Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'da zevk aldığınız şeyler

nienna

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
alakası yok ama buradan sorayım. ashes of alar düşürdüm demiştim;
mimiron's head e halleniyim dedim şimdi de.

yalnız hiç ulduar'a girmediğim için, baya bi kafayı yedim içeride. 4 boss kesmek gerekiyormuş yogg-saron öncesi. neyse kestim kesmesine de ben o kestiğimiz bosslarla konuşunca yogg-saronun mekana tp olcaz falan sandım meğersem hiç öyle değilmiş sdfsds.

konuşmayı açınca hiç okumadan bastım geçtim gerizekalı gibi. şimdi birinin yardımını istemiş oldum. dışarı çıktım resetledim, 10m çevirdim geri 25m yaptım ama blizz nasıl başardıysa konuştuğum adam aşağıda hep.
bunu geri almanın yolu yok mu :/
Sosyal ağlarda paylaş

abi wow'da zevk alınan şey bence kesinlikle karakter kasmak..
iyi bir bilgisayar ve iyi bir ses sistemi ile açıcaksın sıfırdan karakteri o questleri okuyarak etrafa bakarak sindire sindire leveling yapıcaksın.. instancelara birer kere girip quest ve itemları alarak.. full questing yapıcaksın bölge bölge.. inanılmaz zevkli oluyor oyun o zaman.. 10 yılda geçse üstünden hiç sıkılmadan oynayabiliyorsun oyunu. Hiç oynamadığınız bir alt karakter yaratıp mümkünse hiç oynamadıgınız faction'da alliance veya horde. Oyunun müziklerini de açıp deneyin.

Cidden şu dönemde çok keyifli olur. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Eternal said:

iyi bir bilgisayar ve iyi bir ses sistemi ile açıcaksın sıfırdan karakteri o questleri okuyarak etrafa bakarak sindire sindire leveling yapıcaksın.. instancelara birer kere girip quest ve itemları alarak.. full questing yapıcaksın bölge bölge.. inanılmaz zevkli oluyor oyun o zaman.. 10 yılda geçse üstünden hiç sıkılmadan oynayabiliyorsun oyunu. Hiç oynamadığınız bir alt karakter yaratıp mümkünse hiç oynamadıgınız faction'da alliance veya horde. Oyunun müziklerini de açıp deneyin.

lol bence de tam tersi
yıllarca wow oynadım hemen hemen hiç karakter kasmadım, ya kasılmışları oynadım ya da çinlilere kastırdım.

en zevkli tarafı guild'in içine yavaş yavaş fitne fesat sokmaktı bence, tam bir sosyal experiment...
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

nienna said:

aylardan sonra wow'um geldi dönücem de, şu setler hala kullanılabilir durumda mı? craft ya da ah'de bulunabiliyor mu?

bi de 1-90 exp nerflendi mi?

http://wowimg.zamimg.com/images/transmogsets/big/1520.jpg

http://wowimg.zamimg.com/images/transmogsets/big/1519.jpg

arkadaşımda bu setlerden biri var yanılmıyosam iki de katana takmış geziyo warrior warrior sdfjk

armoryden buldum aynı değilse de benziyo hehe
http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/P%C3%A9rs%C3%A9us/simple

@0ne

kökten çözüm falan değil aga o. ben de yaptım bu dediğini seneler önce, wowum gelince gittim yeni acc aldım raf yapar kasarım nedir ki zaa diyerek.

şu set common plate Mist of Pandaria gearı.

neredeyse tüm plateler böyleydi MoP boe olanlar.

o helm yerine şapka vardı çok daha güzel oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=Do5s0MQvF9s

şunu 10 saniye dinleyin 10 saatlik anılar çakıyor kafada asdasf. barrens/ashenvale arası çıkan it dalaşları... xroads'ı basan alliance'ı püskürtmek ve ashenvale'a kovalamak... çılgın samophlange questi serisi... güneydeki rfk & rfd dungeonları... wailing caverns questlerini veren ebru isimli elf npc'nin durduğu mağaraya ulaşabilmek için dağların tepesinden debelenmek... wailing caverns önündeki gölde ninja/pirate yapan balığı farmlamak...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Eternal said:

Tam olarak bunu yapıyorum. Hatta quest için bi tane addon bile var, cinematic gibi yapıyor quest konuşmalarını. Şu an 81 lvlım, WoLK questlerini yapıyorum. Ayrıca lore master questi de geliyor bana doğru. Mis gibi miss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...