Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ne? Sam büyü mü yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sam büyü yapsa onu da yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 talenttan almış o özelliği. büyünün fazlasını yiyip mana kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi spo vermeyin cidden hoş değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sam anca in mani ylem atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bakalim Varys ile Jaime Lannister ne halt yiyecek. Sanirim 10. bolume itelerler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Varys baba ya, baelish mi daha zeki Varys mi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ren said: sam büyü yapsa onu da yer Ahahah harikaydı bu (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oberyn için ağıt http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/187758/game-of-thrones-turkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sam conjure cake falan yapıo aç kalmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 The Walking Dead'de Daryl, GOT'da da Can Snow ölürse bırakırım izlemeyi. Düz bir dizi izleyicisiyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ya o değil de bu white walkerlar niye slackliyor bu kadar? bu sezon duvarda bir aksiyon bekliyordum wildling harici, hiçbir şey olmadı resmen. ha bir tek bebeği convertlediler o kadar. benjen stark'ın da epic levela erişmiş bir ranger olarak geri dönmesini de ayrıca bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: sam anca in mani ylem atar. ahaahah onu şu aryayla takılan şişko daha iyi yapar dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Livered said: Boltonlar Boltonların ben halen ihanetini anlamadım. Kitapları okumama vs.. yapmama ragmen anlam veremedim. Adamlar kuzeyli, starklara baglılarda, isyana ilk katılanlardan da, en çok destek verenlerden de , Eger robba ihanet etmese freylerde öyle bir halt yiyemeyecek ve ordularını robba vereceklerdi ve robb büyük ihtimalle casterlyi alabilecekti ama niye ihanet etti. boltonlar en başından beri starklarla kanlı bıçaklı zaten, kitapta dreadfortta stark krallarının derileri olabilir gibi şeyler yazıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şimdi bu mountain zehirden mi ölücek, acı mı çekicek? sanırım cersei bunun kafayı kullanıyordu ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bi aptalalşmayın, yazdığınızı okuyun. Kitap okumayanlar da üstteki spoiler a bakmasın. derken yeni sayfa oldu gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 baktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 SDKLFPHOSDKLFH http://hugelolcdn.com/i700/285100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 DA2019 said: Geçen haftadan yediğim spoiler yüzünden duellonun böyle biteceğini biliyordum ama çok kısa sürdü ya. Böcek muhabbeti 10 dk, düello 5 dk. Hayır niye öldürmüş böcekleri onu söyleyin bari. :) O diil de başlıkta yasak yazmasına rağmen, şuraya gelip hala kitaptan spoiler veren arkadaşları ne yapıcaz? Yazmayın kardeşim kitapla alakalı bişey şuraya. Vardı kitap başlığı gidin orada konuşun. Biz diziyi takip ediyoruz, kitapta da geriden geliyoruz. Bizi kendi başımıza bırakın. Millet şikayet ediyor ama ben köle kızı çıplak gördüğüme çok memnun oldum. Kütür kütür maşallah. Oberyn de karpuz gibi açıldı ya la. köle kıza ben de hasta oldum yanlız. Ben de boş değilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o zaman olum dovusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sen bilir misin duelloyu eğlence bölümü için trial by combat istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Coldwind said: ya o değil de bu white walkerlar niye slackliyor bu kadar? bu sezon duvarda bir aksiyon bekliyordum wildling harici, hiçbir şey olmadı resmen. ha bir tek bebeği convertlediler o kadar. benjen stark'ın da epic levela erişmiş bir ranger olarak geri dönmesini de ayrıca bekliyorum. Ingiliz ajanimisiniz tw bey. Cok afedersiniz sinsi gibi sikistirmissiniz ingiturkce kelimeleri araya. Sebebi neydiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ajanı mısınız neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar