Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Amalur action-rpg seviyorsanız güzel zaman geçirtiyor. Çok bi' şey beklemiyorsan gayet eğlendiriyor.

R. A. Salvatore oyunun baş yazarı ama öyle Forgotten Realms gibi şeyler beklememek de iyidir.

Todd McFarlane oyunun baş karakter ve çevre tasarımcısı ama öyle Spawn'dır, Spider Man'dir beklememek de çok iyidir.

Ken Rolston oyunun baş tasarımcısı ama öyle Morrowind'dir, Oblivion'dur beklememek de daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabonis said:

Korbal 40 indirim alıp duruyor, artık bi 66 yapın da, alıp oynamadığımız oyunlar arasına katalım...

Bu arada Battle block theatre nedir la, yenir mi içilir mi?

la battle block sorduyduk bilmiyo mu kimse

Battleblock aldım oynamadım, bi arkadaşa da hediye etmiştim çok beğenmiş sabaha kadar oynadım dedi. yorumlar falan da iyi, al bence. xbox indie platformer sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

sabonis said:

sabonis said:

Korbal 40 indirim alıp duruyor, artık bi 66 yapın da, alıp oynamadığımız oyunlar arasına katalım...

Bu arada Battle block theatre nedir la, yenir mi içilir mi?

la battle block sorduyduk bilmiyo mu kimse

Battleblock aldım oynamadım, bi arkadaşa da hediye etmiştim çok beğenmiş sabaha kadar oynadım dedi. yorumlar falan da iyi, al bence. xbox indie platformer sanırım.

aha fiyatı artmış la. galiba fiyat hatası vardı bunun castle crashers ile kombinesi 2.3 dolardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Amalur action-rpg seviyorsanız güzel zaman geçirtiyor. Çok bi' şey beklemiyorsan gayet eğlendiriyor.

R. A. Salvatore oyunun baş yazarı ama öyle Forgotten Realms gibi şeyler beklememek de iyidir.

Todd McFarlane oyunun baş karakter ve çevre tasarımcısı ama öyle Spawn'dır, Spider Man'dir beklememek de çok iyidir.

Ken Rolston oyunun baş tasarımcısı ama öyle Morrowind'dir, Oblivion'dur beklememek de daha iyidir.

oyunu direkt almamak da daha iyidir, ben zaman kaybı safi mallık diye mmo bile oynamıyorum artık bi de sp mmo mu oynayacam asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu card droplar sınırlı ya, mesela bir oyundan 8 card toplayarak badge yapabiliyorken, bunların sadece 4'ü oyun acıkken dusebiliyor. gerisini oyun ici item satın alarak falan dusurebiliyorsun.

Ben simdi bir oyunda daha once 6'da 3 kart dusurmusum, ama bu kartlardan birini satmısım. o kart tekrar duser mi? badge progress'e baktıgımda no more diyor. ama elimde 3 olması gerekirken 2 kart var, nasıl olacak?

mesela alttaki ss'te belirttigim oyundan daha once 5 drop almısım. 3 kartı satmısım. simdi elimde 2 kart var, 3 drop daha gelmez mi?

http://i.imgur.com/FoXVper.png
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Bu card droplar sınırlı ya, mesela bir oyundan 8 card toplayarak badge yapabiliyorken, bunların sadece 4'ü oyun acıkken dusebiliyor. gerisini oyun ici item satın alarak falan dusurebiliyorsun.

Ben simdi bir oyunda daha once 6'da 3 kart dusurmusum, ama bu kartlardan birini satmısım. o kart tekrar duser mi? badge progress'e baktıgımda no more diyor. ama elimde 3 olması gerekirken 2 kart var, nasıl olacak?

mesela alttaki ss'te belirttigim oyundan daha once 5 drop almısım. 3 kartı satmısım. simdi elimde 2 kart var, 3 drop daha gelmez mi?

http://i.imgur.com/FoXVper.png

Genelde oyunların badge'ini yapmak için gereken kart sayısının yarısı kadar kart düşürebiliyorsun. Bu kartlar birbirinin aynı da olabilir. Özel foil kartlar da olabilir. Yani 8 kartlık serinin oyununu oynuyorsun diye o seriye ait 4 farklı kart düşecek diye bir garanti yok.

Kart dropun bittiyse ve elinde az çeşit varsa büyük ihtimalle ya sattın ya da aynı karttan birden fazla düştü inventorye bakınca fark etmedin.

Kart dropu sınırlı evet. Trading kart olayı işte. Başka oyunların badge'ini yapmayacaksın mesela. O kartları takas edeceksin ya da satacaksın. İstediğin kartları satın alıcaksın ya da takas edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...