Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'da zevk aldığınız şeyler


nienna

Öne çıkan mesajlar

endgame raid ve item kovalamaktan zevk almayan bir tek ben miyim bunu merak ediyordum. oyundaki sevdiğiniz aktiviteler neler? mesela levelleme ve questing'den keyif alıyorum. yol hikayesi gibi geliyor. bazen rp mesela. ama o kadar 90 yaptım ilvl kovalamaktan bir türlü keyif alamadım. bi de yürüyerek azeroth/northrend vs turu yapmak istiyorum. keşif hissi güzel oyunda. sağda solda okunabilir tabletler kitaplar falan var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de quest yapmayı falan filan çok seviyodum oynarken, zaten o kadar alt kasmamın sebeplerinden biri de odur
tüm azeroth'u questleriyle her şeyiyle avcumun için gibi biliyodum resmen
ama sonra cataclysm geldi her şey değişti -but it all changed when the fire nation deathwing attacked- artık eskisi kadar vaktim de yok. sanırım sadece 1 tane char kastım cataclysm'den sonra, işte anca yeni thousand needles'ı keşfedebildim, kaplumbağalara falan üzüldüm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Expansion gelince girip 6 ay oynuyorum. Sonra bırakıyorum. 40 man raidler keyifliydi, world bosslara gidip, hem boss hem pvp o heyecan vs keyifliydi. Sonra world pvp bitti, şehirden çıkmadan dungeona gitmeler başladı, baya süzüldü oyun.. 7 8 aydır girmiyorum. Diablo 3 ile devam.. Blizzard'a lafım yok, 6 ay diablo 6 ay wow ile devam ediyoruz artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamakıllı konuşabilecek kadar ingilizceniz varsa, avrupanın dört bir yanından muhtemelen hayatınız boyunca asla görmeyeceğiniz 25 tane insanla abuk sabuk şeyler konuşurken ortak bir amacı başarmaktan daha iyi birşey yoktu wowda.

Sene 2014de wowa girip orgrimmarda puglarla ilevel kasarsanız doğal olarak questler levellemeler keşifler hedeler daha zevkli gelir, sizin diablonuz gelmiş :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

40 man raidde bağlantısı kötü olan bir oyuncu run stuck olup bossa koşarak raidi yatırmasından daha çok keyif aldığım bişey olmadı sanırım. Birde t2 pantolon heycanı.
Nefarious ve Onxya combatları en çok aklımda kalanlar.
Diğerleri hikaye.
Ahn quiraj falan da world kill olmamışken uğraşmak baya zevkli.
Ama kalmadı be gülüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...