Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nevar forget 9/11/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 shadowrun solo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 shadowrun için son 8 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 İkinci Day 6 kartımı verdi bana, başka bir gün kartıyla takas etmek isteyen olursa edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oha çok fena oylama geldi, ikisi de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oylar banished'a pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 state of decay 3 dolar eder mi? ek paketler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bu kartları satmaya başlıyorum ben. 40 sente gidiyorlar şu anda, yok satma şöyle yap daha iyi olur diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 indirim boyunca mor kazanıcak heralde bu ne fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Seru said: state of decay 3 dolar eder mi? ek paketler hariç. 5 dolar indirimli hali? ve eder evet, uzun araştırmalarım sonucu ona karar verdim, alıyorum. oylamada banished'e patlattım. bu arada bioshock infinite season pass indirimle 10 dalırza düşmüş, daha inmez heralde onu da kapsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bioshock burial at sea 2 iyi biraz. aslında hiç almasan da olur dlc'leri. bu arada orta asya bozkılarındayım ben o yüzden ucuz bana oyunlar. 3 dolar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 burial at sea 2 fena bağlamıyo konuyu yapıştır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 much wow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 red, purple'ı geçicek birazdan beni de green'e attı sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bu team olayından valve'in kasasına servet giriyo herhalde. gerçi firmaların da payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 trine 2 complete %85 indirimde 2.99$ http://store.steampowered.com/app/35720/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kızıl ordu fak ye http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/items/303700/2daef98500fa294fcedf377e87308576a3b8d95e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kırmızılar ilk gün sonuncu olup, morun seviyesine nasıl geldi ya. bi whale girdi herhalde kırmızı takıma. yalnız böyle devam ederse tadı kaçar, scramble olması lazım bence de her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 en allta kalanın tokenleri ucuzluyor alıyor millet, ertesi gün birden çıkıyor o sebeple, benim tahminim o yönde. ilk gün red team tokenleri 6 dolarmıydı neydi lol. mevcut token durumu: http://steamcommunity.com/market/search?q=token günün sonuna doğru en düşük token hangisiyse alın, katlayıp satarsınız ertesi gün sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi yeşile atılmış olarak en baahtsız benim heralde bizim takum full fakir,zerre puan toplayan fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 e beni direk maviye attı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Yeşil ilk gün ikinciydi ya, iyiydi baya. Kırmızı da sonuncuydu. Baya bi değişti, anlayamadım düşük skor yapanlara mı atıyor yeni gelenleri ağırlıklı olarak dicem, ama mor kırmızıyla yarışıyor hala. Bilemedim. Düşünemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mavi berbat durumda ya sokayım. o değil de yazlıkta arkadaşın laptop'dan girdiğim için 7 gün trade'e izin vermiyor. badge'i alayım diyodum, çok umursamayan varsa bana atabilir mi, ya da trade için saklayabilir mi ? Deno nick, denoswn diye de bulabilirsiniz steam'de. gerçi pati'nin çoğu ekli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben bütün summer sale kartlarını markete attım hatta gaza gelip birikmiş tüm kartları attım ne işime yarıyor abi, steam profilim level atlasa nolur atlamasa nolur [baba modu]para tuzağı bunlar[/babamodu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kendi takımımı satıp takımsız kalabliyo muyum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar