barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ya aşırı yavaş iniyor. 22 saattir filan açık pc. 50mbit internet var. hala daha 14 saat yazıyor. nasıl çözücez bu yavaşlığı?
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Sonunda bitirdim hem de secret endingli. Belirli bir noktadan sonra sabırlı da oynayınca çok zorlamıyor. Oyun güzeldi çok ama ng+ oynar mıyım emin değilim, belki pvp için. Daha kenarda bekleyen DA:I ve Pillars of Eternity var. PoE'yle devam edicem sanırım. Oyunun hikayeden pek bi nane anlamadığımı da utanarak söyleyeyim.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 DareJedi said: Bekleme modu? bekleme modunda zaten hep. Hızlı indirmiyor gene de. aşırı yavaş 50mbit internete göre.
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ps4'te download hizlandirmak icin bir yonten daha var pause/resume edince biraz hizlandiriyor sdfsd http://i.imgur.com/Jq3E502.jpg
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 inmiş. Sabah çok az baktım. İlk yaratık rezkille bağladı sdfs. sonradan öğrendim arkadaştan. Silah equiplemiyomuşum sdfs. bu oyun çok çektirecek bana belli.
forseke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Wispy said: Sonunda bitirdim hem de secret endingli. Belirli bir noktadan sonra sabırlı da oynayınca çok zorlamıyor. Oyun güzeldi çok ama ng+ oynar mıyım emin değilim, belki pvp için. Daha kenarda bekleyen DA:I ve Pillars of Eternity var. PoE'yle devam edicem sanırım. Oyunun hikayeden pek bi nane anlamadığımı da utanarak söyleyeyim. vague bir hikâye anlatımı var oyunda, itemlardaki açıklamaları vs iyi okumak gerekiyor, hikâye çoğunlukla item açıklamalarında saklı. Bazı şeyleri de oyuncunun yoruma bırakmışlar. Birde konunun gidişatı olsun, yaratık dizaynları olsun, bariz Lovecraft'tan çok etkilenmişler. Benimde anlamadığım kısımlar var baya. Meselâ, Laurence Kimdir? Öldü mü? yoksa hala hayatta mı? Bulduğumuz kafatası ona mı ait, pek insana ait bir kafatası gibi gözükmüyor. Gherman'la alakası nedir, Gherman uykusunda "Laurence, what's taking you so long" diye saykıklıyordu. Bir daha oynamak gerekiyor oyunu:)
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 sadece lovecraft degil, iskandinav mitolojisiden de esinlenmeler var. http://www.youtube.com/watch?v=EBgUEYobZb0& laurence rom ve laurence'in byrgenwyrth'de willem'in ogrencileri olduklarina dair bir takim teoriler var. iste bunlarin great one'lara dair onemli bir kesif yaptiklari ve daha sonra nedeni tam olarak bilinmeyen sebepten oturu yollarinin ayrildigina dair. byrgenwyrth'den ayrildiktan sonra laurence'in healing church'u kurdugu falan... ayrica o kafatasinin laurence'a ait oldugu, gehrman'in(kafatasindaki yarigin gehrman'in silahindan kaynaklandigi) onu oldurdugunu dair bir takim tahminler var. benim asil kafama takilan sey, oyunun basindaki adamin kim oldugu, onunla ilgili hic bir bilgi yok.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi saçma sapan bişi ya zorluk. bir an dikkat dağılsa 1 shot yiyorsun nerdeyse.
forseke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Oynadıkça o zorluğa alışıyorsun, önemli olan kolayca pes etmemek:)-D
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya lanet olsun böyle oyuna. şu oyunun başında büyük ateş yanan yerde bi ton adam var. onları kesiyoruz. sonra şişko boss var. onu kesiyoruz. sonra salak kurtlar, kuşlar. Saçım beyazlayacak yeminle. stres oldum. ölüp duruyorum.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Oradan gitmene gerek yok o sisko boss a gelmeden soldaki kutulari kirarsan arkasinda kestirme yol var :)
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 şişkoyu kestikten sonra. o açık alanda mı?
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Sisko için merdiven iniyorsun inmeden duz gitmen gerek.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 anlamadım ya. bak ortada büyük ateş var. orayı temizliyip, soldan geçitin oradan diğer tarafa geçiyorum. Bu salak kapalı kapıya vuruyor. arkadan yanaşıp, şişkoyu kesiyorum. senin dediğin şimdi tam nerede? şişkoyu kestim o ortadayım.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 neyse ya da. ben bulduğum herşeyi kırayım. ama ciddi ciddi oyun gerdi.
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mesajinda etmis oldugun tariften anladigim kadariyla, central yharnam'da buyuk alevin arkasinda ki kapali buyuk kapiya vuran tipi kestikten sonra soldaki 2 kopek + bir sniper ve tirpanli mob var orda takiliyorsun, orayi gecince yukarda great bridge'e ulasiyorsun ordan ister optional boss'a gidersin ya da... neyse spo vermiyim cok. diger arkadasin bahsettigi yer kahkaha atan kadinlarin oldugu evin hemen yaninda tabutlar, kutular falan var onlari kirip ordan sewer'dan gascoigne'e gidiyorsun.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 barbu said: bak ortada büyük ateş var. orayı temizliyip, soldan geçitin oradan diğer tarafa geçiyorum. Sol gecitten gecince o dev icin saga donmen gerekiyor iste donmeden dumduz git karsinda olan kutulari kir.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 knox said: mesajinda etmis oldugun tariften anladigim kadariyla, central yharnam'da buyuk alevin arkasinda ki kapali buyuk kapiya vuran tipi kestikten sonra soldaki 2 kopek + bir sniper ve tirpanli mob var orda takiliyorsun, orayi gecince yukarda great bridge'e ulasiyorsun ordan ister optional boss'a gidersin ya da... neyse spo vermiyim cok. diger arkadasin bahsettigi yer kahkaha atan kadinlarin oldugu evin hemen yaninda tabutlar, kutular falan var onlari kirip ordan sewer'dan gascoigne'e gidiyorsun. hah anladım. peki oradan geçersem optional boss moss kaçırıyor muyum? atlamadan geçmek istiyorum öyle şeyleri.
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yoo kacirmiyorsun, orasi alternatif bir yol sadece. istersen sonra donup koprude ki bossu kesebilirsin.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 barbu said: ya lanet olsun böyle oyuna. şu oyunun başında büyük ateş yanan yerde bi ton adam var. onları kesiyoruz. sonra şişko boss var. onu kesiyoruz. sonra salak kurtlar, kuşlar. Saçım beyazlayacak yeminle. stres oldum. ölüp duruyorum. barbu said: bi ton adam var. onları kesiyoruz. sonra şişko boss var. barbu said: sonra şişko boss var. default moblardan biri boss dedigin. elini ona gore alistir simdiden
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 evet ya. Onu sonradan tahmin ettim. Çok kolay öldü. ama tırstığımdan oraya gidene kadar etrafı temizleyeyim, kaçarım filan diye takılıyordum.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Barbuyu yargilamislar. Ilk basta beni de yargiladilar ya. Yakininda avoidance yapmaya alistin mi baya rahatliyor oyun. Ben hep uzakta kalip vurup kacmaya calisiyodum. Ne kadar uzaklasirsan swinglerin arch i o kadar genisliyor. Avoid etmek o kadar zorlasiyor.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yakınına gelince de seri şekilde ağzına vuruyorlar kabza kısımlarıyla ya da kalkanlarıyla. "anam" diye ağzına ağzına yerken de arkadan geçiriyorlar baltaları, diğerleri. Zor valla. save olmaması çok dert. o kadar kas, uğraş, didin. Sonra adamın biri kenardan üzerine atlasın balta ile.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dün hırs yaptım bi saat oynadımda father car bilmem ne shotgunla delik deşik etti dsfsdfs kan aldı adeta aheueh
Öne çıkan mesajlar