Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dosya kontrolü? kopyalarken sorun çıkmış olma ihtimali? daha yüksek gibi duruyor.. Yeniden indirmesi normal değil. - mardox un söylediği yöntem zaten her zaman çözümdür. önden setup yapılıp o klasör üstüne kopyalama taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 validate ediyor dl etmiyor ama validation baya yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yok baya dl etti 12 gb akk doldu hatta sdsafaf klasörü seçerken oyunu copy/paste yaptığım yeri seçmiştim. gitti onun içinde bir wildstar daha klasör açıp yüklemeye basladı ve, path değişmiyor böyle sacma bişey yok :D neyse bitti sayılır pvp serverında kasıcaz 2 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ben de pvpde bi varyor açıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 umarım siz 50 olana kadar pvp serverının marketi düzelir. Burada 8g olan şey orada 100g.. millet pve yapmadığından marketi oturmamış. F2p ile umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bende yeni basliyorum pati guild filan var mi? birde pvp için hangi classı önerirsiniz bildiğiniz pro noobum oyun hakkında su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 engineer iyi deniyor PvP için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Her sınıf iyi abi oyunda. Bu kısma bu kadar takılmayın. 1-10 arası puan verecek olursak her sınıf 8-8.5 puan arasında. 0.1 lik değer neredeyse hiç birşey.. En altda stalker var deniyor ama fark o kadar azki hissedemiyorsunuz. o yüzden oyun stilili iyi birşey iş yapar.. Esper cc si çok olduğunu için acıtabilir ama "combo point" mekaniği ne kadar hoşunuza gider bilmiyorum... Zaten sınıflar arası fark bu kadar azken op lik yalan. --- An itibari ile bir karakterin pvp de ulaşabileceği en iyi geara sahip oldum (skill ve amp puanları dahil). Karakterden soğudum direk :D karakter başka birşeye dönüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 pvpde warrior Kilic Kalkan, kavga seven qizlar eqlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bombilo said: bende yeni basliyorum pati guild filan var mi? birde pvp için hangi classı önerirsiniz bildiğiniz pro noobum oyun hakkında su an. ben esper oynuyorum, 25 levelım, baya memnunum şuan, kendi amele buildimle bile baya zevk alıyorum pvpde, 1-5 dodge cc tutup eritip destek gelince indirmek çok tatlı, ya da direk mass bir fightın içine atladığımda 3 almadan çıkmıyorum, 1v1 için aynısını çok söyleyemiyorum şuan fakat 2 shield ability ile 1v1de çok rahattım değiştirmem gerekti. cc var, burst var, tatlı bir chua açabilirisn jabbitte. şimdi yeni bir karakter açacaksın deseler, spellslinger esper engineer üçlüsü arasında seçim yapardım. cc ile dalıp rengarenk skiller kullanıp 15 sn sonra eline alıp kaçan bir ss görmek istiyorsanda esper öneririm ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hangi class'ı oynasan memnun kalıyosun öyle bir durum var yalnız heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 esperin invincible buildine geçtim şimdi, allam bgler çok tatlı oluyor 1v3 30 saniye tutup 1ini alıyorum destek gelene kadar çok zevkli lan asdsad. capte işe yaramıyormuş ama build :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 aquila said: pvpde warrior Kilic Kalkan, kavga seven qizlar eqlesin. kalkan yok oyunda ;( bebişim bu arada pvp'e gel sen, pve-pvp fark etmez sana nasıl olsa uzun vadeli oynamayacaksın, ts de iki çitçat yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bence kalkan olmaması çok büyük eksiklik. Ben ilk oyunu açtığımda direk warrior açmıştım. sonra kalkan göremeyince çok fazla oynamadım, kaldı. Tank dedigin adamda kalkan olur abi. duel-hand ya da claws nedir. Densiz, Pvp stalker nasıl? Pve için pre-raid itemlarını topladım gibi hem dps hem tank. attunement için gereken son veteranı da dün pugla denedim ama bir buçuk saat bitiremedik. onuda yaptiktan sonra artık yavaş yavaş pvp işinede bulaşayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kalkan var zaten de elinde tutmuyorsun işte http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20141015060216/halo/images/6/64/Halo_Reach_Elite_Energy_Shield-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ya onu saymıyorum. Kalkan dediğin zaman şöyle birşey olacak. http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/186692.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 dun aksam biraz oynadım healer acıp, oyun cok guzel geldi ama yarım saatte sıkıldım level kasmaktan. heralde yaslılık boyle birsey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 pvp yap, quest yapmak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 F2P UPDATE: ECONOMY AND TRADESKILLS 10/09/15 Hey all, I just wanted to pop in and give a quick update. We have heard your feedback and we plan to make the following adjustments soon. +Removing Runes through the “Destroy” button will no longer cost gold. +Gold cost for re-rolling runes will be reduced at all levels and rarities. +We are adding a method to extract runes from an item with gold. (This will go to PTR before going to Live) +Adjustments to repair costs to smooth it out and lessen the burden throughout the gear progression, particularly at the Vet Dungeon to Genetic Archive range. +Lowering the cost to use common, uncommon, and rare dyes. +Adjustments to Rune Fragment drop rates to increase the acquisition rates. +Addition of a vendor that allows the trade-in of lower tier Rune Fragments to gain higher tier Rune Fragments. (This will go to PTR before going to Live) Thanks again everyone for your feedback! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 eşyaları legendary yapıp runeleri tamamlayana kadar pek bir halta benzemiyor. Ozamana kadar heal debuff vs. gibi skilleri kullandımki kazanma şansımız artsın. Eşyaları tamamlayınca işin rengi değişti. Olay : kaçış skilleri cd de ise, ölme şansı yüksek olduğundan.. Çok gerekli değilse intihar etmiyorsun. Vur kaç, hafif "kite" la. Gerisi tecrübeyle geliyor sanırım. Örneğin çekmemiş warriordan skill harcayıp kaçarsan, seni çekince öldürür.. Oda uyanık, senin yeteneklerini kullanmanı vs. bekliyor, öyle çekiyor... stealth menakiği oyunda garip. Hasar alırsan eğer bulunduğun yer görünüyor.. O yüzden stealth e çok güvenmemek gerekiyor.. Bg ler çok şey değilde, arena videolarını görmek lazım. Arena sezonu başlayınca daha iyi fikrimiz olur. Şuan op videolar koyup gözünü boyamak istemem. O eşyalara ulaşana kadar ızdırap çekersin :P. pvp set için: upgradeleri alma. onlar zaten düşüyor... En sona eksik kalan olursa onu anlırsın. Bende kafalık epic de kaldı. Legendary için 5k harcamıştım. stalkerın skll puanlarını tamamlaması gerekiyor. O yüzden prestije biraz önemli. Sende oyun süresi olduğundan zaten 3-4 gün de bitirirsin. CuteButPsycho said: Densiz, Pvp stalker nasıl? Pve için pre-raid itemlarını topladım gibi hem dps hem tank. attunement için gereken son veteranı da dün pugla denedim ama bir buçuk saat bitiremedik. onuda yaptiktan sonra artık yavaş yavaş pvp işinede bulaşayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Densiz said: pvp set için: upgradeleri alma. onlar zaten düşüyor... En sona eksik kalan olursa onu anlırsın. Bende kafalık epic de kaldı. Legendary için 5k harcamıştım. stalkerın skll puanlarını tamamlaması gerekiyor. O yüzden prestije biraz önemli. Sende oyun süresi olduğundan zaten 3-4 gün de bitirirsin. Ben 65 ilvl olan mavi pvp setini almıştım 50 olur olmaz. onlar duruyor. Yavaş yavaş onları upgrade yaparım puanlarla. Hem bu sırada amp'lar skiller de tamamlanır. Pvp'de daha rahat tamamlarım diye düşünüyorum. Upgrade alma, zaten düşüyor demişsin anlamadim o kısmı. nereden düşüyor? Bide bendeki beleş versiyon, oyun süresi dediğin paralı bişeyse bende yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 F2p oldu mu şimdi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ilvl 65 leri upgrade yapamıyorsun. prestij ile alman gerekiyor. Ayrıca upgrade yapılan (5000 prestij) isteyen şeylerin çantalardan düşme şansı var. Sen zaten eksik skill ve amp leri tamamlamak için baya prestij kasacağından. Onlar kendi kendine düşecek. O yüzden onlara hiç prestij harcamanı tavsiye etmem diğer şeylerin bitene kadar. Oyun saati derken, aktif oyun süreni kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 beyler bu hafta sonu prestij x2 gainleri var. 15'inden 18'e kadar. biz lan party organize ettik, store'dan da prestij gain 50% arttıran zımbırtıları alacaz, yardırmaca. 48 fln olduk ztn. 50 olup, 1 haftasonunda full set dizmece hayalimiz. varsa ihtiyacınız değerlendirin. http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-10-08-double-prestige-bonus-oct-1518/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 - Seti dizersiniz kolay. - eşya upgradelerini almayın ilk etapda.. Onlar düşer, kalanları en son alırsınız (tanesine 5k verilmez. Zaten düşüyorlar.. Benim çantamda fazladan 10 tane bile oldu) - Amp ve skill pointlerinizi tamamlamayı unutmayın (8k amp, 10k skill point) sizin için en büyük problem rune fiyatları olur o serverda. Ama bu 2x prestige sayesinde amp ve skill leri almak çok işinize yarar. Farkı endgame set runeları dizdiğinizde anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar