Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 İngiltere’de ülkedeki tüm kuğuların Kraliçe’ye ait olduğunu bilmeyen bir Türk bir kuğuyu kesip yedi. 46 yaşındaki kuğu avcısına 100 sterlin para cezası kesildi. Avladığı kuşun kuğu olduğunun da farkında olmadığını söyleyen Fidan, “Ben herhangi bir kuş zannediyordum. Kraliçeye ait olduklarını bilmiyordum” dedi. Kuğuyu avladıktan sonra ne yaptığını da “Önce tüylerini yoldum. Tadını merak ediyordum. Tadı güzel. Geri kalanını buzdolabına koydum. Sonra polis geldi, bir kuş öldürüp öldürmediğimi sordu. Ben de ‘Evet’ dedim. Polis buzdolabında kalan kısmı aldı” dedi. http://dunya.milliyet.com.tr/-kralicenin-kugusu-nu-yedi/dunya/detay/1891437/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sonra niye milliyetçi değilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Polis buzdolabında kalan kısmı aldı AHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 afiyet olsun. adam açmış abi. çok acı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 allah kraliçenin pilavını yedirmeyi nasip etsin abime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bari kalan kısmını bıraksalardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bingildak said: Polis buzdolabında kalan kısmı aldı AHAHAHAHHAA ahahahahhahahhahaa ' i didnt see that was coming ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kraliçenin kukusunu yedi diye girdim kan ter içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lan bi ben mi sapikmiyim diye düsündün. liebede varmis.ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ingilteredeki bütün kukular kraliçeninmiş. adamda tüylerini yolup boğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Salak mıymış >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tabloid gazeteleri görür gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tadını merak ettim. Kraliçe kuğusu ızgara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 rte olsa içeri attırmıştı adamı kesin. ha adam malın önde gideni o da ayrı. kuğu olduğunu bilmiyormuş da bilmem neymiş ashdfuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gökhan zan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 “I did not know what type of bird it was. For me it was any type of bird. I didn’t know the Queen owned them." “I like the Queen very much. The moment the police told me what I did was wrong, I said I was sorry.” “I took it home, I took out the feathers, I cut it up and ate some of it. I wanted to see what it tasted like. It tasted nice. I put the rest in the freezer. When the police came to me and asked me if I had killed a bird, I said yes. I did not realise it was wrong. The police took away what was left in my freezer." “I am sorry to everyone. I have been to court. I will pay my fine.” Fidan, who is unemployed, said he had been living in Britain since 2006. He said one of the reasons he had hunted the bird was because he had been struggling to afford food. yakalatan amca Mr Morris, 64, who runs a rod-making firm in Dartford, said of the incident: “It was very unpleasant and left me quite shaken, but I managed to get the photo which helped get him caught. “I was about 200ft away when I saw this man in a red jacket jump over a fence and grab a swan and sit down on it. “He then took a knife and cut its head off at the bottom of the neck. I was stunned, I couldn’t believe what I was seeing.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kaç kişi UK'da olan kuğuların kraliçeye ait olduğunu biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şuan paticikte 200+ kişi biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kraliçenin kendisi bile bilmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ren said: “I like the Queen very much." http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bilmez olur mu hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Shaun of the Dead ve başka filmlerden biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aga ben bilmiyorum kime ait oldugunuda. gidip kugu avlamam. ayrica avlanma ehliyeti lazim. onu alinca neyi avlayip neyi yapmayacagini sana söylüyorlar. katalog vs var. yalan yani. adamin cani cekmis vurmus yemis. gerisinide buzluga atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1 sene cambridge'de kaldım, dayımın yanında, ilk geldiğimde bana dediği şeylerden biri kuğular kraliçenin dikkat et olmuştu. Cambridge'de rowing, punting vs. çok yapılıyor nehirde. Bazen kazalar oluyor, kuğular ölebiliyor, o durumda polisi çağırıosun, tutanak falna tutuyorlar. adam direkt yemiş ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar