Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1 tanesi yeni seri diğeri bir önceki seriden olmak üzere 2 adet sanalmarketim faturalı Razer Goliathus Control Edition Mouse Pad ihtiyaç fazlası olduğu için satıştadır. İkisi de kısa süreli kullanılıp kutularında saklandığı için yenisinden ayırmak güçtür. En ufak bir deforme söz konusu değildir. http://i.imgur.com/F6UFcLO.jpg Mouse Pad: Razer Goliathus Control Edition Mousepad Fatura Tarihi: 05/04/2014 => Satış Fiyatı: 45 TL [hr] http://i.imgur.com/18dv6zt.jpg Mouse Pad: Razer Goliathus Fragged Control Edition Mousepad Fatura Tarihi: 06/09/2013 => Satış Fiyatı: 40 TL Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 boyları nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Neyi kontrol ediliyor bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Medium Width: 355mm / 13.98” Length: 254mm / 10” Height: 3mm / 0.12” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Control edition kullanıyorum bende en güzel yanı piyasada en düşük sürtünme olan mousepadlerden biri speed editiondan daha az sürtüne var nasıl oluyorsa o yüzden epey iyi bu mousepad bence. 4-5 farklı mousepad denedim 900 dpi deathadder ile en sorunsuz bu pad şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben de birçok farklı model denedim geçmişte en son Steelseries kullanırken kısa sürede çöpe dönüşmesi yüzünden Goliathus'a geçiş yapmıştım o günden beri başka marka almadım. Şuanda da Control edition kullanıyorum, Extended boy; halı misali kaplıyor masayı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tek sorun kenarları bi overlokçu geçerse hemen değerlendirin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Yeni sürümde onu halletti Razer :) Kenarları daha farklı, yıpranma olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aşagıdakini ben kullanıyorum.. son derece iyi bir mousepad'dir tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 nessa bende vespula var da control side da bile kayıyor full hard mat olduğu için sanırım. bunun control edition olanı daha iyiyse alabilirim. var mı karşılaştırma yapmışlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben evde goliathus kullanıyorum, dünyanın en iyi mousepadı falan asdasd inanılmaz memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 alsam ben o zaman bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 medium olmasa üstekine çökmüştüm ben ama bende halı gibi mousepad kullananlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi niye donanımhaberde daha ucuza satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu sorudan sonra cidden ben de merak ettim niye orada 40 - 35 de burada 45-40? genelde insanlar patide daha ucuza satar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Burada adamin fanina uflediler de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 40 ise üstteki alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Donanım habere 3.dünya ülkesi muamelesi yapıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Liebe said: abi niye donanımhaberde daha ucuza satıyorsun? beyler kosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bundan sonra butun topiklerine malbus + durum yazalim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Haha dikkat etmedim bile :) İlan fiyatlarını orada da 45-40 şeklinde açmıştım 2 gün önce bu sabah güncellerken 40 35 yaptım orada. Template üzerinden buraya aktardığım için dünkü fiyat güncellenmeden 45 40 diye gelmiş. 40 35 güncel fiyatlandırmadır evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nessaftw said: Haha dikkat etmedim bile :) İlan fiyatlarını orada da 45-40 şeklinde açmıştım 2 gün önce bu sabah güncellerken 40 35 yaptım orada. Template üzerinden buraya aktardığım için dünkü fiyat güncellenmeden 45 40 diye gelmiş. 40 35 güncel fiyatlandırmadır evet. 35'e alırım ben ya. var mouse pad'İm ama 35 yani elimin kiri hocam. gabledersen özele beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 kişi senden önce pm atmış olduğu için haksızlık olmaması adına öncelikle onlara cevap verdim. vazgeçme, almama durumu olursa bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 ürün de satıldı, hayırlı olsun alıcılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar