sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ahaha harbi pek anlayabilmiş değilim. buna rağmen 2.5 dolara euro truck simulator 2 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 liberal said: aoe'ciler ses atsın özelden üstüme gül koklamak he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Simulator cılara göre bundle var ya http://www.bundlestars.com/all-bundles/big-sims-bundle/ alın çiftçilik felan yapın =p woodcutter da var bakın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 hepsi tırı vırı simulatormıs bide 1ay bundle suresı nedır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya varya hiç oynamam büyük ihtimal ama bi ton oyun 6 euro sadece. alıp kenarda tutsam mı demiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 2,91 euro gosteriyo bende. sırf airport tycoon icin alıcam sanırım. 10 lira bile degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 gökdelen simulatörü ne la?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Yapayım yalandan bir oyun, para gelirse gelsin simülatörü de yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 shdufhuashufa bakiim dedim skyscraper simulator'a, metacritic'te 0.9 puan almış: http://www.metacritic.com/game/pc/skyscraper-simulator aha airport 2.2 almış professional farmer 3.5 agricultural simulator 3.5 woodcutter baya iyi 5.1 :D para mı vericeksiniz lan şunlara :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Sadece 0.9 lük bir oyuna sahibim demek icin bile alınır. Achievement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 o kadar kotu muymus sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bu Arada bende de 3 Euro. 6 neden yazmışim anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 street cleaner game play http://www.youtube.com/watch?v=LnRsAiFhCsE dünyanın en iyi vidyolarından ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yanlız truck simulator bunlardan çok daha iyi adamların baş yapıtı gibi bişey lsdjkfh LAF SÖYLETMEM AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sdfs berlin kamyoncular ve şoförler derneği olarak tam destek reyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Modları falan var onun süper aslında :p Ben de aldım itiraf ediyorum. Bi denemiştim daha önce, fitayı görünce de aldım çocukluk hayallerimi gerçekleştiririm arada diye :) Radyonun çaldığı parçaların yerine kendi mp3 arşivinizi koyuyosunuz böyle jack daniels yudumlarken rock dinliyosunuz falan öyle şeyler de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 uk rock station var normal radyo yayını çok daha keyifli oluyor direkt olarak mp3 dinlemektense, anonslar reklamlar falan ayrı hava katıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 damar kamyoncu radyosu açın arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 7 day ban verdi bana ya başka deviceden girdiğim için. Mail yolladı, tamam kardeş benim bu dedim, ona rağmen 7 day banladı marketplaceden, acımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://i.imgur.com/HfdyDFO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 2 sayfa önce aynısını ben koymuştum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ahah pardon, son 2 sayfaya atlayınca görmemişim. hadi madem başka bişi koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=XnAwR2gryQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 haha çok iyiymiş hatta piyasadaki bir sürü 8bit shitten kat kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 toggie said: 2,91 euro gosteriyo bende. sırf airport tycoon icin alıcam sanırım. 10 lira bile degil ya. Airport'a bende yeltendim de facia ötesi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 biri otobüs simulatoru yapsın. Yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar