Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREEEEEEEEEM

Kaede

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap.

HAAHHA

ABİ SIÇIYORDUM BEN, LAMBAYA FALAN BAKTIM SADECE

topluca cahiliz anasını satayım
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap.

abi kiriş kapı altı fln gçmeyin diyorlar. çok daha tehlikeliymiş, varsa masa fln en mantıklısıymış. zaten önümüzdeki 5-6 saat paticik elitist jerkleri gerekli bilgilendirmeleri yaparlar. sonra bi allaha yüklenilir, din konuşulur flon sonra subzeroya geri dönerik.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

-Deno- said:

HAAHHA

ABİ SIÇIYORDUM BEN, LAMBAYA FALAN BAKTIM SADECE

topluca cahiliz anasını satayım

ahah. arkadaşla birbirimize bakakaldık. "lan sandalye (pc koltuğu) kayıyo ahah" diyebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...