Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 beyler borderlands2 5 dolar olmus aldım ama geç mi kaldım yoksa hala gideri var mı oyunun multi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fark bu kadar açıldıktan sonra hala biner biner artması baya mantıksız. para harcamaktaki amaç ne yani? valve takımlara farklı oyun simgeleri hazırlamış falan onların hepsini gösterecekler işte. ben puanların işlediğine bile inanmıyorum. sadece çekiliş için cont. flag çıkıyordur accountta gerisi gaben'ın parmağına bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bl2 oynamayan herkes bl2 oynasın hatta dlcleri de oynayın hatta arkadaşlarınızla oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bl2 alın dlclerle baya bi yeni alan oldu zaten toplaşıp coop atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Aha summer sale bozuldu dsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 pembedeydim ben bişey kazanmadım mı şimdi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 "Mass Effect Collection" adı altında trilojinin sadece ilk 2 oyununu satmak ayıp değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bugün maviler mi bastırıyor nedir şimdi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ya abv flash sale'de transistor yok. Pffff nası oy veriyor bu insanlar sdf community choice demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Rogue Legacy alinir bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Nigger_of_the_sand said: "Mass Effect Collection" adı altında trilojinin sadece ilk 2 oyununu satmak ayıp değil mi ya ME3 steamde satılmıyor fiyatta iki oyun üzerinden zaten. Mass effect trilogy var originde üçü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 of takip ediyorum da maviye ne ayar çektiler ya bu arada 8.ci kartım var fazladan 4-9-10'la trade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 son gün skyrim legendary edition tekrar indirime girer mi acaba? genelde en çok satanları tekrar sokuyolar indirime de kaçırdım bugun malesef alasım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 legoooo =P Son gün toplama bişi yaparlar yine evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 community choice'da battle forge'a basın. origin'e yönlendiriyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ahaha origin olayı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 BASTIR MOVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Risk of Rain'i direk alın flash saleden. Rogue legacy'i beğendiyseniz almayı düşündüyseniz ondan önce risk of raini alın, öyle söyleyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Summer Adventure Card 7 var takas yapmak isteyen varsa eklesin 1-3-6-9 lazım http://steamcommunity.com/id/jakoben/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Daily Deals'da dark souls nie gözükmüyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 currently unavailable in turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 türkiyeye kapalı dark souls steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sitiığm bize bohmiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 noob sorusu olacak ama vpn ile falan alamıyor muyuz? sıkıntı çıkartıyor mu sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 almayin, games for windows kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar