Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh

wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti.
aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim.

bunları alablirim belki
Sosyal ağlarda paylaş

Planetary Annihilation ilginç geldi ama bilemedim yine de, hala pahalı.

Reckoning videoları gaz gözüküyor da daha Skyrim'i bile oynayamadım. Bir de 5 dolar diyorlar, sonra pack mack derken 10 dolara geliyor.

Bunun dışında zombi istilası başlamış komple Steam'de, her yerden bi zombili oyun pörtlemiş, bu ne ya?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

CuteButPsycho said:

CS:GO daha düşmez mi bu indirimlerde ? şu an 10.04 dolar

summer sale dışında bile 3.75'e falan düşüyor, kesinlikle bekle, hatta summer sale sonrasını bile bekle.

son 2 günde falan gelir. Bayağı bekleyeni var CS:GO'nun çünkü, Gaben mal değil saha araştırması vs. yapmıştır da indirimleri ona göre günlere ayırmıştır.

Millete şimdi "AMAN GELMEYECEKKK, ABANIYORUM BEN AĞA" dedirtip 10 dolaresten aldırmayı vs. düşünüyordur.

Skyrim için 3 gün bekleyemeyip yüksek fiyattan alan mallar gibi CS:GO'ya atlayanlar da olacaktır. Bekleyin elbet girecek.

Bu indirimlerde daha Portal 2, L2D2 falan da 3 dolaresten inecek vs. Valve oyunlarının dibi görmediği indirim kuşağı olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...