Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben bi tek skyrim legendary aldım. oyun kötü ama bi 15 saat korsan versiyonu oynamıştım bi de müzikleri hatrına aldım. adamlar hakkını helal etsin beddua falan etmesinler diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 derken tomb raider 4 dolar diyor. almazsam ayıp şimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Battleblock theater'ı bekliyordum iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Red said: derken tomb raider 4 dolar diyor. almazsam ayıp şimdi sdfs 9 dolar abi dikkat et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Vay arkadaş Borderlands 2 goty 10 dolar olmuş bi kaç saat daha bekleseydim 6 dolar kardaydım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Sleeping Dogs oynamamışlar varsa mutlaka alsın, şu fiyata çok çok iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neutrino said: Red said: derken tomb raider 4 dolar diyor. almazsam ayıp şimdi sdfs 9 dolar abi dikkat et sdf yok 4.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 BalisticGel said: Vay arkadaş Borderlands 2 goty 10 dolar olmuş bi kaç saat daha bekleseydim 6 dolar kardaydım =/ bende patladım burdan 6 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yeni oylama geldi gogogo. Wolf Among us daily deala gelmiş %66. Flasha falan girmez bu heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 The Wolf Among Us aldım daha da inmez diye umaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 community choice çıldırtmaya çalışıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 CS:GO daha düşmez mi bu indirimlerde ? şu an 10.04 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bugün yeşil kazandı, yarın da pembe kazanacak gibi görünüyor. Herhangi bir oyun için badge craftlamak yetiyor mu 30 kişiden biri olma şansını yakalamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Daily bekleyin pişman olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 CuteButPsycho said: CS:GO daha düşmez mi bu indirimlerde ? şu an 10.04 dolar summer sale dışında bile 3.75'e falan düşüyor, kesinlikle bekle, hatta summer sale sonrasını bile bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neutrino said: Bugün yeşil kazandı, yarın da pembe kazanacak gibi görünüyor. Herhangi bir oyun için badge craftlamak yetiyor mu 30 kişiden biri olma şansını yakalamak için? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: Killer'la atıyoruz abi gelecek olan gelsin şimdi ilk win geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bu kingdoms of amalurdan 100+ saat content çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Zor başlarda çok eğlenceli ama gittikçe sıkan bir oyun bence, fazla kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 off wallet'imde son 6 dolarım kaldı çok çılgın indirimler geliyor habire ay sonuna kadar ekstra doldurmadan yaşamak istiyorum ya 6 dolarımla ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kingdoms of amalur 100 saat zor çıkarır başta hissettirdiğinin aksine çok tekdüze ilerliyor ama 5 dolara değer her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hmm attım sepete bakim daha karar vermedim vakit var nasılsa, rogue oynayınca uzatırım ben onu heralde tüm factionlar tüm questler falan, zorlaştıran mod da varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Planetary Annihilation ilginç geldi ama bilemedim yine de, hala pahalı. Reckoning videoları gaz gözüküyor da daha Skyrim'i bile oynayamadım. Bir de 5 dolar diyorlar, sonra pack mack derken 10 dolara geliyor. Bunun dışında zombi istilası başlamış komple Steam'de, her yerden bi zombili oyun pörtlemiş, bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 S-H said: CuteButPsycho said: CS:GO daha düşmez mi bu indirimlerde ? şu an 10.04 dolar summer sale dışında bile 3.75'e falan düşüyor, kesinlikle bekle, hatta summer sale sonrasını bile bekle. son 2 günde falan gelir. Bayağı bekleyeni var CS:GO'nun çünkü, Gaben mal değil saha araştırması vs. yapmıştır da indirimleri ona göre günlere ayırmıştır. Millete şimdi "AMAN GELMEYECEKKK, ABANIYORUM BEN AĞA" dedirtip 10 dolaresten aldırmayı vs. düşünüyordur. Skyrim için 3 gün bekleyemeyip yüksek fiyattan alan mallar gibi CS:GO'ya atlayanlar da olacaktır. Bekleyin elbet girecek. Bu indirimlerde daha Portal 2, L2D2 falan da 3 dolaresten inecek vs. Valve oyunlarının dibi görmediği indirim kuşağı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar