Densiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Adamlar öyle yapmış yapacak birşey yok. Olmayan bir özellik değil ki bu? Sadece oyuncuların gözünden saklamışlar bunu. Seyirciler görebiliyor. Birşeyleri koymaya başlarlarsa oyuncular ağlamaya başlar sanki. "Taba skor tablası koyun, tüm itemlar orada görünsün" de demeye başlar insanlar :P. Heriflerin rekabet anlayışı bu yapacak birşey yok. Yakınmak yerine daha çok beğenilen bir oyun varsa onu oynamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 stormeagle said: fun boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yeto demiyorum, mana ve level'ın gözükmemesi oyuncuların işini zorlaştırmak için. Kabul etsen de etmesen de öyle. İyi oyuncuların çok dikkat ettiği bir şey level ve mana. Ayrıca combat esnasında adamın skill atacak manası olup olmadığını görmek, bi an ward'a yakalanan rakip hero'nun level 6 olduğunu farketmek öyle istesem yaparım denecek şeyler değil ve oyunun kaderini etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Mana kontrolü op zaten. Ben mana kontrolünü unutuyorum bazen sonra skill basayım diyorum ana o da ne? manam yokmuş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 stormeagle said: kız oyunu ile ne alakası var. Dota, Hon, Lol tüm moba lar gerizekalıydı "kendi takım arkının hp sini avatarında gösteriyordu" bir tek dota 2 ginyus onu kaldırmış dimi. Mekanizimi falan onu kontrol ederek basıyordum bir çok sefer. Dünya da bir adam söyle toplu combatta mass heal'ı basarken tek tek hp lerini check edebilecek kadar APM'si olan. edit: ranked değilde. Oyunda 8 kişi level 5-10 aralığında iken 210 ve 182 lvl adamın ne işi var. Adamların nicki gosugamers.com da turnuvalarda falan çıkıyor. hp ler gözüküyo ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Densiz said: Mana kontrolü op zaten. Ben mana kontrolünü unutuyorum bazen sonra skill basayım diyorum ana o da ne? manam yokmuş. asdf abi ben rakibin mana'sından bahsediyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 adam daha kendi manasını kontrol edemiyo siz rakipten bahsediyosunuz. of çok güldüm ya.dfsdgdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Flassh said: ppd nin neyini sevmiyor millet yeni nesilden en iyi kaptan/drafter herif tabi ee sama > all o ayrı Ppd iyi oyuncu. Karakterini kastetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 rakibin manası ve invertorysine bakacan olm zaten sürekli tıklayıp, sürekli görsek olayın şekli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ağlicana git hon oyna o zaman anlamadım ben silah mı dayıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 güçsüz hero varmış ya la dotada, söyleyin de bilek panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 kötü hero değilde,chen , enchantres,meepo oynaması zor herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 alaka = bulunamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 stormeagle said: "X carry kasmis bitti beyler" dota da olan bir sey. Hon da falan her hero cok guclu. Dogru build ile en baba carryi bile rahat durdurabiliyorsun. stormeagle said: Hon da falan her hero cok guclu. stormeagle said: her hero cok guclu. buna ithafen yazmıştım ben onu be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 alıntı manyağı oldum. Zaten yetersiz zihinler gelmiş yine. Adamın mantığa bak; beğenmiyorsan oynama zorlamı. İşte bunlar hep 11 yıllık hükümetin beyninize empoze ettikleri ^^ Lan oyunda gördüğün eksiklikler veya olması gerektiğini düşündüklerini yazınca zorlamı oynatıyorlar hedü hödü diye yaklaşmak... Oyun berbat, bok gibi oynayan aptal dır falan demem lazım ki "beğenmiyorsan oynama" diyebilmen için. Sen siyasi eleştiri yaptığın zaman "defol git o zaman ülkeden zorlamı tutuyorlar" denmesi gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 oturup age of empires'ı "beyler ilk 30 dakika dalmak yok, ordumuz olsun zevki çıksın." diye oynayabilirsin. dota'yı da böyle oynayabilirsin. ama sonra gelip burada morph, pl kasınca çok op dersin işte. lol'de, hon'da kasmaları bişey değiştirmiyorsa valla bence o oyunların sorunu. çünkü o zaman, ilk 20 dakika oynanmasın oyun, 10k gold dağıtılsın kişi başı, çok da birşey değişmez anlamına geliyor bu. oynamaya gerek yok 20 dakikayı. oysa dota'da; o morph'u, pl'i oyun sonu durduramayan venge, sky vesaire 5. dakikada bir rotasyonla morph'un canına okurlar, lane yüzü göstermezler adama. sonra morph ağlar "report my team" diye. ayrıca siyasi karşılaştırman inanılmaz yersiz. dota'nın alternatifi var. ama ülkede yıllardır yaşayan bir adam için, ülke adamın evi, alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Sana göre olan eksiklik başkasına göre özellik. Zaten varolan birşey, sadece oyuncular göremiyor. Hud da hp bar nedir hem :P. Garip değilmi göremediğin yada farkında olamdığın birşeyi hud dan takip etmek? Sürekli hon örneği verirsen, honda şöyle, honda böyle dersen insanlarda sana "ozaman hon oyna" der. Valve rekabet işinde iyi bir konumda bence. Utanmasa aoe skillere komple FF açacak veya fırlatmalılara bodyblock :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ben ciddi ciddi 6.82 sonrası oyundan zevk alamamaya başladım. belki placebodur bilemiyorum da eğlenmediğim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 6.82 kötü o ayrı şöyle gelip tırı vırı hp bar bilmemne gayet yeterless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 6.82 iyi bence hatta dotaya döndürdü beni oyunun 15-20 dakkada bitmemesi olayı hoşuma gidiyor ardı ardına 2 team fight alınca oyun dengeleniyor insanlar daha ciddi oynamak zorunda artık,zaten eziyoruz dalga geçelim diyenleri cezalandırabiliyorsun al carryini,takımın sıçsada ölme,ormanda çıkma,lategamede patlat ortalıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 e lategame daha garantiyse nesi eğlenceli high ground tutuyosan oyun sende çok kötü değil mi 30 dakika hatasız oynadığın oyunda tek fightla level eşitleyip herkesin de birer item bitirmesi dengeli mi önde olanın dezavantajı olması mantıklı mı daha az gold alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yeni patch oyunun cezalandırıcılığını azalttı, hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 knoxville said: e lategame daha garantiyse nesi eğlenceli high ground tutuyosan oyun sende çok kötü değil mi 30 dakika hatasız oynadığın oyunda tek fightla level eşitleyip herkesin de birer item bitirmesi dengeli mi önde olanın dezavantajı olması mantıklı mı daha az gold alıyor 30 dakka gerçekten hatasız oynuyorsan kazanırsın her türlü. late gamein daha garantili oldugu sonucuna nerden vardın anlamadım tek fightla abarttıgın kadar büyük değişiklikler olmuyor geride kalmanın "avantajı" yok,patch çıktığından beri baya nerflendi aoe gold/xp belki ilk çıktığındaki halini düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ilk çıktığı hali demişken.. 6.82 ilk çıktığı gün oyuna girip denemek yerine proları izleyeyim dedim. Singsing yanına 2 kişi falan almış mm takılıyordu. Killerden sonra deli gibi para geldiğini farkedince bilerek rakibin leshrac'ına Nası olsa biz bunu keseriz diye büsssürü kill verdiler. Yanına gidip stoplamalar falan. Sanırım 15-20 defa öldükten sonra leshracı 2 defa kesip zengin olmak suretiyle oyunu kazandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 geri kalmanın nası avantajı yok dendi çıkıp neden hero peşinde koşturayım diyor gene kendi bildiğinizi okuyosunuz late game avantajı da mı uyduruldu bi dotabuffda bakın kim kazanmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar