Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hala iddia ediyo herif ya. Bu kadar yüzsüz olunmaz. Robert ile Ned'in konuştukları konu ile bu bahsettiklerinin uzaktan yakından alakası yok. Robert, "birlikte olduğun o kadın kimdi?" minvalinde bir soru soruyor. Ned başka bi cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kız kardeşi işte daha önemli kim olabilir. Roqq üslübunu takın kekan. Aç dizinin birinci sezonunu tekrar izle hepsi var bunların. Lyannanın mezar sahnesini ve ned le robertin başbaşa konuştukları sahneyi bi de catelynin jondan bahsettiği sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hiç bir şey anlamadım jon snow kimden şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Nerden anladın peki o olduğunu ? Bahsi geçmiyor ki hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dizide bu konu hakkında hiç gönderme yapılmadı lyanna ve rhaegerı duymadık bile spoiler sayılır o yüzden ama olsun moar pls baydım diziyi beklemekten zaten yarım yamalak anlatıyorlar ne hikayeler kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Dizi başlığına geliyoruz yediğimiz spoilere bak. Pati'de bile böyle olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 zeper said: Ned'in anneyi bir türlü açıklamaması şüphe uyandırıyor...Ben annenin çok önemli biri olmasını bekliyorum genelev işçisinden ziyade. degil zaten genelev iscisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Teori işte. Bence lyanna ile rhaegarın çocuğu. Ayrıca dany nin gördüğü visionda bahsedilen the dragon has three headsdeki üçüncü dragon. Ha bir de bence melissandrenin azor ahaisi jon. Kitapta da bir bilgi yok bunlarla ilgili. Adı üzerinde teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 iyi de bunlari niye dizi konusunda yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Llama said: hiç bir şey anlamadım jon snow kimden şimdi Ned'den değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aquila said: iyi de bunlari niye dizi konusunda yaziyosun. Herkes teorilerini yazmıyor mu? Kitapta da olmıyan bitşey sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aferin. hiyarlikta inat eden adama dicek biseyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 la arkadaş bu dedikodu hangi kitapta geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kitaplarda bu konu hakkında pekçok ipucu var, dizide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Spoiler verenler "ban yedik yediğimiz halttan dolayı" diye gelip yazamıyor diye yenmiyor sanmayın. Kitap teorisini kendi başlığında konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fistan said: Llama said: hiç bir şey anlamadım jon snow kimden şimdi Ned'den değil nerde geçiyor bu hangi kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bu detayı diziden çıkarmak imkansız işte, ona kızıyor millet. Gelip başlıktaki uyarıya rağmen dan diye dizi topiğinin ortasına yazacak zeka seviyesindeki birinin bunu sadece diziyi izleyerek kendi kendine düşünmüş olması ise bence hepten imkansız. Kitapla ilgili detay teorilerin konuşulduğu forumlardan bir şeyler okuyup gelip burada ilgi çekmeye çalışmak neden yani, ne gerek var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aquila said: aferin. hiyarlikta inat eden adama dicek biseyim yok. İyi peki silin rahatlayın. Baggio ne seviyorsun sataşmayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 spoiler vermeyi bile beceremeyen bazı kepçüklerin aranızda yaşadığını farkettim, 4.sezon 9. bölümdeyim giriyorum bazılarınızın spoiler'lerine belki bişeyler çakarlar da merakımı gideririm son 2 bölümü rahat izlerim diye de, yok arkadaş henüz şöyle renk benz attıran bir spoilere denk gelemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bilerek yapıyor. Yoksa bu kadar salak olunmaz. O kadar adam 2 sayfa anlattı. Hala aynı şeyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Tori said: Whitewalkerların kitapta isimleri farklı, görünüşleri farklı, böyle mal zombi yerine tuhaf bir güzellikte/majestik olarak tasvir ediliyorlar, o nights kingdi long nightdi hikayeleri falan derken çok daha başarılılar. Dizide sıfır lore ile kutuptan gelen random zombiler hue hue hue gibi birşey herifler resmen sdf. aha. daha önce konuşulduysa bilmiyorum da şu da çok rahatsız edici bi detay. ben birkaç sayfa okumuştum kitaptan. böyle sağlam dex kasmış swordsman beklerken kütük gibi zombi koymuşlar diziye. pic unrelated olabilir. http://img.amiami.jp/images/product/main/091//FIG-IPN-0336.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 belki adam spoiler olgusuna karşıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Daha uzatmıyım. Zira paranoya olmuş, herşey spoiler gibi geliyor insanlara. Fakat altı üstü teori yazdım. /discuss edeceğinize teorini de yazma ban ban diyorsunuz. Hiç bir yerde olmıyan birşeyi yazmak nasıl spoiler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 komşumuz oluyo bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 4.sezon 9. bölümü izlemedim henüz, bana en uygun spoilerleri özel mesaj ile yollayanlar arasından çekilişle 1 kişiye hediyem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar