stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 turboyu açtım ben. 100mbit-24 saat de 700gb dl eder mi? seedler temiz
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 stormeagle said: turboyu açtım ben. 100mbit-24 saat de 700gb dl eder mi? seedler temiz Fiberin gözü körolsun. Müstakil evlere gelene kadar tabi :D 100 mbit 12.5 mb demek. Fiber'de hız neyse o olması lazım ADSL gibi %li düşük olmaz. Hadi 10 mb diyelim. Bu saniyede. Dakikada 600 mb (oha). Saatte 35.3490349384 GB (çüş). 24 saatte 840 GB :D Gözün doysun.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 11 görüyor jdownloader + mamunda şeklinde. Toplam dl 810GB. Star trek 1966 - ∞ dan girdim nereden çıktım bilmiyorum. Sırf bu paket 400gb
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu turbo buton olayı çok mantıklı hakikaten ya. 8limitsize o kadar para veriyoruz, benim pc 7/24 açık yapıp yapacağı ayda 1.5 tb download. ayda 3 günde turbo buton satın alsam böyle, 3 günde bütün download listesi biter mis. elektrikten tasarruf üstüne tabi keyfi download şansın kalmıyor. listeyi hazırlayıp biriktirip indireceksin anca işte. ama fiyat, elektrik her bakıma avantajlı. 24 aylık tahaahüt var ama sanırım ya 6 ay beleş kullanma kampanyasından yararlanmıştım
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 DarKRideR said: WaNTeD said: telekomunki çakma fiber değil, hatta altyapı olarak super'inkinden daha iyi 3 çeşit fiber var. Genelde herkes ucuz diye saha dolabına kadar gelip, oradan bakırlarla evlere dağıtılan fiberi alıyor. Super'in fiber diye sattığı da büyük çoğunlukla bu, sadece fiyat olarak biraz daha uygun o kadar Öz Fiber dediğimiz şeyi TR de bulmak, bulsan da bağlatmak bayağı masraflı iş. Biz bile yaptırmadık asdfasd Gerçi şuan evde 56mbit bağlantı var lel Superonline uzun zamandır FTTB rollout 'u yapmıyor. O da saha dolabına kadar değil, bina altı switch e kadar fiber ile getiriliyor. Biraz gereksiz olmuş bu şirket şöyle yapıyor zaten demek :)
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 FİBER "ÖZ" FİBER Mİ YANİ sharky dfgdfgdf
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Benim hala 512 kbps kullandığım gerçeğini değiştirmiyor.
XX Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 o değilde bu bizim eski salak apartmanın o dandik bakır tellerinden nasıl 100mbit alabiliyorum ona hayretler içindeyim
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bu konunun başlığını hala değiştirmedik mi ya? Konuyu açan arkadaş başlık atma engelli olduğu için yanlış bilgilendiriliyoruz.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Valla bizim superonline fiber hakiki fiber demekki.Bina altında hayvan gibi bir kutu içinde eşşek kadar switchler var.Ordan dairelere dağılıyor.Yalnız dün sabah işe giderken net yoktu,geldim halen yok.Bugün arıza için gelcekler bakalım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 XX said: o değilde bu bizim eski salak apartmanın o dandik bakır tellerinden nasıl 100mbit alabiliyorum ona hayretler içindeyim La olm senin Beykozdaki konak, bilmemne towerdaki penthouse suit nooldu, sattın mı neettin yedin mi onca parayı?
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 axedice said: Bu konunun başlığını hala değiştirmedik mi ya? Konuyu açan arkadaş başlık atma engelli olduğu için yanlış bilgilendiriliyoruz. değişmeyecek. üst mercileri tehdit ettim.
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Madcat said: gecen beni uydunet aradi, dedi iste butun paketlerimizden sinirsiz olayini kaldiriyoruz mecbur bir sekilde baska pakede geciceksiniz dedi. dedim ne zaman bitiyor bu? bilmiyorum dedi. dedim kesene kadar rahatsiz etmeyin bi daha beni, peki efendim dedi kapadi. kaldircaklar galiba full sinirsizi. LAN ben de sınırsız 5mbit kullanıyorum, dogru mu bu?
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 limitsiz yazip sonra ADK koyuyorlar, hasta ediyorlar beni. limitsiz dedigin limitsizdir arkadas. kimi kandiriyorsun. ADK zimbirtisi ilk ciktiginda delikanli gibi ADK kotasi kacsa onu direk kota su kadar diye soyluyorlardi. ucretleme kotasi ile ADK kotasini farkli farkli soylemiyorlardi. kota kota idi arkadas. taksimetre de acsa, adk dan hiz da dusurse kota idi. parayi veren ise tamamen limitsizdi. marketing yavsakliklarina basladilar hemen.
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Teknik olarak internetin limitsiz. Hız düşmesi limit değil, 50 gb sonrası kapatsalar limit olurdu. tt nin salakça işi yan apartmana fiber koymuşlar bizimki farklı bir sokak oluyor bizde yok. Gel de sövme.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 TTneti aradım altyapınız fiber dediler 24 mbit internet 52 lira telefon ücreti dahil. Sonra ttnet bayiye gittim fiber yanlış gorunuyor fiber yok sizde dedi 16 mbit 50 gb kotalı neti 61 TL'ye bagladım. Sonra dedi bunuda kaldırmıyor 8 mbit 50 gb akkli nete çevirce 71 lira. Dedim iptal edin. D smartı aradım, D smart kurulum + 8 mbit net 71 tl dediler. Aynı fiyata yanında d smart. Dediler hd yap 4 kanal hariç tüm kanalalr 82 lira aldım bende. Altyapı kötüleştikçe kalite hız düştükçe fiyat artıyor. Çok saçma değil mi yahu?
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Daha az kişi kullanıyor eski altyapıyı. Bakım/tamir masrafı fazlalaşıyor vs.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 16mb ultra net (75 gb akk) 60-tl.. fena değil heralde. test ettim 16.11mb falan geliyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 80e 20mbit 200akk uydunet bağlatıcam ttnet iyice çıldırdı gerçek sınırsız 8 fiyatında
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dinini imanini fibere adayin. Sonunda geliyorlar. Duz apartmanda oturuyorsaniz yonetici dailere kagit dagitsin, cok kisi okey verince superonline dosuyor genelde fiberi. 50mbit 100gb akk 59tl kullanin iste mis gibi. Turbo tus ile kotayada takilmazsiniz.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 şu salak akk bi tek türkiyede var di mi?
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 mulgear6 said: şu salak akk bi tek türkiyede var di mi? Farklı sistemler dünya genelinde var, bazı ülkelerde günlük limit koyuyorlar, aştığın zaman belirli kalabalık saatlerde hızın düşüyor felan. Bu sistemler arasında Türkiye'deki en kötüsü.
Öne çıkan mesajlar