Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 xetraynex said: soylediklerinin arkasinda durup savunmayacaksan, hic soyle gergecim. herkes senin istedigin cizgi uzerinden bir konuyu tartismak zorunda degil. onu bunu gec burasi paticik. mesajlarin yarisindan cogu troll. onlara ne zaman boyle cikistin? biz burada mantik cercevesinde trollemeden birsey tartisiyoruz. oyle laf atip kacmak hos degil. neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 o degil de, yine tesekkur ederim factlerle ve kendi dusunceleriyle konusamayan itibarsizlastirmaktan baska bise bilmeyen eziklerden olmadigin icin. ustteki mesajim onceki mesajina attigim bir hitaptir. bir daha oyle durduk yere cikismazsan sevinirim. bu eziklerden farkli birisi olmak istersen tabi. dediklerinde dogrular var. 100% katiliyorum diyemem. senin dusuncelerin, senin dogrularin. dogrudur, ayni seylerin hepsi bir baskasi icin gecerli olmayabilir. en azindan, dusuncelerinle ve factlerle geldigin icin tesekkur ederim. su senin ve benim mesajlarimi koysak en guzel mac/windows karsilastirmasi cikar kim neyi alacaksa da direk alacagini secebilir tahminen. dediklerine o oyle ama su sundan bu boyle diyip yanitini kirletmeyecem. okuyan kendi ihtiyacina gore kendisi karar versin gerisine. guzel bir tartisma ve fikir paylasimi oldu. parmaklarina saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben 1 mesaj yazana kadar 2 mesajimi quote etmisin, masallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Şuraya birisi meme resmi koysunda kapansın şu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bastan belliydi böyle salak bi konu olacağı boşuna YAzmadım onları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Peki bişey sorucam windows mu daha iyi osx mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 zetraynex fakirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 xetraynex said: o degil de, yine tesekkur ederim factlerle ve kendi dusunceleriyle konusamayan itibarsizlastirmaktan baska bise bilmeyen eziklerden olmadigin icin. abi bi insan factlerle veya kendi dusunceleri ile konusmazsa ne hakkinda konusur yav? sen kimseye para veriliyorda yazi mi yazdiriliyor zannediyorsun asdfasdf. Hepimiz zaten pro bloggeriz. Bide isine gelmeyen factleri cok guzel umursamama var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 gerge meydan larusla dövmüş adamı, hala konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 evde ne kadar microsoft urunu varsa cope attim, wp alicaktim ondan da vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aquila bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yıl 2014 + safari'ye tab scrolling geldi gençler - Ooo uh şak şak şak alkış buna güldüm bayaa. bir de dre'nin mahmut abi gibi telefon açması... VEALOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 SenariouS said: xetraynex said: o degil de, yine tesekkur ederim factlerle ve kendi dusunceleriyle konusamayan itibarsizlastirmaktan baska bise bilmeyen eziklerden olmadigin icin. abi bi insan factlerle veya kendi dusunceleri ile konusmazsa ne hakkinda konusur yav? sen kimseye para veriliyorda yazi mi yazdiriliyor zannediyorsun asdfasdf. Hepimiz zaten pro bloggeriz. Bide isine gelmeyen factleri cok guzel umursamama var sende. Bana edilen hakaretleri, cirkin sozleri, kucumsemeleri diyordum ama sende de bunlari onemsememe var demekki, kendine edilmedikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 neymiş şimdi şampiyon kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 xetraynex said: Bana edilen hakaretleri, cirkin sozleri, kucumsemeleri diyordum ama sende de bunlari onemsememe var demekki, kendine edilmedikce eee abi alinma bence. nette yapilan kucumsemeleri falan salla gitsin zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 http://lwaas.com/?why=Because Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ya sen ki 14 yaşından beri mükemmel yazılımcı değil misin kardeşim,ne takıyosun buradaki elemanları,takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 olum laf mi yemek istiyonuz? parayla mi gonderiyolar sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 spo Bu sen değil misin? Anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Anlamadı kimse. Hadi çıkın gidin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 o değil de "dur cevap vericem" diyip vermemesi epic olmuş. klasik tavır gerçi. gerge de öyle anlatmış ki cidden pc yi yakıp macbook fln bulup alasım geldi. ama işte gamer adamın ne işi olur mac ile. gerge apple tr da müdür olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ne alakasi var, oradaki hersey tartisilabilir seyler. o kendi penceresinden bakiyor. ben posix pthreads ile linux'ta programming yapmis adamim, gerge yapmis mi? ne oldugunu okuyup konusmakla olmuyo bu isler. aslinda o kadar komik ki orada yazdiklari. teknik olaylara girerek bana mac'i savunmus :) ben teknik olaylara girip karsilastirsam wot yazsam anlamicaniz ama yine kabul etmiceniz. ondan kasmiyorum, okuyan okuyup hakli goruyosa kullansin. gelip saf saf laf koymus filan demeyin, teknik bilgili birisi mesajlari okuyunca cok komik duruyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tayyip gibi konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun xetraynex. "ben bilirim" demekle doğru olmuyor her dediğin. arada doğru şeyler söylüyorsun pek tabii ama sadece bahsettiğin doğrular, varmaya çalıştığın bütünü yansıtmıyor. şunu yazmak bile israf geldi şimdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar