GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak said: ben baya iyi durumdayım ya. iş çok zorluyor ama güzel bir şey ortaya çıkartıyoruz, tutarsa emekliliğe kadar yolu var. para iyi, birlikte olduğum insandan çok memnunum, sağlığımda hiçbir şey yok yıllardır. oyun oynamaya bile vakit buluyorum. daha ne olsun lan bu yaşta. umut sarıkayanın,mavi gözlü hasky dalgası vardı yeni pantolona bakıyodu varsa summonlayın şuraya gdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 SIKYAHONAW said: en uygulanabilitesi yüksek formülü yazmış roket fiziksel sağlığına iyi bakınca otomatikman ruh sağlığıda düzeliyor ,en azından %60 boostlarsın Sıradan bi insan için düzelmeme şansı yok, kimyasal bir şey bu yani. Duygusal, psikolojik diye abarttığımız şeylerin hepsi üç beş mikrogramlık kimyasal zımbırtılar, onlar da kolayca belli şeylerle manipüle edilebiliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Aslında şu patinin hasa adamlarıyla bi kere de kolpalık etmeden buluşsak, yesek, içsek, çok kral dostluklar kurulacak ama. Neyse... Bak di ile bana, ADAMLA BAĞLARIMIZ DENİZAŞIRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. ya sen ne tatlı bi adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 roket adam güzel yazmış, gece gece uyku tutmamış kafadaki binbir düşünce ile uyumaya çalışıyordum. 4 madde de önemli harbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. Bayağı güzel WoT olmuş. (tu). Ha şahsen kariyer kısmım stuck durumda ve spor da evim nerede olacak o belli oluncaya kadar pause ama yapmak lazım net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dalga geçeceksiniz belki ama şu enerji çakra muhabbetine falan dalın biraz. Noyan gibi değil tabii ki. ben bi deneyeceğim bu metodu bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi iç huzurun yoksa, sürekli panik halde veya sinirli veya korkuları olan veya bunalımda vs bir insansan meditasyon, yoga, feng shui işe yarıyor tabii. Ama aynı oranda spor yapmak da yarar, ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviosan buna vakit ayırmak da. Hani önemli olan insanın sorunlarından veya kafayı taktığı şeylerden uzaklaşabilmesi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 giff me chakra magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 spor da tabii ki yarıyor bunu bizzat yaşayarak görüyorum ama spor yeterli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: SIKYAHONAW said: en uygulanabilitesi yüksek formülü yazmış roket fiziksel sağlığına iyi bakınca otomatikman ruh sağlığıda düzeliyor ,en azından %60 boostlarsın Sıradan bi insan için düzelmeme şansı yok, kimyasal bir şey bu yani. Duygusal, psikolojik diye abarttığımız şeylerin hepsi üç beş mikrogramlık kimyasal zımbırtılar, onlar da kolayca belli şeylerle manipüle edilebiliyor sonuçta. şunu okuyunca aklıma geldi, iyi hissetmek diye bi kitap var. kitap diyor ki nasıl hissederseniz öyle düşünür, nasıl düşünürseniz öyle hissedersiniz. kötü şeyler düşününce vücutta stres yaratan X,Y,Z hormonları salgılanır, bunlar salgılanınca baskı altında hissedersiniz diyor. vs. vs. yani özetle nasıl hissederseniz öyle düşünür, nasıl düşünürseniz öyle hissedersiniz diyor. kitap kişisel gelişim kitabı gibi bişey değil ama depresyon gibi durumlarda kendinizi toparlamanıza yardım edebilir. ben bikaç kere göz attım, hoşuma gitti. zaten yazar da diyor, ben bunları yazıyorum ama kiminiz yaw he he diyebilir, kiminiz de bikaç şey kapabilir, size bağlı bu diyor. kitap şu http://etilerterapimerkezi.com/Resim/IyiHissetmekOn.gif isteyen olursa bi ara göt atsın. kitabın yazarı doktor olduğundan 'evrene mesaj gönder gerçekleşsin, limit yok iste olsun vs. vs.' tarzı şeylerle karşılaşmazsınız. bi de şey sorayım bu sleep trackerlar nasıl çalışıyor? topladığı verileri internet yoluyla analiz mi ediyor yoksa zaten her şeyi içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi böyle durumlarda dramatik bir değişiklik yapmak gerekiyor. Git spora yazıl(ve devam et), yüksek veya doktora falan yapıyorsan hızlı biçimde bitir çık. Sıkıntının nedeni fiziksel formundan, çalıştığın veya eğitim gördüğün yerden ve sosyal çevrenden kaynaklı olabilir. Kaynak neyse orada dramatik bir değişim gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 pontipati said: "roket adam" said: SIKYAHONAW said: en uygulanabilitesi yüksek formülü yazmış roket fiziksel sağlığına iyi bakınca otomatikman ruh sağlığıda düzeliyor ,en azından %60 boostlarsın Sıradan bi insan için düzelmeme şansı yok, kimyasal bir şey bu yani. Duygusal, psikolojik diye abarttığımız şeylerin hepsi üç beş mikrogramlık kimyasal zımbırtılar, onlar da kolayca belli şeylerle manipüle edilebiliyor sonuçta. şunu okuyunca aklıma geldi, iyi hissetmek diye bi kitap var. kitap diyor ki nasıl hissederseniz öyle düşünür, nasıl düşünürseniz öyle hissedersiniz. kötü şeyler düşününce vücutta stres yaratan X,Y,Z hormonları salgılanır, bunlar salgılanınca baskı altında hissedersiniz diyor. vs. vs. yani özetle nasıl hissederseniz öyle düşünür, nasıl düşünürseniz öyle hissedersiniz diyor. kitap kişisel gelişim kitabı gibi bişey değil ama depresyon gibi durumlarda kendinizi toparlamanıza yardım edebilir. ben bikaç kere göz attım, hoşuma gitti. zaten yazar da diyor, ben bunları yazıyorum ama kiminiz yaw he he diyebilir, kiminiz de bikaç şey kapabilir, size bağlı bu diyor. kitap şu http://etilerterapimerkezi.com/Resim/IyiHissetmekOn.gif isteyen olursa bi ara göt atsın. kitabın yazarı doktor olduğundan 'evrene mesaj gönder gerçekleşsin, limit yok iste olsun vs. vs.' tarzı şeylerle karşılaşmazsınız. bi de şey sorayım bu sleep trackerlar nasıl çalışıyor? topladığı verileri internet yoluyla analiz mi ediyor yoksa zaten her şeyi içinde mi? ben tam bu kitabı aldım, daha okumadan işler yoluna girer gibi oldu o yüzden bakmadım daha kitaba. başlıycam bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 5 senedir iç anadolu->istanbul yapmak için çalışıyorum her gün nasıl gderim düşüncesiyle hiç sağlıklı bir şey değil yapcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Değiştiremeyeceğiniz şeyleri de bi an önce kabulleneceksiniz bunun kaçarı yok. Deal with it. Hayat sana bunları sunmuş. Oturup ağlamanın manası yok yani. Değiştiremeyeceğim şeylere üzülmemeyip kabullenmeye çalışıyorum. Hemen yeni aksiyon alıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 daha pes etmedim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 İnsanlıktan beklentinizi minimuma indirin. Aileniz, 3-5 tane iyi dostunuz, bir de bulabilirseniz hayat arkadaşınızla sınırlayın beklentilerinizi. Çok para kazanacağım diye sevmediğiniz ya da size bir şey katmayacak işlerde çalışmayın. Az para kazanın ama yaptığınız iş ya size zaman bıraksın, ya sevdiğiniz bir iş olsun ya da size bir şeyler katsın (maddi anlamda ya da iş tecrübesi olarak değil). Spor yapın ve hobi edinin. Dibe batmaya vaktiniz olmasın. İnsan ne kadar amaçsız olursa o kadar çok negatif düşünüyor. Bir de forgiver, İstanbul'da bir şey yok abi. Yedi ceddim, tüm mal varlığım, tüm dostlarım orada. Başka şehirde çalışıyorum. İlk başlarda ayda 1 giderken artık 3-4 ayda bir gider oldum. Yaşadığım şehirde bir şekilde benzer olanakları oluşturduk iş arkadaşlarımızla. Aptal saptal yolda, bilmemnerde vakit kaybetmiyoruz, çok daha iyi yerlerde, çok daha ucuza yaşıyoruz; böyle olunca da hem zaman hem para kalıyor bir sürü şeyi yapmak ve almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sanssizsansli said: "roket adam" said: Yaşamının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren bir insan olarak ben de çok mutsuzdum bir aralar. Hala da mutsuz zamanlar geçiyorum ama bu ataklar son iki yılda çok azaldı. Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim, yine kardeşim gibi sevdiğim bi herif te durup dururken böbrek nakil listesine kaydoldu en üst sıradan. Her hafta görüşıyorum o adamla. Haftada 4-5 gün diyalize giriyor, böbrek nakli çıksın diye bekliyor sürekli. Her hafta kardeşim dediğim adamı bir daha göremeyecekmiş gibi muhabbet ediyorum ama ona da sezdirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri görene kadar ben de çok mutsuzdum. Sonra bi çıkar yol aramaya başladım işte. Oyunun sonunda geberip gidiyorsunuz. Sonu çok çok yakın bir anda olabiliyor. Birkaç milivoltluk elektriksel bi atışmaya bağlı boktan hayatın. Birazdan ölmeyeceğimizin garantisi yok. gerçekten düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ve fark ettiğimden beri gecemi gündüzümü deli gibi yaşayarak geçiriyorum, fark ettiiğimden beri aldığım her nefese şükrediyorum amk. M.utlu olmak kolay değil ama birkaç güzel trick var, gerçekten çok basit şeyler, ve insanlar bunları söylediğinde hadi lan oradan entel deyip geçiyordum, ama çok haklılarmış: 1) hayat düzeni. işe girin abi. en boktan iş bile evde oturmaktan iyi. benim gibi evde oturdukça düşünen ve okuyan bi adamsanız gerçekten bunu bırakın, yapmayın. zaten min 20+ senedir yapıyorsunuz bunu. yeterince entelektüel zımbırtı biriktirdiniz, yeter. kariyer kasın. kafayı meşgul edin bi şekilde. kendi kafanız ve hayatınız dışında bir şeyleri düşünecek druma gelin. kastırın. 2) spor. mutlaka spora gidin. akşama doğru olsun. hayvanlar gibi abanın. eve gidince yüzünüzü yıkayacak haliniz kalmasın. performansınızı raporlayın (bugün u kadar koşabidim, yarın k kadar koşarım gibi) gelişimi izleyin. 3) iyi yemek. hamburgeri, otu boku çıkarın demiyorum, ama azaltın abi. Burger King Steakhouse çıktığında haftada 2 gün yiyen bi adamdım, şu an ağzıma süremiyorum. Bu bokun içinde ne kimyasal varsa bağımlılık yapıyor (bkz. msg), güzel bir şey gibi geliyor, güzel değil. Gidin iskender yiyin, adana yiyin, beyti yiyin, ama hamburger yemeyin. Keza pide gibi ekmek ağırlıklı şeyler de öyle. Abanmayın yapaya. Doğal gömün. 4) Düzenli uyku. Kur telefonuna sleep tracker'lardan birini, her gün ne kadar uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun takip et. sleep note'ları ayarla, bira içtiğinde uyku kaliten artıyor mu, spor yaptığında mı artıyor otur tespit et. sonuçlara bayaa şaşıracaksın. Aha bu dördünü yaptığında ne olursa olsun kendini iyi hissetmeye başlıyorsun. Bu duygusal falan değil kimyasal bir şey. Seve seve olacak yani, sen kasları çalıştırdıkça o endorfin artacak. Laktik asit biriktikçe uykun gelecek 10'da uyuyacaksın. İyi uyuyunca ertesi günü iyi hissedeceksin, işe kastırdıkça ilerleyecek, ilerledikçe egonu tatmin edeceksin. Sonra o egonu nereye, kime satarsan sat, kitap mı yazarsın, hatunlara mı yürürsün sana kalmış. Böyle yapıyorum. Umarım bozulmaz. Ve abi unutmayın, İNANILMAZ derecede şımarıksınız. Şükretmek için şii mültecilere falan bakmanıza gerek yok. Fanusunuzdan bi çıkın sokağa inin. Minibüse binin bi gezin istanbul'da. Sırça köşkünüzden çıkın. İnsanların dertleri o kadar GERÇEK ki psikolojiniz alt üst olabiliyor iki hikayeyle. Bayadır wot atmıyordum. typolar için sori. byyle. ya sen ne tatlı bi adammışsın. Ağzımdan aldın lafı roket çok tatlı ama pek cevap vermiyor. Roketi bulan cennetlik :) ya hayatım benimde kötüydü. Ama geçenlerde aşık oldum geçti :) bence aşık olmak çok iyi bişey. İşine de yansıyor. Ben bankacıyım müşterilerim bile bu değişikliği anladı :) şükretmek dedi roket valla helal olsun çok güzel düşünceleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Oh noesss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bitmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: Değiştiremeyeceğiniz şeyleri de bi an önce kabulleneceksiniz bunun kaçarı yok. Deal with it. Hayat sana bunları sunmuş. Oturup ağlamanın manası yok yani. Değiştiremeyeceğim şeylere üzülmemeyip kabullenmeye çalışıyorum. Hemen yeni aksiyon alıyorum sonra. Anladığım kadarıyla inançlı bir insansın ama bu okadar kolay olmuyor kabul etme durumu bide arada İngilizce konuşuyorsun yabancılık var mı Kenan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye Sana rahatlık batıyor kardeş :) annen bban yanındaysa hiçbirşeye üzülme kıymet bil sevdiklerini toprağın altına koymak nasıl bir duygu düşün bide Allah'a yönel hep bu dünyalık bakarsan sonu yok iyinin iyisi var oyuzden senin altındakileri düşün başarısız oluyorsan çıktığın yol yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 caaanım topic roketle nerelere geldi şimdi nerelere gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar