Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 demir adalar ne lan puhahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ayran aylakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sansa littlefingerı aşkından öldürecek. littlefinger tattiği yapıyor ustasından öğrendi. http://www.quickmeme.com/img/65/6529c3d4c01bb6e0655712974fbce0a38959d6f0669f3f98de23f54ea5cf8934.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Suark said: Saeros said: _Rave said: söylediler yau? stannis davosa kızarken ''bak sülük işe yaradı 3 herifte öldü, bastırt çocuğu kaçırdında reröre''diye? onu robb veya joffrey için söylemişti demir adaların reisi içinde söledi daha ona bişi olmadı abi HNNNG onu demiyorum evet ateşe 3 tane sülük attı ama rave'in söylediği repliği balon için söylememişti diyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 OHA sen söyleyene kadar spo yediğimi anlamadım Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 spo olcak ne var lan onda, 3 adama yapti, 2sinde olan sey 3.ye niye olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 O tip şeyler unutuluyor zaten dizide olmuş muydu olmamış mıydı. Bide harbi spoilerlık bi olayı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://i.imgur.com/SmWQgZm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 spoiler ne ya hala yok spo yok degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aquila said: biri cerseiyi kacirip orospusu yapsa. Off cersei'yi ramsay bolton'a vereceksin hhhmmmpppffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 scorch said: aquila said: biri cerseiyi kacirip orospusu yapsa. Off cersei'yi ramsay bolton'a vereceksin hhhmmmpppffss Neler döner düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 evlenirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 dany ile elia görümceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Narius said: O tip şeyler unutuluyor zaten dizide olmuş muydu olmamış mıydı. Bide harbi spoilerlık bi olayı da yok. 2 dikiş izliyorum hayatta atlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Obereyne üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mountain i bilmem de o "Elia Martell, you raped her, you murdered her, you killed her children" repligi 3 gundur kafamda donuyor. Loopa bagladim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 adam çok iyiydi, yaşamış resmen o sahneyi. önceden overyn'i sevmediğim halde haklı davası öyle sonuçlanınca üzüldüm. http://3.bp.blogspot.com/-ARdk--XvTTk/UuY1tUfZGgI/AAAAAAAAA-U/37XgDzy41wM/s1600/08_Red_Viper_vs_The_Mountain.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 walla uyuz bir karakterdi öldüğü iyi oldu ben çok sevindim sadece son sahne biraz korkuturcuydu, pekmezi akması filan izleyemedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 leş seri. cidden, vurmayın. ama dizinin müzikler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 forgiver said: walla uyuz bir karakterdi öldüğü iyi oldu ben çok sevindim sadece son sahne biraz korkuturcuydu, pekmezi akması filan izleyemedim zaten sen uyuzsun lan asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Gallant said: Mountain i bilmem de o "Elia Martell, you raped her, you murdered her, you killed her children" repligi 3 gundur kafamda donuyor. Loopa bagladim resmen. Aynen aynen. Herifin o aksanlı aksanlı konuşması. Hani mal gibi paso bağırarak değil de böyle söylenmeye devam ederken arada mimikleri falan bir anda değiştirerek bağırması. O sonlardaki ağlamakla karışık ses tonu..... Diabloda csgoda ikide bir millet general chatten elia martell WHO GAVE YOU THE ORDER falan diyor hala sdf. Bu da bonus; adam çok iyi ya ahah #oberynfuneral http://www.youtube.com/watch?v=Hpewbz7GwCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 53 te anlatıyor nasıl red viper ünvanı aldığını. bu kadarcık mıydı ? http://www.sermountaingoat.co.uk/timeline/section_c.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ne kadarcik olsun isterdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 o kadını da şeyiyle zehirlemesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Jamie Tywin'i kesicek kıtır kıtır, ben tatilde olucaam ićin göremiycem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar