Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tbf açıklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

yapılacak en dogru sey tbf nin hakemi degistirmeyi teklif edip suların durulup durulmadıgına bakmasıydı onun yerine taraf olup saldırmayı tercih etti.

YUH AHAHAH. TFB mi saldırdı? SADFSFAS
Mesaj tarihi:
yine buraya geldi muhabbet lol. kurum olarak en cok gezi ile ilgili siddete kınama yayınlayan takım galatasaraydı. taraftarlarını zorla bisey yaptırabilecek durumu yok sonucta ultraaslan =/= galatasaray spor kulubu.
Mesaj tarihi:
Yok yani olayın ne olduğunu anlıyoruz da, madde madde kendimce değerlendirdiğim şeye TL;DR LOL diyip de sonra "aa siz anlamamışsınız" tribine girmek çok anormal.
Mesaj tarihi:
O mantıkla sen hiç konuşma Roberto Baggio.

Mahmut Uslu konuşurken salonda bir Dombıra çalmadığı eksikti.

Store'da Ali İsmail Korkmaz tişörtü sat, yöneticin Tayyibi yalamada çığır açsın. Ne yeniden yargılanmaymış be.
Mesaj tarihi:
bir yanlışlık yoktu. avantaj fb deydi son maç kendi sahasında 1 maç kaybetmiş bir takım. hatta genelde hep fark atmış. gs sahasındakilerde ise genelde başa baş giden bir takıma karşı oynamak yemedi.

kuyruğunu kıstıra kıstıra kaçtı gs işte.

ama işin altında daha büyük bir olay var.

TŞÖRT LOL
Mesaj tarihi:
madcow said:

3-3 olan seriyi 3-2 iken kazandıgını varsaydıgın bi degelrendirmenin devamını kim niye okusun?

Eşşek kadar yazının içinde anlam bütünlüğüne hiçbir etkisi olmayan ama işine gelmediği için bahane edebildiğin bu üç kelimeyi, senin için rahat etsin diye sildim.

Tabii ki yine okumayacaksın. Sevgiler.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Daha önce de dedim abi, Galatasaray yönetimi çıksa 6. maçtan ÖNCE deseydi ki "kardeşim ortalık çok gerildi bu böyle olmayacak, gelin şu son iki maçı tarafsız sahada ve/veya seyircisiz oynayalım" falan, eyvallah. Bizim çirkefler kabul eder miydi bilmem ama o zaman sonuna kadar samimi bulurdum.

hadi ordan, palavraya bak. Öyle yapılsaydı ,aynen şöyle diyecektin. İşte galatasaray seyircisiz cezası aldı diye böyle yapıyor, tatlı su kurnazları vs.

Kaldı ki, o maçı oynarken henüz federasyon kararını açıklamamıştı. Nerden bilsin adamlar fenerbahçe'nin sahasını kapatma cezasını veremeyeceğini federasyonun. Çok uyduruk şeyler yazmışsın, kusura bakma.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

madcow said:

3-3 olan seriyi 3-2 iken kazandıgını varsaydıgın bi degelrendirmenin devamını kim niye okusun?

Eşşek kadar yazının içinde anlam bütünlüğüne hiçbir etkisi olmayan ama işine gelmediği için bahane edebildiğin bu üç kelimeyi, senin için rahat etsin diye sildim.

Tabii ki yine okumayacaksın. Sevgiler.

yazının uzunluğunu görünce okumaktan korkup, kaçmıştır. normal lel
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...