FelanFilan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ankara-YeniMahalledeyim, 3 katlı apartman neredeyse hepsi yazlıklarına gittiler zaten yaşlılar felan var, Ekşiye baktım herkes https://eksisozluk.com/dabbe-cin-carpmasi--3828858?p=12 öve öve bitirememiş, Dabbe 1 güzeldi ancak diger 2 filmini izlememiştim fakat Dabbe 4 altıma mıctıracaktı neredeyse.Apartman sakini yok zaten, Tek yaşamak beni korkutmaz ama biri gelip öldürse 1-2 ay sonra çıkar cesedim ışıklar açık biçimde korku filmi seyretmemiştim,Artık sonlarını ilerlete ilerlete bitirdim ama ilk kez güzel bi türk filmi izledim>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Yatmadan önce koridora un dökmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ohaa o filmin 4.sü de mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Guzel bir dört harfliler filmi onericek olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 missed call var japon 4 harfilisi bayağı tırsınç holiwudunu seyretmicen ama pure japon olanı seyretcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 boş apartmanda korku filmi seyretme kararı alıp dabbe izlemek. abav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 izleye izleye dabbe mi izledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 umarım cinler kaçırır sabaha kimse bulamaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ben izleyemiyorum abi. gecen lights out seyrettim. bi sure isiklari kapatamadim lan. simdi de isigi kapayinca arkama karanliga bakmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ufff şey geldi aklıma lisede The Ring seyredip bir hafta televizyona bakamamıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sabah müge anlı izle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dabbe 2-3-4 ün konusu ne lan. 1 olanı lisede böyle yarım yamalak bi yerde izlediğimi hatırlıyorum. neyse boşverin 1in de konusunu hatırlaymadım zaten dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 'Alllahım yarattııklarının şerrinden sana sığınırım.' diye dua et hiç bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 tiLi said: ben izleyemiyorum abi. gecen lights out seyrettim. bi sure isiklari kapatamadim lan. simdi de isigi kapayinca arkama karanliga bakmiyorum abi bu neymiş diye izliyim dedim.korku filmi tahamülümde baya yüksektir hani çok kolay tırsmam. kulaklığıda taktım,daha o ilk ışıklarla oynadığı sahnede anazzikimmm dedim kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 vivavale said: 'Alllahım yarattııklarının şerrinden sana sığınırım.' diye dua et hiç bişi olmaz. böyle düşünen varsa sıçtı yalnız. mesela protesto ediyon polis geldi belli basacak copu, allahım yarattıklarının şerrinden sana sığınırım deyince gidiyor mu? gitmiyor. gece tuvalete kalktın karanlıkta bekliyor üç harfli. tuvalete doğru yönelirken ÇAT gözgöze geldiniz. allahım yarattıklarının şerrinden sana sığınırım de bakam. hadi polisin elindeki physical damage. armor varsa yırtıyon. üç harfli direk ability damage. crit atar direk magic resist 0. dur belki noyzurayı çağırabilirsiniz o aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dua edince holy armor geliyo, cinlerin shadow dmg a karşı resistin artıyor ama fiziksele bi yararı yok işte kendin açıklamışın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 @jaeger +1 holy armor + points geliyor abi hiç yoktan. şunu da unutmamak gerekli polis laynnn diyerek üzerine geliyorsa yarattıklarının şerrinden sana sığınırım deyip kafayı uzatırsan biraz akılsızlık olur gibi, peki ne yapıcaksın tabi ki ayakları göte vurarak kaçıcaksın, sonra geride bekleyen supporterlardan / magilerden yardım gelecek. buna da tevekkül diyolaaa herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 vivavale said: 'Alllahım yarattııklarının şerrinden sana sığınırım.' diye dua et hiç bişi olmaz. allaha inansam iyice korkarım lan cinler minler her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 _Rave said: tiLi said: ben izleyemiyorum abi. gecen lights out seyrettim. bi sure isiklari kapatamadim lan. simdi de isigi kapayinca arkama karanliga bakmiyorum abi bu neymiş diye izliyim dedim.korku filmi tahamülümde baya yüksektir hani çok kolay tırsmam. kulaklığıda taktım,daha o ilk ışıklarla oynadığı sahnede anazzikimmm dedim kapattım. ahahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 the conjuring. Beni de bu film altıma zıçırtmıştı bir gece. holivuddan cinli film çıkmaz demeyin, izleyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 korku fimlerinde sıkılıyorum lan ben nası izliyosunuz, hepsi götüm gibi resmen. bariz bir şekilde tahmin edilebiliyorlar. en son 10 sene önce Undying oynarken falan korkmuştum, filmler etki etmiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 çoğu öyle, ama arada bir düzgünü çıkıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar