Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Beyler şu puan kazanma işini nası yapıyonuz la, 30 dolarlık oyun aldım, bi de flash sale votelarla falan beraber 5 tane mi ne kartım var, 10 kartı tamamlayıp badge yapmak dışında bir puan kazanma oalyı yok mu?

oyun badgeleri de puan veriyor, illa summer badge'e kasmana gerek yok
Mesaj tarihi:
şu anki oyunlardan bunlara sulanasım var. ne diyorsunuz?

van helsing2 ducktales, stanley, papers please, banished, walking dead 2, state of decay

van helsing: single oynamam muhtemelen, birinin daha alması lazım
ducktales: 1 dolara indie'ye düşer gibi?
papers please: 1 dolara indie'ye düşer gibi?
banished çabuk bayıyor, derinlik yok falan diyorlar?
walking dead 2: ilkine bayılmıştım 12 dolara almıştım. aynı kalite devam mı?
state of decay: open world zombie survival oyunu, hafif GTA stili, baymıyor mu bir süre sonra?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

van helsing2 ducktales, stanley, papers please, banished, walking dead 2, state of decay

state of decay: open world zombie survival oyunu, hafif GTA stili, baymıyor mu bir süre sonra?

season 1 sevdiysen walking dead 2 yi yardır ya aynı gidiyor.

birde papers, please garip bi oyun ya. Hani ben ona para vercem değilde onun bana para vermesi lazım gibin geliyor. Baya iş yaptırıyor sdf
Mesaj tarihi:
sabonis said:

van helsing'e bir daily deal bekliyorum ben, o sırada ilk oyun da adam gibi indirime girer belki onu alırım. papers please'in acelesi yok cidden, illa ki düşer eder ilerleyen zamanlarda. banished yerine stronghold hd al gitsin 2 dolar ehehehe. state of decay aldım ben open world yapan dlc ile. hani orijinal fiyatı pek verilmez ama 5 doları kesinlikle hakkediyor diyörlar.
Mesaj tarihi:
7 days to die kaçmaz
7 days to die minecraftin dayz le uyarlanmış versiyonu .
rakibi h1z1 ama ikisinine inceledim 7d2d da cok fazla crafting var h1z1 de ise arac kullanma ve kale gibi üs insa etme daha bir ciddi bicimde .
Rust ise bunlarla karşılaştırılamıyacak düzeyde basit craftinge sahip
reddit forumlarına gore 7 days to die digerlerinden fersah fersah onde yalnızca su an serverler 8 kisi stable 64 kisilik severlerda lag varmıs.
h1z1 de ise 1000 kişilik serverlar olucakmıs ama daha steam e dusmesine aylar var Grafik olarak daha iyi olmasına karsın 7d2d da ki madencilik asmış durumda . mine craftın maden sistemini bire bir almış her yeri kazabiliyorsunuz .
Ben 2 tane alıcam oglumla birlikte oynıyacaz.
Kararımı 7 days to die dan yana verdim ben 3 saatlik video ve forum incelemerimden sonra.
  • Yeni Oluştur...