Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en iyi filmi diye birşey var mı ki

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

okullar kapandı değil mi?

Ha bir de evet. Bu yani.
Şimdi forumun post sayısı 3 e katlar önümüzdeki 10 gün içinde. SOnra göceğe yazlığa gidenlerden dolayı hafif bi azalma başlar. Ardından "eylülde gidelim serin olur"cular burda kaldığı için yine bi bunalıma girerler forum üzerinden, tam eylül eki arası buralar dutluk olur. Şimdiden kapatmak lazım bir iki başlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

salò or the 120 days of sodom
dünyanın en iyi filmidir. çekin izleyin.

abi şu filmi binlerce sanat tartışmasında, binlerce kez izledim, hayatımda daha overrated bir film görmedim.

sanat hipsterlarının favori filmi direk.

evet güzel bi film, evet çok gerçekçi ve güzel anlatmış ama o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Black-ice said:

salò or the 120 days of sodom
dünyanın en iyi filmidir. çekin izleyin.

abi şu filmi binlerce sanat tartışmasında, binlerce kez izledim, hayatımda daha overrated bir film görmedim.

sanat hipsterlarının favori filmi direk.

evet güzel bi film, evet çok gerçekçi ve güzel anlatmış ama o kadar.

ben onu dalga geçmek için yazmıştım lan ciddiye mi aldınız. zamanında çekip pis sahnelerine bakıp sildiğim bi film. iğrenç bir film hatta bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İmkansız aşk var, dönemin siyasetçilerine eleştiri var, toplumun yozlaşmışlığına eleştiri var, hem yoksul aile çocuğu hem de üst sınıf aile çocukları üzerinden çok sağlam psikolojik saptamalar var, plot twist var, kadın erkek ilişkilerini en yalın haliyle anlatılmış, oyunculuklar ve yönetmenlik harika, müzikler zaten döneminin çok ilerisinde. Tek bir filmde on filmlik malzeme var ve buna rağmen karman çorman olmayan enfes bir kurgu var.

Dünyanın En İyi Filmi

http://www.720pfilmizle.tv/wp-content/uploads/2013/03/kapicilar_krali.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...