Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 green master race şaha kalkmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Sırayla her takımın kazanmasını sağlayacaklar işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BASTIR MOVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 neutrino said: Sırayla her takımın kazanmasını sağlayacaklar işte ya. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Rewendor said: Beyler şu puan kazanma işini nası yapıyonuz la, 30 dolarlık oyun aldım, bi de flash sale votelarla falan beraber 5 tane mi ne kartım var, 10 kartı tamamlayıp badge yapmak dışında bir puan kazanma oalyı yok mu? oyun badgeleri de puan veriyor, illa summer badge'e kasmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bi kumar oynadık bakalım pink token aldım 10.90'dan, 15 'e koydum markete asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 10 veya 4 no'lu kartlar için 8'i veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 skyrim %66 yı görmüş, %80 i bulur mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aynı soruyu düşünüp kafamı kaşıyorum şu an. go go skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dragon age indirimde ancak alınmıyor. bunu vpn ile bir şekilde alsam library e eklendikten sonra acaba sıkıntı çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 skyrim daha düşmez daily'e çıkmış. alacaklar kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kaptım skyrim legendaryi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Seru said: skyrim daha düşmez daily'e çıkmış. alacaklar kaçırmasın. hafta bitmeden bir community choice a denk gelirde %75 olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şu anki oyunlardan bunlara sulanasım var. ne diyorsunuz? van helsing2 ducktales, stanley, papers please, banished, walking dead 2, state of decay van helsing: single oynamam muhtemelen, birinin daha alması lazım ducktales: 1 dolara indie'ye düşer gibi? papers please: 1 dolara indie'ye düşer gibi? banished çabuk bayıyor, derinlik yok falan diyorlar? walking dead 2: ilkine bayılmıştım 12 dolara almıştım. aynı kalite devam mı? state of decay: open world zombie survival oyunu, hafif GTA stili, baymıyor mu bir süre sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 daily ile community choice'da aynı indirim oranını alıyor oyunlar. ben hiç istisna görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Stanley alma bayiyo yarim saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sabonis said: şu anki oyunlardan bunlara sulanasım var. ne diyorsunuz? van helsing2 ducktales, stanley, papers please, banished, walking dead 2, state of decay van helsing: single oynamam muhtemelen, birinin daha alması lazım ducktales: 1 dolara indie'ye düşer gibi? papers please: 1 dolara indie'ye düşer gibi? banished çabuk bayıyor, derinlik yok falan diyorlar? walking dead 2: ilkine bayılmıştım 12 dolara almıştım. aynı kalite devam mı? state of decay: open world zombie survival oyunu, hafif GTA stili, baymıyor mu bir süre sonra? season 1 sevdiysen walking dead 2 yi yardır ya aynı gidiyor. birde papers, please garip bi oyun ya. Hani ben ona para vercem değilde onun bana para vermesi lazım gibin geliyor. Baya iş yaptırıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Contagion iyi mi, kötüyse kötü deyin almayayım. Yeterince boşa para saçtım böyle oyunlara sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 contagion çok amaçsız baya oldu oynayalı patch geldi mi durum ne bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sabonis said: şu anki oyunlardan bunlara sulanasım var. ne diyorsunuz? van helsing2 ducktales, stanley, papers please, banished, walking dead 2, state of decay van helsing: single oynamam muhtemelen, birinin daha alması lazım ducktales: 1 dolara indie'ye düşer gibi? papers please: 1 dolara indie'ye düşer gibi? banished çabuk bayıyor, derinlik yok falan diyorlar? walking dead 2: ilkine bayılmıştım 12 dolara almıştım. aynı kalite devam mı? state of decay: open world zombie survival oyunu, hafif GTA stili, baymıyor mu bir süre sonra? van helsing'e bir daily deal bekliyorum ben, o sırada ilk oyun da adam gibi indirime girer belki onu alırım. papers please'in acelesi yok cidden, illa ki düşer eder ilerleyen zamanlarda. banished yerine stronghold hd al gitsin 2 dolar ehehehe. state of decay aldım ben open world yapan dlc ile. hani orijinal fiyatı pek verilmez ama 5 doları kesinlikle hakkediyor diyörlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 age of hd nasıl ? multide lag falan oluyor mu meçmeking kolay mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben aldım valla multisine falan bakmadım. Özledim oyunu. 800x600 oynamak sıkar şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 7 days to die kaçmaz 7 days to die minecraftin dayz le uyarlanmış versiyonu . rakibi h1z1 ama ikisinine inceledim 7d2d da cok fazla crafting var h1z1 de ise arac kullanma ve kale gibi üs insa etme daha bir ciddi bicimde . Rust ise bunlarla karşılaştırılamıyacak düzeyde basit craftinge sahip reddit forumlarına gore 7 days to die digerlerinden fersah fersah onde yalnızca su an serverler 8 kisi stable 64 kisilik severlerda lag varmıs. h1z1 de ise 1000 kişilik serverlar olucakmıs ama daha steam e dusmesine aylar var Grafik olarak daha iyi olmasına karsın 7d2d da ki madencilik asmış durumda . mine craftın maden sistemini bire bir almış her yeri kazabiliyorsunuz . Ben 2 tane alıcam oglumla birlikte oynıyacaz. Kararımı 7 days to die dan yana verdim ben 3 saatlik video ve forum incelemerimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Flash sales a yada community choice a gelirse alırım 7 days to die ı. Heralde en ucuz oralarda oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Lol yanlış yer. Neyse skyrim legendary akar. Kredi kartım bu ay sonunda ağlayacak anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar