jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Greenman Gaming ile Summer Sale başladı. Bethesda günü bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Skyrim normal versiyonu yok mu yahu? New Vegas alayım diyorum bir de ama € uzerinden satıs olması kotuymus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 hepsi var işte skyrim'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 hayır yok. legendary var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben yazınca hepsi dökülüyo tek tek ek paketler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GMG çok bozdu, pek adam gibi indirim olmuyor artık. birde isviçre vpn ile girince $, bize € lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Seru said: ben yazınca hepsi dökülüyo tek tek ek paketler dahil. link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Gmg yalan ya euro ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 gmg kendini bitirdi euro politikasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GMG inanılmaz saçmaladı. Currency change ile bütün avrupayı birbirine kattı adamlar, sayfalarca yazdılar forumlarda ve tek cevapları "bütün herşey daha iyi hizmet için." bsg derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 steam yapar nasılsa summer sale felan ondan alırız, yemişim gmg yi. Eu yapıştırmasıyla ne kadar umursadıklarını gösterdiler, sizde almayın başka yer mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Steam spring de yapmadı bu sene. Acilinden summer yapmazlarsa yaranı arzularlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Summer'a yine etkinlikli bir şey yapıp ebemize silkeleyecek gaben, aylardır buna kasıyor kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 4 gün önce 30 dolar param vardı steam walletda. hepsi csgo'dan gelen salak bir kutu açma gazına girdim. key ala ala 2 dolar kaldı. ulan ne güzel summer sale'da beleş çökecektim oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 hadi şimdi bu kutuyla giden key parasını kurtarıcam gazı. ayı gabe çocukları kandırmayı iyi biliyo ben de öyle 11 key gittiydim galiba bi kere sonnuda bi awp çıktı da 5 keyi falan kurtardım. bi daha da kutu açmadım ama bu aralar bi huntsman açasım var 2 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 toggie said: Skyrim normal versiyonu yok mu yahu? New Vegas alayım diyorum bir de ama € uzerinden satıs olması kotuymus :/ Xenus said: GMG çok bozdu, pek adam gibi indirim olmuyor artık. birde isviçre vpn ile girince $, bize € lol Eööö ben ana sayfaya bakınca euro görüyorum ama login olunca dolar kuruna dönüyor. =/ beni atlamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 skyrim legendary için baktım da pek ucuz değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Origin de eski oyunlarda %70 indirim yapmış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 GreenmanGaming Square Enix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Almayin bu gotoslardan bisey, originden daha pis acgozlu ciktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 amazon da baya iyi indirimler olurdu ama bu deal sitelerinde, reddit'te falan sürekli aktif takılan tony isimli eleman promote edilmiş. adam sürekli indirimler için çabalıyordu, insanlara sorup bundle oluşturuyordu, lowest price politikası var zaten direk nerde indirim var onu gidip oyuna uyguluyordu. yerine gelen eleman da yetersiz, fazla kasmıyor. steam'den başka alternatif kalmadı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Olsun ben haber vereyim de belki US'da yaşayanlar alır :) 2K Games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://store.steampowered.com/sale/rockstarmidweek Rockstar Midweek Madness! Bundle'lar fena değil, alınır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Gamersgate Summer Sale!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mysterious Badge! HL 3 mü geliyor yoksa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar