Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek. hayır abi 30 puan üstü yapmana gerek yok. kazanan takımdan olan ve o gün takımına en az 1 puan katkı yapmış 30 katılımcı alacak o 3 oyunu "Each day the team with the most points wins. 30 members of that team who contributed points that day will win 3 games off their Wishlist" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek. bu nerde yazıo ya ben sadece 30 kişinin wishlistindeki 3 oyun bedava diye biliyorum, öyle bi kesinlik var ise yapalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 valla yazım 3 4 post önce o kadar hızlı quote geldi ki arkada kaldı. FAQ'ya girin orada yazıyor free games'de. ben de ilk sizin gördüğünüzü okudum şimdi ortada bu var panpalar. gaben de hata yapar. 30 point-scoring members from the winning team will win the top 3 games available for purchase from their Wishlist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 puan kazanmış 30 kişi diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hakkaten yazıo ya lel ama virgül koymamış noob gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mobil app'de şu renklere oy vermeyi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 haa doğru. 30 arada boşluk point scoring. doğru doğru haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 5 dolarlık kart tamamlayıp 120 dolarlık vurgun yapabilir miyiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 o kadar katılan kişi arasından seçileceğini düşünüyorsan yaparsın tabii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yok, seru öyle demişte o yüzden şeetiydim "kartların fiyatı daha değerlenebilir. çünkü her gün kazanan takımdan 30 puan ve üstü yapan herkesin wishlist'indeki 3 oyun bedava verilecek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 divinity original sin, rus store'unda 15$'mış farka bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ukrayna'da yani rusya harici tüm sovyet ülkelerinde 16 dolar rusya'da 14 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 wishliste sağlam bi oyun koyup beklemeli mi o zaman? 5 tane oyun varken aradan en dandiğini seçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben çok istemediklerimi( pahalı olmayanları) çıkarttım listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Dün kim kazandı şimdi, pembeydim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 8 de bitecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 whaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mor alacak bugün kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Desqpio said: whaa? lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Dolar kurunu sabitlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 100$ 214 lira yapmıyor mu? 266 nedir abi? asdadfaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Xenus said: divinity original sin, rus store'unda 15$'mış farka bak ya Region lock da yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 region lock getirmişler sonra kalkmış mı ne bende anlamadım. ama steam retroactive region lock getirip kilitleyebiliyormuş oyunları, daha evvel oynayabildiğin oyunu açamıyormuşsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Desqpio said: whaa? GG'den bu galiba da asdf GG komisyonunu eklemişler tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Divinity'yi düz fiyatıyla alacağım ben indirim bitip de oyun çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar