kavurma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6g95b1hynG8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 iğne ile portakal suyu enjekte ederdik bizde çilekleri neriklerine içine limona fln ah ah ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 inanılmaz iyi satıyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hipnoz nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 adam çok iyi lan ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fistan said: hipnoz nerde o zımbırtıyı limonun içinde döndürürkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bin yıldır var lan bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hipnoz edilmez, hipnotize edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 geçenlerde başka dayının videosu vardı,o daha iyi satıyo dfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Internet yuzunden adam satamqyacak artik hshsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şuan kapalı olan sirkeci,halkalı trenini görücektiniz siz. Her vagon da ayrı bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Zamanında Sirkeci treninde çok seyahat etmiş biri olarak çok normal karşılıyorum bunu ya. Bunlardan yüzlerce vardı, niye ünlü oldu bir anda böyle anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 nerden alırız bu aleti ? e-ticaret sitesi var mıymış abinin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 nereden alırız demeyin nolur sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 iyi de normal sokak satıcısı yaa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Rewendor said: Zamanında Sirkeci treninde çok seyahat etmiş biri olarak çok normal karşılıyorum bunu ya. Bunlardan yüzlerce vardı, niye ünlü oldu bir anda böyle anlamadım. alttan gelen jenerasyonun bir boktan haberi yok çünkü, gördüklerinde de "OHA DAYIYA BAK, ÇOQ GÜZEL" falan diye tepkiler veriyorlar. Bizden öncekiler nasıl bu tip olaylara sığırca bakıyorsa bunlar da öyle... Biz cidden şanslı nesiliz ya, yokluğu da gördük varlığı da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 konuyu açmamıştım aklıma direkt tren geldi. ama değilmiş sdflds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 DarKRideR said: Rewendor said: Zamanında Sirkeci treninde çok seyahat etmiş biri olarak çok normal karşılıyorum bunu ya. Bunlardan yüzlerce vardı, niye ünlü oldu bir anda böyle anlamadım. alttan gelen jenerasyonun bir boktan haberi yok çünkü, gördüklerinde de "OHA DAYIYA BAK, ÇOQ GÜZEL" falan diye tepkiler veriyorlar. Bizden öncekiler nasıl bu tip olaylara sığırca bakıyorsa bunlar da öyle... Biz cidden şanslı nesiliz ya, yokluğu da gördük varlığı da ... övündüğün şeye çakayım abi kusura bakma tutamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 şahane sıktı cidden limonu. ben olsam bende alırdım bir tane. citrus trumpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bunun aynısından haydarpaşa adapazarı trenindede vardı adam oyle guzel anlatıyorduki ise yaramadığını bildidimiz halde her seferinde alıyorduk :) caya corbaya barbunya ya salataya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 lan oha. 15 sene önce falan ada vapurlarında satıyorlardı bunu. yeni görenler mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Certhas said: şahane sıktı cidden limonu. ben olsam bende alırdım bir tane. citrus trumpet bundan bulsam alırdım seneler önce banliyö treniden almıştım, işe yarıyor ama plastik olduğu için pek içime sinemdiğinden daha sonra kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 sabonis said: lan oha. 15 sene önce falan ada vapurlarında satıyorlardı bunu. yeni görenler mi var Tekrar moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paslanmaz çelikten olanı varsa hemen alırım, plastiği bile çok iş görüyor bunun ama çabuk kırılıyor ve sağlıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar