RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 şerefsizim kaçamadık binadan, valal büyüğü olsa kaçamıycaz belli oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 israil hep akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 2011 de olan depremde daha çok tırsmıştım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Olm çok fena salladı lan elim ayağım titredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 -Deno- said: abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap. HAAHHA ABİ SIÇIYORDUM BEN, LAMBAYA FALAN BAKTIM SADECE topluca cahiliz anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 taksimde hiç hissedilmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 uykudan uyanıp "ananı deprem" dememi sağladı. kaç saniye sürdü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 yalnız telefonlar kitlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 zemin katta bile iyi salladı, yer izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Uyuyordum valla olduğum yerde gittim geldim, uyandırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 mutfakta camasır makınesının yanına uzanıp salavat getırdık hay aq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ahah arkadasimdayim o sinirli sinirli biseler anlatiyordu yemin ediyorum bolemedim deprem oluyor diye sallana sallana dinleedim bahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Olm bu öncü falan değildir di mi? 7. kattayım valla, zangır zangır titredik, anca izledim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 şiddet ne arkadaşlar yazmıyor kandillide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Gemlik fena sallandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 simdi hatirladim boyle otururken basim doner gibi oldu demek ondandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 6.7 gökçeada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 umarım can kaybı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 -Deno- said: abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap. abi kiriş kapı altı fln gçmeyin diyorlar. çok daha tehlikeliymiş, varsa masa fln en mantıklısıymış. zaten önümüzdeki 5-6 saat paticik elitist jerkleri gerekli bilgilendirmeleri yaparlar. sonra bi allaha yüklenilir, din konuşulur flon sonra subzeroya geri dönerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 almanya bende hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ZaugnaKhaldun said: -Deno- said: abi yalnız şöyle bi saçmalık var, evde ilk ben hissettim, diyorum ki deprem oluyo, ailece biblolara, etraftaki eşyalara falan bakıyoruz. bi de eğitimli insanlarız yani. girsene arkadaş kapının altına falan, hayat üçgeni yap bişi yap. HAAHHA ABİ SIÇIYORDUM BEN, LAMBAYA FALAN BAKTIM SADECE topluca cahiliz anasını satayım ahah. arkadaşla birbirimize bakakaldık. "lan sandalye (pc koltuğu) kayıyo ahah" diyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi, arkadaş Sırbistan'da hissetmiş. Noluyo lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Hürriyet 7.2 diye güncelledi şiddeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 uyuyordum rüya gördüm sandım sdfsdf iyi salladı galbia sanki öyle hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar