Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodborne

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lopeth said:

father iyi dövmüştü beni, cleric beast gibi dandik sanmıştım

abi father bana tecavüz etti baya. en son artık co-op girdim sdfs. cleric nasıl dandik ya ben dmg veremiyorum. 80 80 vuruyor.
Mesaj tarihi:
kestim

moon presence'i da one shot ladim arkasindan

fuck yeah

abi gherman in outfit ve silahi aldim simdi NG+ icin gaza geldim ahah

en azindan chalice'leri temizliycem. pthumeru haric yapmamistim
Mesaj tarihi:
surda 90 sayfalik bi teori var oyun hakkinda

kitap gibi okunuyor super

https://docs.google.com/document/d/1k7ST7Ysc9I3s6zLXr-DOzWjoAtu6afOOCaU3ucCdBDk/edit
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bir şey itiraf edicem. aldığım andan itibaren it gibi oynayıp 2-3 günde souls serilerinin her oyunun bitiren biri olarak bloodborne yetemedim ben :(

bu nedenle 3. bossta falan bıraktım artık. kesemiyorum anasını satayım. bosslara gelene kadar sıkıntı yok ama bosslarda çok üzdüler. ayrıca bloodvial farm olayı yordu.
Mesaj tarihi:
abi hakikaten çok zor ya. bu kadar sabır isteyen bi oyun ne gördüm ne duydum ömrümde. centrel yhamhamı nerdeyse tamamen temizledim gıdım gıdım çok dikkatli giderken bi yerde karşıma 2 tane dev gibi kurt çıktı, birini çekemedim ikisi birden geldi ve hiç bir şey yapamadan öldüm zınk diye.
Mesaj tarihi:
o kurtları geri çek en kötü kesemiyorsan. ya da yanında dinamit varsa fırlat. pistolu uygun zamanda kullanmak da çok önemli. gerisi rakibin patterni izleyip, tuşlara alışmak.
Mesaj tarihi:
ya zordan kastettiğim işte aynı yerleri temizleyecek sabır yok bende hakikaten. ezberledim mesela nerde kim çıkıyo, daha rahat gelirim ama o farm olayı tekrar tekrar aynı yrlerde aynı adamları dövmek çok sıkıcı.
Mesaj tarihi:
Red said:

beyler bir şey itiraf edicem. aldığım andan itibaren it gibi oynayıp 2-3 günde souls serilerinin her oyunun bitiren biri olarak bloodborne yetemedim ben :(

bu nedenle 3. bossta falan bıraktım artık. kesemiyorum anasını satayım. bosslara gelene kadar sıkıntı yok ama bosslarda çok üzdüler. ayrıca bloodvial farm olayı yordu.

yeto title isteruk

summon kassaydin. ds'den daha rahat bunda summonlamak
Mesaj tarihi:
bunda sadece sinister bell calan hatunun oldugu yerlerde invade yiyosun diye biliyorum

yani summon ettigin her yerde invade yeme diye bir sey yok

yamuluyor olabilirim ama oyun boyunca hic basima gelmemisti.
  • Yeni Oluştur...