GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 one piecedeki kutsal ejderler gibisin fistan dfgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o ejderler ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 2015'ye görüşmek üzere diyo ya.. hay allah belanızı vermesin sizin ahahah 2015 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 zipzip said: Vingthor said: ben beğendim. valar morgulis ağalar. son sahne mükemmeldi bence. aynen. yeterliydi. ben geçen bölümü unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bu arada sonda çalan versionu bulmak mümkünmü youtube'a baktım ama bulamadım.. Koro tribiyle söyledikleri version çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Eternal said: 2015'ye görüşmek üzere diyo ya.. hay allah belanızı vermesin sizin ahahah 2015 ne lan. altı ay kaldı la zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 april 2015 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 E tüm sezonlar öyleydi, Nisan'da başlar, 10 bölüm gider biter. Lost'un son sezonundan beter ara var hep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 uyuz oluyorum abi bu kadar ara olamaz yani. he bu kadar ara yapıcaksan bari her sezonu 16 bölüm ver dizi 4 ay olsun.. 2 ay dizi 10 ay ara olucak iş degil bu sektörde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 diğer hbo dizileri ne yapacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu sene, game of thrones 4. sezonu ile sopranos'un izleyici rekorunu kırdı ve hbo tarihinin en populer dizisi oldu. Para arttıkça 10 bölümü çekmeye yeten zaman olur 12. 10 ay gibi bir sürede yarım milyar dolarlık projeler bitiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İnşallah yeni sezonda kitaptan iyice uzaklaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Vingthor said: ben beğendim. valar morgulis ağalar. Ben de beğendim. Valar dohaeris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Eternal said: bu arada sonda çalan versionu bulmak mümkünmü youtube'a baktım ama bulamadım.. Koro tribiyle söyledikleri version çok iyi olmuş. bu sanırım http://www.youtube.com/watch?v=_JYKNqvsbKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 umarim sonraki sezonda arya'nin sunnetini cikarmamislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hay arkadaş durduk yere hiç gereği yokken sığırın birinden spoiler yedim. neymiş beklediği karakter görünmemiş bu sezon. karakterine sokuyum arkadaş sinir oldum. spoiler veren herkesin çoluğu çocuğu ezilsin pezevenkler! (lafım patidekilere değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kimi bekliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 taşkalp hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4.sezon 8.bölümdeyim arkadaşlar ,spoiler filan varsa verebilir misiniz? son 2 bölümü mundar etmek için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 final Stan aferin lan, gözüme girdin. Ama yine de adam olmaz senden. tywin'in tuvalette öleceği spoilerını burada yazan denyo hala utanmadan niye silindi mesajı diye soruyordu, vizyon süresiz ban lazım bu dingillere ya. bran'in hikayesi en heyecansız kısım ya dizideki, cgi akıtsalar da hala öyle. shae çok güzel öldü ya, daha can çekişseydi keşke. mountain gg mi değil mi anlaşılmadı, meister frankenşıtayn ne yapacak bakalım. değişmiş hound'un ölümü diye baktım da o halde de bu halde de kabaca aynı gibi sonuç, yalnız böyle tabii arya daha kalpsiz göründü o yaşadıklarından sonra. Brienne ile dövüşü süperdi yalnız, aferin brienne! Arya onunla takılsa adam olurdu. (No pun intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 çok teşekkürler zeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 taşkkalp hanım neymiş acaba dedim, google'a yazmam ile spoiler yemem bir oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ama siz de kaşınıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Harir said: taşkkalp hanım neymiş acaba dedim, google'a yazmam ile spoiler yemem bir oldu sdf neymiş olayı özelden yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hound reyise üzüldüm lan ben. adam gibi adamdı. değerini bilemediler. bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama kurtların boyutları devamlı değişio lan sdfs. bu bölümde bildiğin bi haski gibiydi kurtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar