Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yumy said: Emaleth said: Bran'in dragon rider olacağı bence kesinleşti druid'in sözlerinden sonra. Ay o druid gibi ağacın kökünde oturup ordan beyaz gözle filan uçucaksa hiç zahmet etmesin, çok sıkıcı pffff.. Her halükarda adının Drogon olduğunu anladığımız siyah ejderha karışacak bu hikayeye. Efsane çıkarımlar olmuş kanımca, bran teorin resmen kitap spoilerı gibi("gerizekalı mısın onu kendin düşünemedin mi?" dersen evet sanırım öyleyim, ama bran sahnesi o kadar çabuk geçti ki unutmuşum bölüm sonuna kadar :( ) Özetle, katılmaktayım yorumlarına ama keşke okumasaydım, spoiler yemiş gibi oldum desem yeridir. Bran Valla Bran işi bana çok bariz gelmişti ama bugün bi arkadaşım bi 3 gözlü karga da o olcak bence tanıştığı druid gibi dedi, pekala o da olabilü. Adı üstünde teori işte. Spoiler kıvamında olmasını iltifat mı kabul etsem, laf ediliyo diye kıllansam mı bilemedim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yok yok direk iltifat, ben de "uçmak" olayını epey mecazi düşündüm orada ki kullanımını, görüşü fazla olacak gibisinden yorumlamıştım izlerken o an, sonrasında da düşünemedim üstüne zaten dediğim gibi bölüm bittiğinde unutmuştum sahneyi asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 progamer said: http://vimeo.com/98292348 Game of Thrones Season 4 VFX Reel e hani şifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 razzRaziel said: progamer said: http://vimeo.com/98292348 Game of Thrones Season 4 VFX Reel e hani şifre ben koyduğumda istemiyordu şifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://i.imgur.com/o5tDP5V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Marty said: Flassh said: yazın konuşmayı bari hikayanın zevkini alalım bu yetolar beceremiyor dediğinize göre wikiden kopyaladim. During the escape Jaime confesses to his brother an old sin: Years ago Jaime had told him that Tysha, the girl Tyrion had secretly married was in fact a whore hired by Jaime. Their father had the girl raped by his soldiers and by Tyrion himself to teach them a lesson. But in fact Tysha was the crofter's daughter as she claimed to be and had loved Tyrion genuinely. Incensed at this revelation, Tyrion hits Jaime, and, knowing that Joffrey was Jaime's son and not Robert's, falsely claims responsibility for his murder. As a final revenge he reveals that the truth about Cersei's sexual escapades with Lancel and Osmund Kettleblack ya şu atlanmış nokta çok önemliydi tryionun karakteri ve yaptığı şeyi neden yaptığını açıklamada. şimdi resmen pire için yorgan yaktı jamienin routeu zaten komple değişti anladığım kadarıyla nasıl kotarıcaklar merak içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?15,5801160,5801202#msg-5801160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya ben bi sene beklemek istemiyorum kitaplara bodos ortadan mı girsem baştanmı girsem nasıl olsa hayırlı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bence tam kaldığı sayfadan gir ghfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bastan başlayan kitaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kitaplari okumaya ne gerek var abi bosa zaman kaybi, adamlar dizisini cekmis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://i.imgur.com/xr4PlVl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ayakta sıçıyo gibi bi havası var dimi ,sende onu farkettin ondan koydun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Adam şehre dönecek değil arkadaşlar, kralı öldürmekten hüküm giymiş adamı koskoca Red Keep'ten kimseye göstermeden çıkarabilecek tek adam Varys. "Bilmiyorum abi ehi" diyip de kurtulamaz. Zaten gitmeyi kafasına koymuş, son bir dönüp bakıyor sadece gitmeden önce. Yüzünde "eyvah abi kaçayım" değil de "böyle şehrin amk" ifadesi var daha çok zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 spoiler olmaz artik hicbirinize zaten, ama gercekten diziyi izlerken aslinda neler kacirdiginizi anlamak icin gidip kitaptan tyrion'un kacis sahnesini okuyun bastan sonra. o kadar farkli, o kadar guzel ki... oyle durup dururken babasini oldurmuyor mesela. mesela bu tarihten sonra jamie'nin karakter iyice degisecek, onun sebebini anlayamayacak kitabi okumayanlar. kitapta POV'u olan tum karakterleri derinligine taniyoruz. hepsinin yaptiklarini yapma sebepleri var. fakat dizide bunlarin cogu yok. karakterler cok daha sig, daha anlamsiz hareketler yapiyorlar. ozellikle cersei, tyrion ve jamie'nin alakasi yok kitap ve dizi versiyonlarinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eksik kalan yerleri de siz soyluyorsunuz zaten burda, ogrenmis oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fizban said: spoiler olmaz artik hicbirinize zaten, ama gercekten diziyi izlerken aslinda neler kacirdiginizi anlamak icin gidip kitaptan tyrion'un kacis sahnesini okuyun bastan sonra. okuyalım tamam da sayfa kaç : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 jaime harika bi karakter gercekten. dizide ise sacma sapan bi karaktere donustu. ne oldugu, neyi neden yaptigi belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Llama said: fizban said: spoiler olmaz artik hicbirinize zaten, ama gercekten diziyi izlerken aslinda neler kacirdiginizi anlamak icin gidip kitaptan tyrion'un kacis sahnesini okuyun bastan sonra. okuyalım tamam da sayfa kaç : )A Storm of Swords-Chapter 77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://i.imgur.com/wni1Tja.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fizban said: spoiler olmaz artik hicbirinize zaten, ama gercekten diziyi izlerken aslinda neler kacirdiginizi anlamak icin gidip kitaptan tyrion'un kacis sahnesini okuyun bastan sonra. o kadar farkli, o kadar guzel ki... oyle durup dururken babasini oldurmuyor mesela. mesela bu tarihten sonra jamie'nin karakter iyice degisecek, onun sebebini anlayamayacak kitabi okumayanlar. kitapta POV'u olan tum karakterleri derinligine taniyoruz. hepsinin yaptiklarini yapma sebepleri var. fakat dizide bunlarin cogu yok. karakterler cok daha sig, daha anlamsiz hareketler yapiyorlar. ozellikle cersei, tyrion ve jamie'nin alakasi yok kitap ve dizi versiyonlarinin. Hyr böyl ii bi kre sni gdi fag... :hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Feamer said: http://i.imgur.com/wni1Tja.jpgahahah cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fizban said: Llama said: fizban said: spoiler olmaz artik hicbirinize zaten, ama gercekten diziyi izlerken aslinda neler kacirdiginizi anlamak icin gidip kitaptan tyrion'un kacis sahnesini okuyun bastan sonra. okuyalım tamam da sayfa kaç : )A Storm of Swords-Chapter 77 az önce okudum , yalnız dizi ile eş zamanlı kitaptan gitmek çok mantıklı , kitap ile ilgili söylediklerine de kesinlikle katılıyorum , lysha mevzusunu shae'ye çevirmeleri dangalakça olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 of pm atmisim cevabi. usendim tekrar atmaya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Feamer said: http://i.imgur.com/xr4PlVl.gif Su sahne iyiydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar