HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 kacirmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bilerek eşit götürüyolar tüm takımları millet badge yapsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Broken Age nasil? Deger mi 8.5 obama kafasina? screenshotlar guzel gozukuyor da cok bakamiyorum telefondan. bilg. de yok inceleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 son zamanların en kötü sale'i oldu sanırım hiç bir halt almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Rewendor said: Broken Age nasil? Deger mi 8.5 obama kafasina? screenshotlar guzel gozukuyor da cok bakamiyorum telefondan. bilg. de yok inceleyemiyorum. point and click adventure ilk act 3-4 saat civari (soylenene gore) ikinci act daha cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 3-4 saat icin o para verilmez yeaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 act 2 de en az o kadar olacak ama çıkana kadar yine indirim olur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 wolfenstein sağlam oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 brokenaj'ın act 2'si bunu alana sebil olacak yazıyor steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 wolfenstein alsam mı torrent mi yardırsam çok kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 var mı ya almaya degecek bir şeyler? ilgimi çekmedi bakındım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Baldur's Gate II: Enhanced Edition nasıl? Alsam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 5 takımın toplam 500 puan falan farkla başa baş gitmesi falan olacak iş değil lan. müdahele olmaması mümkün diil resmen nyks said: Baldur's Gate II: Enhanced Edition nasıl? Alsam mı bilemedim. ben denemedim de kötü deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Herkes son gun diye abaniyor iste. tam tersine forumlardan anlasilip oma gore her gun baskasimon birinci olmasi sikesini engellemis Gabe sonunda. 3 gun once ciktiydi haberi http://m.pcgamer.com/uk/2014/06/24/how-the-internet-tried-to-rig-the-steam-summer-sale-and-how-valve-is-trying-to-stop-them/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 among the sleep 15% indirim nedir abi dalga mı geçiyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Wolfenstein'ı kaptım hemen. Oyun sadece single ama hak ediyor parasını. Broken Age'i de unutmuşum, Kickstarter ile gelen klasik point & click adventure. "Alsam mı yoksa beklesem mi?" derken behind the scenes videosuna takıldım, 2 saniyelik bir müzik direkt deluxe edition'ı aldırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yuzlerce oyunum var. minim kis indirimine kadar idare eder. o zamam alacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 wolfenstein aldım bende. broken age'de alıcaktım da bu grafik stiline bir türlü ısınamadım. Böyle çocuk kitaplarında ki çizimlere benziyor grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 BG 2 enhanced edition alasım varda pahalı ya la pef 3 dolarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 50 GB Wolf, 30 dolar.. düşerse alırım demiştim ama değmez ya.. 30 dolar hala pahalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Gelecek yaza Watch Dogs, Thief, Wolfenstein alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 thief'e bu sonbaharda 75% indirim gelir. eidos/square enix kısa sürece oyunları güzel indirim görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 kışa 10 dolar olur onlar, yazı niye bekliyorsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 cünkü 10 dolar fazla. ağır mezarcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Rewendor said: Herkes son gun diye abaniyor iste. tam tersine forumlardan anlasilip oma gore her gun baskasimon birinci olmasi sikesini engellemis Gabe sonunda. 3 gun once ciktiydi haberi http://m.pcgamer.com/uk/2014/06/24/how-the-internet-tried-to-rig-the-steam-summer-sale-and-how-valve-is-trying-to-stop-them/ reddit falan eyvallah da. milyonlarca kişinin dahil olduğu bir şeyi reddit organize olup bu kadar etkileyemez bence. bir de hala 500 puan fark var 1. ile 5. takım arasında. sana mantıklı geliyorsa eyvallah ama ben yemiyorum açıkçası sdhaufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar