Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Lopeth said: father iyi dövmüştü beni, cleric beast gibi dandik sanmıştım abi father bana tecavüz etti baya. en son artık co-op girdim sdfs. cleric nasıl dandik ya ben dmg veremiyorum. 80 80 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Oski said: gehrman i nasil kesiyoruz ya cildiricam Parryle, ya da uzun silahla thrust attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 kestim moon presence'i da one shot ladim arkasindan fuck yeah abi gherman in outfit ve silahi aldim simdi NG+ icin gaza geldim ahah en azindan chalice'leri temizliycem. pthumeru haric yapmamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ben moon cikinca koye donup chalice olayina oyle girecegim onlarda bitince en son o boss fighta girerim temiz olur bir daha NG+ ile ugrasamam trophy fln da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 chalice'ler duruyo ya ng+ baslio hunter's dream'e donunce her sey yerinde scale de olmuyormus chalice ler simdi baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 surda 90 sayfalik bi teori var oyun hakkinda kitap gibi okunuyor super https://docs.google.com/document/d/1k7ST7Ysc9I3s6zLXr-DOzWjoAtu6afOOCaU3ucCdBDk/edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Chalice'ler oyundan daha zor, özellikle Depth 5 bossları ağlatır. Oyunu takaslayacağım Witcher 3 gelince, gelmeden takılırsanız bir yerde dürtün geleyim Co-op'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=cKbG0T3z4co 3. numara nedir oyle ya insanlar nasil bu akdar kotu olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bu oyun soulslardan daha zormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=wjWOy6ioVHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Videoda daha önce görmediğim gherman dialoğu var, gehrmanın laurence ve master willem dan yardım istediği ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yeni patch ile şifreli oyunlarda level dalgası artik yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://m.youtube.com/watch?v=zE3tMn42OEE Çok acıklı cidden Gascoigne'nin hikayesi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ELİM AYAĞIM TİTRİYOR SİNİRDEN ilk günden ps4 kırdırıcak bu oyun bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 beyler bir şey itiraf edicem. aldığım andan itibaren it gibi oynayıp 2-3 günde souls serilerinin her oyunun bitiren biri olarak bloodborne yetemedim ben :( bu nedenle 3. bossta falan bıraktım artık. kesemiyorum anasını satayım. bosslara gelene kadar sıkıntı yok ama bosslarda çok üzdüler. ayrıca bloodvial farm olayı yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 abi hakikaten çok zor ya. bu kadar sabır isteyen bi oyun ne gördüm ne duydum ömrümde. centrel yhamhamı nerdeyse tamamen temizledim gıdım gıdım çok dikkatli giderken bi yerde karşıma 2 tane dev gibi kurt çıktı, birini çekemedim ikisi birden geldi ve hiç bir şey yapamadan öldüm zınk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 daha bossa bile gelmemişsin lan ne zoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 o kurtları geri çek en kötü kesemiyorsan. ya da yanında dinamit varsa fırlat. pistolu uygun zamanda kullanmak da çok önemli. gerisi rakibin patterni izleyip, tuşlara alışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ya zordan kastettiğim işte aynı yerleri temizleyecek sabır yok bende hakikaten. ezberledim mesela nerde kim çıkıyo, daha rahat gelirim ama o farm olayı tekrar tekrar aynı yrlerde aynı adamları dövmek çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bi de ayni yerlerden gecerken nasi olsa alistim artik hizli hizli gideyim burda olmem deyip olmek aslkfdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 kurtların arasından atlayıp hop sonra anda dönüp götelrini kescen. ben ilk seferde kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Oski said: bi de ayni yerlerden gecerken nasi olsa alistim artik hizli hizli gideyim burda olmem deyip olmek aslkfdja şunu yaşıyordum bu oyunda paso sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Red said: beyler bir şey itiraf edicem. aldığım andan itibaren it gibi oynayıp 2-3 günde souls serilerinin her oyunun bitiren biri olarak bloodborne yetemedim ben :( bu nedenle 3. bossta falan bıraktım artık. kesemiyorum anasını satayım. bosslara gelene kadar sıkıntı yok ama bosslarda çok üzdüler. ayrıca bloodvial farm olayı yordu. yeto title isteruk summon kassaydin. ds'den daha rahat bunda summonlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 summon kassa bu seferde daha cok invade yiyecek, diger oyuncular beni kesiyor diye aglicak bu seferde sdfdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bunda sadece sinister bell calan hatunun oldugu yerlerde invade yiyosun diye biliyorum yani summon ettigin her yerde invade yeme diye bir sey yok yamuluyor olabilirim ama oyun boyunca hic basima gelmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar