GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bizim bina 10 katlı,boya badana yapılcak sadece binanın içine, yönetici 15 milyara bulmuşmuş muşş falanlar filanlar.Lavuğa uyuzum.Paso cebe atıyo.Cebe atma sırası bende şöyle 8-9-10 arası yapacak (belki dahada ucuza yapabilcek) bi usta varsa tanıdığınız 2k ben cebe atmayı ustayı ayarlıyanada 500 ateşlemeyi düşünüyorum.Varsa yardım edebilcek çok kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Rıdvanın vardır tanıdık ona sor, adamın racial bonusu var boya işlerinde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 summonlasana abi fdsfsdf hatta 500 liralık dürüm ve malbuş alıp evine kargolatabilirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 giresunlu asker arkadaşım vardı boyacı tel vereyim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 adi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bulancak'tan adem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yer neresi söle, bizim mavi yakalılardan birinin ailesi boyacıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 istanbul kadıköy @fistan abi o adam hala bu işi yapıyosa önden bi konuşup bi fiyat alabilirmisin,sadece bina içi boya badana olcak giriş dahil 10 kat(senin konuşup adamı kıvama getirmen çok kral olur) fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Malzeme sizden mi yoksa sadece iscilik vermek istiyorsun duruma göre sorayım, zincirlikuyuda olan şantiyelerde bir kaç ekip var.Fıt fıt geçerler üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Rıdvanın vardır tanıdık ona sor, adamın racial bonusu var boya işlerinde sdf racial bonus'lu ırk hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yuh sadece bina içi boya 15bin iyi yemiş sizi yönetici dün komple bina sanmıştım 4-5bin'e biter o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 forumun fakirlerinden birine yaptırtın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 10 katlı binayı 4 bine nasıl boyatacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 usta tavsiyesi nedir abi? Recep Usta a5000 compact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bina 10 katlı da, metrekare olarak nasıl ölçüleri? ince uzun bina mı yoksa bir katta 6 daire mi var? daha detaylı bilgi verirsen belki boyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 harbi boya kimden lan. 10 kat diyor boru mu o kadar boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Filli boya verelim size? Ucuza satarım lan valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 boya fiyatı dahil abi,her katta 3 daire var metrekare sallamim şimdi öğrenir yazarım,siz bana ucuz yollu tanıdık usta önerin 500 cebinizde temiiiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 selim usta var mecdiyeköyden taksime doğru yürü ilanını görürsün https://eksisozluk.com/cok-ucuza-boya-badana--2258037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yeni bir pati quest mi başlıyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 At hirsizligi yapma olm. Ugrassin iste yonetici, sen fiyat arastirmasi yap. Ucuza buldugun yer cepte dursun. yoneticiye haci abi daha ucuza yer var iyi usta isciligi temiz falan de tel nosunu tutustur eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ucuza kapatıcam diye dandik boya ve usta ile anlaşmayasın dikkat et. 3-4 sene önce bizim apartman da boyandı üstüne 1 kış geçti boya kabarmaya başladı. gerçi dış cepheydi bizimki ama yöneticiyi her gördüğümde hayvan gibi para bayıldık şu hale bak diye çemkirdim durdum. senin de başın ağrımasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 valla binanın içinin kabarıcağını sanmıyorum,7-8-9k ya gayet güzelde boyayla boyanır heralde sdfks bende 11 12k diyip 2k cebe atim,apartmanın önüne fışkiye yaptırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu topaka kizmayan tayyibe hic kizmasin. Oyle goze boyle bayrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar