barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ekran kartından bunu seçeceğim ben sanırım. Birileri olsa çok keyifle oynanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Anakart ile birlikte gelecek sanırım bitane eğer videodaki gibiyse şahane olur ama sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 oynayan varsa ts falan yapalım single oynanacak oyun degil pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bingildak said: Xaenin said: Vay adam beğenmiş alsam mı acaba diye düşünürken Black Ops 3 ile bunun arasında kalmıştımı okudum. Birileri daha reviewlasın. eküri gerek abi, tek başına girip oynamazsın, kanser eder insanı mm sistemi. oha mm sistemi mi var bu oyunda? ben sadece mm sistemi olan tek fps diye cs:go oynamaya devam ediyorum afasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oyun güzel ama tektikıl. o yüzden ekip gerekir diye düşünüyorum. yoksa DM gibi oynandığında hezimet kaçınılmaz :P bir de sabır ve haritaları öğrenmek gerek. ilk başlarda tamam çogzl bi pusu noktası buldum derken bir anda totonuzun breach'le açılması işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oyun baya iyi, FPS sevenlerin mutlaka oynamasi gerekir. yalniz su ranked oyunlara bir cozum bulmalari lazim. oyunlarin yarisinda hatta cogunda birileri cikiyor oyundan. 4v5 3v5 olunca direk gg. casual oyunlarda biri cikinca ise baskasi baglanabiliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oyunu olanlar bu haftasonu 4 arkadaşıyla oynayabilecekmiş. ekip olsa iyi olur mu kısmını test edebilirsiniz =) http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rainbow_Six_Siege_Bu_Hafta_Sonu_Ucretsiz_Oynanabilir-82276.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 100 tl e kutulu bende hala duruyor bu arada. Isteyen varsa odemeyle key i yollar kutusunu kargoyla arkasindan gonderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 valequenta said: oyun baya iyi, FPS sevenlerin mutlaka oynamasi gerekir. yalniz su ranked oyunlara bir cozum bulmalari lazim. oyunlarin yarisinda hatta cogunda birileri cikiyor oyundan. 4v5 3v5 olunca direk gg. casual oyunlarda biri cikinca ise baskasi baglanabiliyor hemen. competitive ban yok mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 kondu mu bilmiyorum https://www.youtube.com/watch?v=0DA_JZChPvQ adamın yorumları değil verdiği bilgiler değerli, yoksa hardcore fps player değil hardcore fps noob bence kendisi ubisoftun diye hiç sallamıyordum ama ölenlerin kameralardan karşı takımı izleyip info verebilmesi olayı olmasa alacaktım oyunu, ubisoft adının çok ötesine geçen bir kalite var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ölenlerin karsı takımı izlemesi bence de sacma ama o kameralar ve drone lar basit bi şekilde etkisiz hale getirilebiliyor ki bu da taktik gerekliliğini arttırmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 öteki türlü kim support oynıcak? bir de haritayı öğrendikten sonra kamera yerleri belli. kameraları patlatmadan veya drone yollamadan pusu olduğunu düşündüğün yere dalıyorsan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Abi ben bunu aldım, gayet iyi de tam brolarla oynama oyunu. Solo çekilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Solo şans işi, ben solo giriyorum, hiçbir arkadaşımda yok (sadface) ama hep iyi takımlara denk geldim, taktik dönüyor falan. Oyun cidden çok keyifli, community oluşursa büyür bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Payday oynayıp buna saran varmı? Bi kıyaslama yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Çok farklılar, bambaşka oyunlar. Siege daha çok CS:GO'ya yakın. CS'nin gadget'lı ve daha yavaş olanı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bekar gızlar eqlesin "Toytank." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 "TOYTANK._IMYEH" olarak değiştirdim nickimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=W29lHUeJOqY Baya sardı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 noma said: "TOYTANK._IMYEH" olarak değiştirdim nickimi nick nasıl değiştiriyoruz? ben resmen yanlış almışım nickimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 R6 bayagi underrrated kaldi bence, multiplayerda hayvan gibi gadgetlar ve taktiksel senaryolar var. Utanmasam super bi fps+rts hibridi dicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 videoyu yeni izledim. gameplay'i merak edenler kaçırmasın. tavan, zemin ve duvarda delik açma olayı çok iyi düşünülmüş, hatta bazılarında delik açılamıyor olmasına da dikkat edilmiş. armor panel patlatana grenade atmak çok mantıklıymış, benim levelda iş yapar :) 2:03 tam nub avı, bu vidoyaya konulmaz bile. bi de şu 3:34 şu aralar çok moda rapelle pencere çıkıp stance değiştirip tepeden vuruyorlar. güncelleyemediğimden double post oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Siege'i oynamaya başladığımdan beri CS:GO'yu açmadım. Doğru yolda ilerliyorlar. Dün tek başıma girdim, karşıya fransız bir takım geldi, bizim takım ise full random. Round başında mikrofondan gazı verdim. 4-0 aldık, deli eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 http://i.imgur.com/yUw72Xj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yeni patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar