S-H Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 leveling çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 k1nJo said: kael kesmek. hala al'ar atmıyor pislik oyun. gerçi atarsa da but the hunter is nothing without the hunt derse diye korkuyorum. demiştim. an itibariyle ashes of al'ar düştü, ben de bi boşluğa düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 hangi bossu kaç kere kesmişiz falan bakabiliyor muyuz bi yerlerden ? ne zamandır farmladığımı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 statistics'te vardır. achievement menusunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 toggie said: statistics'te vardır. achievement menusunden. aynen orada gözüküyormuş fakat total olarak göstermiyor, sadece karaktere özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 alakası yok ama buradan sorayım. ashes of alar düşürdüm demiştim; mimiron's head e halleniyim dedim şimdi de. yalnız hiç ulduar'a girmediğim için, baya bi kafayı yedim içeride. 4 boss kesmek gerekiyormuş yogg-saron öncesi. neyse kestim kesmesine de ben o kestiğimiz bosslarla konuşunca yogg-saronun mekana tp olcaz falan sandım meğersem hiç öyle değilmiş sdfsds. konuşmayı açınca hiç okumadan bastım geçtim gerizekalı gibi. şimdi birinin yardımını istemiş oldum. dışarı çıktım resetledim, 10m çevirdim geri 25m yaptım ama blizz nasıl başardıysa konuştuğum adam aşağıda hep. bunu geri almanın yolu yok mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bırakmıştım öyle, şimdi tekrar baktım da soft reset gelmiş düzelmiş kendi kendine. mimiron's head atmadı tabi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 abi wow'da zevk alınan şey bence kesinlikle karakter kasmak.. iyi bir bilgisayar ve iyi bir ses sistemi ile açıcaksın sıfırdan karakteri o questleri okuyarak etrafa bakarak sindire sindire leveling yapıcaksın.. instancelara birer kere girip quest ve itemları alarak.. full questing yapıcaksın bölge bölge.. inanılmaz zevkli oluyor oyun o zaman.. 10 yılda geçse üstünden hiç sıkılmadan oynayabiliyorsun oyunu. Hiç oynamadığınız bir alt karakter yaratıp mümkünse hiç oynamadıgınız faction'da alliance veya horde. Oyunun müziklerini de açıp deneyin. Cidden şu dönemde çok keyifli olur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 k1nJo said: ashes of alar düşürdüm demiştim; mimiron's head e halleniyim dedim şimdi de. DÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 gratzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Eternal said: abi wow'da zevk alınan şey bence kesinlikle karakter kasmak.. iyi bir bilgisayar ve iyi bir ses sistemi ile açıcaksın sıfırdan karakteri o questleri okuyarak etrafa bakarak sindire sindire leveling yapıcaksın.. instancelara birer kere girip quest ve itemları alarak.. full questing yapıcaksın bölge bölge.. inanılmaz zevkli oluyor oyun o zaman.. 10 yılda geçse üstünden hiç sıkılmadan oynayabiliyorsun oyunu. Hiç oynamadığınız bir alt karakter yaratıp mümkünse hiç oynamadıgınız faction'da alliance veya horde. Oyunun müziklerini de açıp deneyin. Cidden şu dönemde çok keyifli olur. =) lol bence de tam tersi yıllarca wow oynadım hemen hemen hiç karakter kasmadım, ya kasılmışları oynadım ya da çinlilere kastırdım. en zevkli tarafı guild'in içine yavaş yavaş fitne fesat sokmaktı bence, tam bir sosyal experiment... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 @pattisliborek, @Flam sağ olun beyler. invincible'a hallenirim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 FromTheHell said: nienna said: aylardan sonra wow'um geldi dönücem de, şu setler hala kullanılabilir durumda mı? craft ya da ah'de bulunabiliyor mu? bi de 1-90 exp nerflendi mi? http://wowimg.zamimg.com/images/transmogsets/big/1520.jpg http://wowimg.zamimg.com/images/transmogsets/big/1519.jpg arkadaşımda bu setlerden biri var yanılmıyosam iki de katana takmış geziyo warrior warrior sdfjk armoryden buldum aynı değilse de benziyo hehe http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/P%C3%A9rs%C3%A9us/simple @0ne kökten çözüm falan değil aga o. ben de yaptım bu dediğini seneler önce, wowum gelince gittim yeni acc aldım raf yapar kasarım nedir ki zaa diyerek. şu set common plate Mist of Pandaria gearı. neredeyse tüm plateler böyleydi MoP boe olanlar. o helm yerine şapka vardı çok daha güzel oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Do5s0MQvF9s şunu 10 saniye dinleyin 10 saatlik anılar çakıyor kafada asdasf. barrens/ashenvale arası çıkan it dalaşları... xroads'ı basan alliance'ı püskürtmek ve ashenvale'a kovalamak... çılgın samophlange questi serisi... güneydeki rfk & rfd dungeonları... wailing caverns questlerini veren ebru isimli elf npc'nin durduğu mağaraya ulaşabilmek için dağların tepesinden debelenmek... wailing caverns önündeki gölde ninja/pirate yapan balığı farmlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ahah barrens'i ezelden beri sevmişimdir ya. direk horde'un aç fakir imajının kaynağıdır ya Ally gözüyle. resmen aç bilaç gezen barzo sürüsü imajı yaratıyor psikolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 echayaki teymlemeye calısan alliancelar asdfas... 16 level random orc hunter gelip raptoru indirir, macera biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Eternal said: abi wow'da zevk alınan şey bence kesinlikle karakter kasmak.. iyi bir bilgisayar ve iyi bir ses sistemi ile açıcaksın sıfırdan karakteri o questleri okuyarak etrafa bakarak sindire sindire leveling yapıcaksın.. instancelara birer kere girip quest ve itemları alarak.. full questing yapıcaksın bölge bölge.. inanılmaz zevkli oluyor oyun o zaman.. 10 yılda geçse üstünden hiç sıkılmadan oynayabiliyorsun oyunu. Hiç oynamadığınız bir alt karakter yaratıp mümkünse hiç oynamadıgınız faction'da alliance veya horde. Oyunun müziklerini de açıp deneyin. Cidden şu dönemde çok keyifli olur. =) Tam olarak bunu yapıyorum. Hatta quest için bi tane addon bile var, cinematic gibi yapıyor quest konuşmalarını. Şu an 81 lvlım, WoLK questlerini yapıyorum. Ayrıca lore master questi de geliyor bana doğru. Mis gibi miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 http://mods.curse.com/addons/wow/total-rp-3-storyline ben de yükledim bunu bi karakter kasıcam bununla, heirloomsuz dungeonsız <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 başlığı biri keyif olarak değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ben arada dungeon yapıyorum ama beni questin oraya yönlendirmesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7KBUtk1EFQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ben de leveling hastasıyım. yeniden açtırdım hesabı mevcut heirloomları da lvl 100'ê capledim (40k gold gitti.) şimdi hedef +80 olan karakterleri 100'e tamamlamak sonra bütün realmlerde en az lvl 80 karakter yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar