Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 butun seri oyle bence de oyun olunca farkli oluyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Oyunların hepsini ps4 de oynadım hatta 3.sünü bugün bitirdim ve tamamladım. İlk oyunu bitirmedim ama o yaratıklar çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 spo'ya alsaydin yaratiklarin cikmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Oski said: butun seri oyle bence de oyun olunca farkli oluyo iste yok canım sonradan 2.sınıfa çıkmayı başarmış. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Last of Us gibi bir basyapıta imza atan adamlardan bu kadar boktan bir seri nasıl cıktı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 last of us tam bir fiyaskoydu zaten. ince uclu troll ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zevk renk meselesini anlarım, oyunu sevene de saygım sonsuz. ama arada ucurum var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 o konuda naughty kopegine ben de cok kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 uncharted 1 ile 4 arasında 10 sene var. 3 ile 4 arasında 6 sene var sdfs. bu yüzden güncel takip edilmediyse çok eleştirmemek lazım. last of us'ın üzerine keyif vermez. fakat unchated 4'ü tek başına bile değerlendirirsek kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 last of us o kadar iyi ki insan daha iyisini bekliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 bunun dlc si ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Geçen hafta bitirdim şunu da gerçekten baya iyi bi oyun ya, yazamadan edemedim. Her yerinden müthiş profesyonellik ve kalite akıyo oyunun. Detaylara önem, ses ve müzik, yazılım kalitesi (en ufak bug yaşamadım, bi tek bikaç yerde FPS baya düştü) falan her şey en üst noktada. Kendini süreklemesi dışında eleştirebilcek bi şey bulamıyorum ama hani zaten oyunun genre'sı belli, çok da farklı bi şey beklememek lazım, hopla zıpla, dövüş, hopla zıpla, dövüş, hopla zıpla, puzzle yerine ulaş, puzzle'ı çöz, dövüş, bi başka mekana zıpla, rinse and repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Şubat ayı indirimde 79TL olmuş kapayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Kaçırma, direkt al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 adamın soruya bak ... Alıyım mı diyo .. ASDFHADSHFADSHFDASF banlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 adam hakli sormakta. assassin's creed'in ormanda geceni oyun. 80 lira etmez. belki noughty dog hatrina alinir tabi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 tuzaklıyor beyler gelmeyin oyuna https://www.youtube.com/watch?v=4F4qzPbcFiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 valla ben 2.'ye başladım buna. bu sefer biraz daha hazine mazine geze geze oynicam. last of us 2 gelse keşke hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 4'e laf atan carpilir lan. bugune kadar beklemekle hata etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=v5CZQpqF_74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Bu bebeyi nathan drake yapmışlar lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) meh Ekim 21, 2021 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) bu bebbe hiç gitmiyor bu rollere ya, liseli spiderman anca geçen yıl da aynı şeyi yazmışım sfghj Ekim 21, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Oha bunu mu koymuslar?? olmamis duruyor… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar