Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Daha ilk cümleyi "ben başvurunuzun güvenliğini sağlamak adına x y z bilgilerinizi öğrenebilir miyim" diye bitirmeleri süper ya. "Neyi alıyorsunuz, ben daha ne başvuruda bulundum ne az önceki teklifinizi kabul ettim" deemekten yoruldum artık. Çabuk kapatlamalarına izin vermiyorum valla vaktim varsa, en az 3-4 dakika oyalıyorum. Bütün alternatif ürünleri falan öğrenip "ilgilenmiyorum sdf bye" yapıyorum. Hem 5-6 ortalama müşterilik zaman yiyorum, hem de 1 satış bile yazamıyor oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Kaede said: ben daha dinlemeden Hayır diyip kapatıyorum. epey etkili tavsiye ederim ben de bişiler satmaya çalıştıklarını anladığımda anında yok ilgilenmiyorum iyi günler deyip suratlarına kapatıyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Baggio said: Daha ilk cümleyi "ben başvurunuzun güvenliğini sağlamak adına x y z bilgilerinizi öğrenebilir miyim" diye bitirmeleri süper ya. "Neyi alıyorsunuz, ben daha ne başvuruda bulundum ne az önceki teklifinizi kabul ettim" deemekten yoruldum artık. Çabuk kapatlamalarına izin vermiyorum valla vaktim varsa, en az 3-4 dakika oyalıyorum. Bütün alternatif ürünleri falan öğrenip "ilgilenmiyorum sdf bye" yapıyorum. Hem 5-6 ortalama müşterilik zaman yiyorum, hem de 1 satış bile yazamıyor oraya. OF TAM BİR LORD OF CHAOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bankayı tahmin edeyim mi garanti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 vakıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 en az arayan hatta hiç aramıyor işbank <3 akbank tam bi oç kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Akbank cep telefonumu, Finansbank da email adresimi başka müşterilerine typo ile kaydetmişti ve ikisinin de müşteri hizmetlerinde müşteri olmadan kanlı canlı bir operatöre bağlanmak mümkün değildi. Web sitesinden yazayım desen TC Kimlik No'ya kadar zorunlu kılmışlar, lan müşterin değilim şikayet iletmek için niye TCKN yazıyorum, polis misin? İkisi de çok leşti, bir ay uğraştırdılar sildirene kadar. Bir noterden ihtar çekmediğim kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Baggio said: Daha ilk cümleyi "ben başvurunuzun güvenliğini sağlamak adına x y z bilgilerinizi öğrenebilir miyim" diye bitirmeleri süper ya. "Neyi alıyorsunuz, ben daha ne başvuruda bulundum ne az önceki teklifinizi kabul ettim" deemekten yoruldum artık. Çabuk kapatlamalarına izin vermiyorum valla vaktim varsa, en az 3-4 dakika oyalıyorum. Bütün alternatif ürünleri falan öğrenip "ilgilenmiyorum sdf bye" yapıyorum. Hem 5-6 ortalama müşterilik zaman yiyorum, hem de 1 satış bile yazamıyor oraya. Ama onların ekmeğine yağ sürüyorsun. Zira onların hedefleri şunlar 1) bir müşteri ile minimum x dakika konuşmak (4 ila 6 dkk arası genelde) 2) canlı satış yani hemen kapatırsan 2 hedefleri de patlıo. uzatırsan satış hedefleri patlıo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bana da benzeri turkcell ile oldu. faturanızı kağıt yerine email ile almak ister misiniz? diye sordular ve istemediğimi söyledim. daha sonra doğayı korumak sizin elinizde dediler yine reddettim. bu doğayı koruma olayı iyi tutmuş herhalde yaklaşık 2-3 kere daha aradılar aynı tarzda hep reddettim. en sonunda bir tanesi çıktı artık sadece email olarak yollayacağız, haberiniz olsun diye aradım dedi. ben de öyleyse hazır aramışken hattımı da kapatın vodafone a geçiyorum dedim. yok öyleyse emaili iptal ettim yine fatura gelecek dedi. o günden beri de hiç rahatsız etmediler bu konuda. yani espriye vurursanız ve kibar görürlerse arayıp duruyorlar ama kesin konuşursanız bir daha rahatsız etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 abi kapatma talebi kadar guzel bisi yok heralde. ttnete gidion kapatayim diyon 6 ay %50 indiriolar faturani falan. kapatmak cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Certhas said: bana da benzeri turkcell ile oldu. faturanızı kağıt yerine email ile almak ister misiniz? diye sordular ve istemediğimi söyledim. daha sonra doğayı korumak sizin elinizde dediler yine reddettim. bu doğayı koruma olayı iyi tutmuş herhalde yaklaşık 2-3 kere daha aradılar aynı tarzda hep reddettim. en sonunda bir tanesi çıktı artık sadece email olarak yollayacağız, haberiniz olsun diye aradım dedi. ben de öyleyse hazır aramışken hattımı da kapatın vodafone a geçiyorum dedim. yok öyleyse emaili iptal ettim yine fatura gelecek dedi. o günden beri de hiç rahatsız etmediler bu konuda. yani espriye vurursanız ve kibar görürlerse arayıp duruyorlar ama kesin konuşursanız bir daha rahatsız etmiyorlar. Ama nedir yani niye kağıt fatura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 şu digiturk de "kapatıcam" demeyi denemek istiyorum da "kapat lan bize ne" derlerse bende patlar lkdjsdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Madcat said: abi kapatma talebi kadar guzel bisi yok heralde. ttnete gidion kapatayim diyon 6 ay %50 indiriolar faturani falan. kapatmak cok onemli. Call center'dan şunu denemiştim. direkt talebi aldılar. Zaten kapatacaktım da bi offer beklemiyor değildim. Hoş, kapandıktan 2 gün sonra süper bi fiyat ile gelmişlerdi de iş işten geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 digiturk kapat bize ne diyo her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dworgian said: şu digiturk de "kapatıcam" demeyi denemek istiyorum da "kapat lan bize ne" derlerse bende patlar lkdjsdkl abi sakın herif bana öyle şeyler sunduki ağzımın suları aktı. bi ara ömür boyu beleş lig tv + erotik kanallar + evinize pavyondan karı göndericez falan dedi bana herif ben "eöö tamam kapatmıyorum" dedim. sonra en fazla 3 ay beleş ligtv verdiler yine götüme girdi tonla para sdkhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hhahaahah ok abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bu müşteri temsilcilerinin hepsi aynı bokun laciverti. bir şey pazarlamak için aradıkları an direkt suratına kapatıyorum telefonu bir daha aramıyorlar. kibar yoldan reddetmeye çalışırsan sürekli taciz ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 WaNTeD said: digiturk kapat bize ne diyo her zaman öyle demio diyenler var bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kredi kartının limitini artırın bak iptal ederim dedim ilgilenmediler. Kartı iptal etmedim ama kullanmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 WaNTeD said: digiturk kapat bize ne diyo her zaman Bize HD receiver + 1ay HD kanallari vermislerdi ama iyi cemkirmek sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ban arada sigorta satmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bir de sürekli kampanyadan yararlanın diye takılan tipler var. istemiyorum kardeşim. ver bana düz paketi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 İşin sırrı ilk cümlede zaten. "iyi akşamlar" Bu temsilcilerin her gün belli bir performans kriteri kotaları var doldurmaları gereken. Akşama mesai bitimine doğru kotayı dolduramadıysa o panikle iyice ısrar etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Ben kamil kocla yolculuk ediyorum sık sık. 2 kere "otobüsteki şanslı koltuğa oturdunuz bedava digiturk kurulumu kazandınız" diye aradılar. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki 12 ay beleş digiturk veriyorlar. Adama "bedava kurulum mu kazandım, receiver ve aylık ücreti ben ödeyeceğim değil mi?" dediğimde de, "evet, bedava digiturk kurulumu kazandınız" diye loopa alıyorlar. Almayacağım falan dediğimde, ananız babanız alsın, arkadaşınıza söyleyin o alsın falan diye yardırdı hatta bir tanesi sdfjg. NŞA'da teşekkür ederim, ilgilenmiyorum diyip kapatan adamım bu olay beni büyülediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar