Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bende reborn indi. şimdi sıfırdan tekrar indiriyor kendini, arada herhangi bir sebeple download durursa baştan başlıyormuş sanırım asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 dün baktım da oyunlar bi türlü başlayamadı sıkıldım çıktımç. Ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 efsane olmuş ya sikko bilgisayarımda bile yağ gibi akıyor oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ÇOGİYİYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben hala flashı bekliyorum. O bile olmuş bu derse tamamdır. Bu arada ben chat ekranını hakkat çok küçük buldum ya. Ya da yaşlanıyorum diye gözüm küçük şeylerden rahatsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ya dün 6 gb indirmiştim kapattım sonra bilgisayarı bugun sıfırdan tekrar indiriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Betayı mı kurmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 betayı değil propertiesden son tabda reborn seçicen ya da oyun içi butonu kullandirekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bir de oyun 32 bit çalışıyor. 64 ü elle klasörden açmak gerekiyor. En temzi 1 hafta daha beklemek... Zaten release ile herkes reborn a geçmek zorunda olacak dimi? .. Şuan girişte düşenler vs. uğraştırıyor biraz. Birde reborn seçenler sadece reborn seçenlerle mi oynuyor emin değilim. Çünkü reborn seçince, düzü oynayan oyunları izleyemiyoruz gibi geldi. not: Takdir ettim adamları. Bulunduğumuz zamana göre yağ gibi akan bir arayüz çok iyi olmuş. Darısı diğer tüm oyunların başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 zorlamayın hiç yeni dota için oyuna falan girilmiyo 1 saat uğraştım, millet oyundan düşüyo yalan oluyo. oyun ready olunca sen giremyosun. sen oyundayken adamlar sanırım bişiyi update ediyo oyundan düşüyosun vs. sinir bozuyo yani custom map olayı bu arada çok iyi olmuş buglar vs çözülsün nefis olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ne geldi yeni? bi video koysanıza? ya da ne diye aratalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VLMibH68QJw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 oh oh fixler gelmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Fnatic-Secret 2. maç... Abiiii ysuadfgsdyuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 stadyum sesi ayrı bi heyecan katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bizim herif gitti herkesten takım oyuncularından önce kupayı kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 turk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 kim o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 kemal sadıkoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 team secretın para babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 şu an gösterilen final tekrarı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bizim çocuklarla oyuna gireyim dedim. 6 olmuşlar. Koç oldum. Meersem ben koç olmak için varmışım. istesem bu kadar güzel oturtamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 koc ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 2 sayfada 4 win var sadece. gerisi lose. Öyle boktan bir streake girdim ki anlatamam. Kötü oynasam gam yemicem. her oyun 2 mal.(en az 2 tane). Örnek vermek gerekirse necro ile normal 450gold luk bot ve level 5 dagon kasan ve bunun dışında hiç birşey almayan adamlar gibi düşünün. gerçek hikaye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 overthrow paso boş lobi geliyo artık ne iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar