Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 saveleri upload etmiştir belki sistem, online storage a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 yok ehe acilar icinde bastan basladim neyse neyin nerde oldugunu bosslarin seklini semalini bilince hizli ilerliyorsun da, dunyanin en gereksiz seyi olan chalice dungeonlarin progress'i uzdu. o kadar basarisiz bir design koskoca souls serisine yakismiyor zaten, hic ugrasasim gelmiyordu her yeri ayni olan dungeon crawl ilerde belki 3-5 iyi boss cikar diye simdi direkt heves kalmadi dumduz ilerler, dlc'yi ile birlikte ana oyunu bitiririm yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 chalice dungeon'larin daha derinlerinde saglam bosslar var ama progress sistemi cok bayik oldugundan insani yapasi gelmiyor. pvp dungeon'lar super zevkli yalniz, adil healsiz vs delikanli pvp'si donuyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ya oyunda boss savaşlarını tekrar oynamak yok ya nasıl uyuz oluyorum anlatamam arada böyle girip bir abyss watcher ne bileyim lady maria falan kapışmak istiyorum yok ama internetten girip video falan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 platinum trophy kasmıyorsanız chalice e hiç gerek yok o değilde ps4 pro ile buna 60fps getirmeyen sony ye o kadar çok sinirliyim ki 60 fps olsa bi platinum daha kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Fucking Defiled Amygdala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 nasıl dualshock kırmadan oynanır tutosu hazırlasın biri şuna thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Abi ilk başında ölmekten bıraktım oyunu küfür ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Ben ilk baştaki o şişkonun reskillerine katlanıp, ilk bossta enrage oldum. O gün bugündür Bloodborne deyince bi garip oluyorum, kendimi eline ilk kez joystick almış 60 lık teyze gibi hissettiriyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ben daha ilk boss'a bile gelemedim. çok aptal yerde aptal hatalar yapıp ölüyorum. bossa gelmediğim için lvl falan da atlayamıyorum (wikiden baktım ilk bossdan sonra taş bebekle konuşuluyor sanırım) öyle mal mal aynı yeri dönüp duruyorum sdsafa sadece 2-3 kapı açtım bazı yerleri kısa geçicem artık o kadar.. ama bu akşam kararlıyım ilk bossa gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ilk boss bu aksam musait degil, hanimin ailesine yemege gideceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 boss a gelmekte zorlanıyorsan gascoigne bey seni kevgire çevirir https://www.youtube.com/watch?v=kA614N3IHD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 applev0dka said: ben daha ilk boss'a bile gelemedim. çok aptal yerde aptal hatalar yapıp ölüyorum. bossa gelmediğim için lvl falan da atlayamıyorum (wikiden baktım ilk bossdan sonra taş bebekle konuşuluyor sanırım) öyle mal mal aynı yeri dönüp duruyorum sdsafa sadece 2-3 kapı açtım bazı yerleri kısa geçicem artık o kadar.. ama bu akşam kararlıyım ilk bossa gelicem ne ara bitirdin horizon'u sen ya. dlc oynamadın mı? dlc'yi bitirince bende bi denicem bloodborne'u ama korkutuyosunuz böyle diyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 cuma gece 3-4 civarı bitirdim :D %93 complete ile 58 saat falan sürdü sanırım ama daha DLC'ye geçmedim biraz ara vereyim dedim çok da sıkmadan kendimi aynı oyunla :D önümüzdeki hafta sonu DLC'yi oynayıp bitirmeyi düşünüyorum 2 gün yeter sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ilk boss reis baya. 4.ye falan kesmiştim onu da bana oyunu bıraktıran boss 3. falandı. çok uğraştım ama yok yani şansım tutmuyor sdf. kadıköy'de kazanamayan gs gibi bir garip heyecanlanıp falan öldürtüyorum kendimi. 20-30 defa denemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bloodborne un ilk boss u epey zor digerlerine oranla. ds3 de o ilk kertenkeleyi baya rahat geçiyorsun mesela. tutorial boss u zaten kolay. hatta bloodborne un kendi içinde bile orta seviyelerden biri olabilir. edit : her konu uplandıgın da ben de tekrar koyayım şunu. bloodborne ın hikayesi böyle etrafa daga taşa, masa üzerindeki eşyalara, eşya descriptionlarına bakarak falan anlaşılacak şekilde yapılmış. bir arkadaş da oturmuş 90 sayfa olacak şekilde hikayeyi açıklamış. https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3vaq4r/the_paleblood_hunt_finalized_and_revised_with/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Bosslar neyse esas hunter var bir tane o baya baya kasıyor. Bloodborneda da platin kasıyordum 2 kupa kalmıştı sanırım sonra yer yok diye sildim öyle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bu oyun nası online oynanio ben çözemedim bu arada :) ana menüden online'i seçiyorum ama normal single player'da kaldığım yerden devam ettiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 adam cagirma filan vardir soulslardaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 online'a girince 1) yerdeki player notları görünür oluyor 2) ölen player hayaletleri görünüyor 3) çanla player çalığırılıyormuş buna daha denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 DareJedi said: Bosslar neyse esas hunter var bir tane o baya baya kasıyor. Bloodborneda da platin kasıyordum 2 kupa kalmıştı sanırım sonra yer yok diye sildim öyle kaldı. https://www.youtube.com/watch?v=COXUaWHOOkM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 invade var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 her boss'un bir taktiği var mesela father gascoigne için galiba molotof kokytel spamlıyorduk djura'yı bilmem kaçıncı denemede neredeyse son vuruşu yapamadan çatıdan düştüğüm için silmiştim oyunu :D çok vakit ve sabır istiyor, bazen sadece 1 vurup 9 defa dodge'lamak gerekiyor. bir de youtube videolarını izleyin çok güzel taktikler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bitirme projesi gibi oyun emenike. ilk bossu kesip, zikerun isdirabini diyip silmistim. caponlar ve onlarin sayko piskopat, oyunlardaki olerek zevk alma dayatmasi. diktiriniz gidiniz efendim. oynayanlarin aci cekmesini izlemek zevkli ama asdf var boyle cok guzel reaksiyonlar veren 1-2 YT kanali. 17 yasinda gunde 5 saat bos vaktim oldugu zamanlar oynardim belki ama, uncharted, last of us gibi casual hikayeli oyunlarin her turlu gideri var. ha her topal saticinin bir kor alicisi da vardir tabi, renkler zevkler olayina hic giremicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ne körü topalı yaw. gameplay olarak bin basar dediğin oyunlara. hikayesi de sağlamdır. baba oyundur bloodborne ds serisi gibi, beceremeyince boklamayalım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar