jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Vingthor said: gamze özçelik Vazgectim, varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 maskeli beşler ıraq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bence Star Wars serisi... ya da Lotr serisi en iyiler.. 1. sırayı paylaşırlar direk heheh tabi benim fikrim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dünyanın en iyi filmi sen hayal kurarken başından geçenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ladri di biciclette olması lazım ama tabi kişiden kişiye göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 salò or the 120 days of sodom dünyanın en iyi filmidir. çekin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bence izleyip çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://www.comicsbulletin.com/main/sites/default/files/shot/images/1203/GoTTyrionWink.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 okullar kapandı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Sanat'ta en iyiyi tartışmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 stormeagle said: okullar kapandı değil mi? Ha bir de evet. Bu yani. Şimdi forumun post sayısı 3 e katlar önümüzdeki 10 gün içinde. SOnra göceğe yazlığa gidenlerden dolayı hafif bi azalma başlar. Ardından "eylülde gidelim serin olur"cular burda kaldığı için yine bi bunalıma girerler forum üzerinden, tam eylül eki arası buralar dutluk olur. Şimdiden kapatmak lazım bir iki başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mokoko said: russian institute kuzey kampüsü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tarihin en iyi filmi değil de,dönemin en iyi filmleri olabilir. Matrix 3'lemesi dönemin en iyi filmlerindendi bence. kitaptan alıntı yapılarak aynı dönemde yüzüklerin efendisi de başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 leon dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Black-ice said: salò or the 120 days of sodom dünyanın en iyi filmidir. çekin izleyin. abi şu filmi binlerce sanat tartışmasında, binlerce kez izledim, hayatımda daha overrated bir film görmedim. sanat hipsterlarının favori filmi direk. evet güzel bi film, evet çok gerçekçi ve güzel anlatmış ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Hayatımız film olmuş gardaş bizim sen ne diyon hasbinalllah http://j.bobiler.org/upload/photographs/31518010239.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 film yazanlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kolpaçino http://www.youtube.com/watch?v=fAOgO02I2lU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Pasolini'yi hic izlemedim, fakat sodom'u filmlestirmek eseri basitlestirir muhtemelen. Bildigim kadariyla cok bi alakasi da yokmus sanirim metinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 moriarty said: Black-ice said: salò or the 120 days of sodom dünyanın en iyi filmidir. çekin izleyin. abi şu filmi binlerce sanat tartışmasında, binlerce kez izledim, hayatımda daha overrated bir film görmedim. sanat hipsterlarının favori filmi direk. evet güzel bi film, evet çok gerçekçi ve güzel anlatmış ama o kadar. ben onu dalga geçmek için yazmıştım lan ciddiye mi aldınız. zamanında çekip pis sahnelerine bakıp sildiğim bi film. iğrenç bir film hatta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 spriski film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Fight Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İmkansız aşk var, dönemin siyasetçilerine eleştiri var, toplumun yozlaşmışlığına eleştiri var, hem yoksul aile çocuğu hem de üst sınıf aile çocukları üzerinden çok sağlam psikolojik saptamalar var, plot twist var, kadın erkek ilişkilerini en yalın haliyle anlatılmış, oyunculuklar ve yönetmenlik harika, müzikler zaten döneminin çok ilerisinde. Tek bir filmde on filmlik malzeme var ve buna rağmen karman çorman olmayan enfes bir kurgu var. Dünyanın En İyi Filmi http://www.720pfilmizle.tv/wp-content/uploads/2013/03/kapicilar_krali.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BymeLkZ7GqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar