zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 paylaşımlar niye azaldı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bıktılar bizden, buraya yazacaklarına pattis çilak falan ekiyodur adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Abi guildi kurduk surekli online 6-7 kisi var oradan muhabbet ediyoruz ne isimiz olur sizinle yani. Simdi oyunda olacagima Eregli'den sevgiler yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ereğli mi? bilsem gelirdim ya. 40 dklık yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bebegim ya sabah 7de basliyo toplantilar aksam 6ya kadar. Sana hakettigin ilgiyi gosteremem zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 valla benim de vakit kötü denk geldi aslında. müfettiş gelmiş inceleme yaptırıyor bana cumaya kadar rapor istedi. yoksa bi görev mörev çıkarır gelirdim ereğliye. içerdik mk! MIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Xaenin said: Abi guildi kurduk surekli online 6-7 kisi var oradan muhabbet ediyoruz ne isimiz olur sizinle yani. Simdi oyunda olacagima Eregli'den sevgiler yolluyorum. 16x16 ı aldım MWHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 abi ilk idoc savaşımızı da yapıp kaybettik. oyun güzel valla safsafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 aaa nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bu arada archeage çıktıgında alacaklar icin . ilerde bir bugla veya oyun ici bir problemle karşılaştıgınızda kimi sucluyacagınızı iyi bilin . (alpha testine katılanları tabiiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Xaenin said: Abi guildi kurduk surekli online 6-7 kisi var oradan muhabbet ediyoruz ne isimiz olur sizinle yani. Simdi oyunda olacagima Eregli'den sevgiler yolluyorum. bu adam hep böyle bak. bi oyuna başlıyor, hype'ı yaratıyor, sonra "ben x günlüğüne y sebebiyle gidiyorum. döndüğümde akıyoruz!" diyor, gidiş o gidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Saykoleo said: abi ilk idoc savaşımızı da yapıp kaybettik. oyun güzel valla safsafasdf ss alamadım aslında ya bi tane ss var eve gidince koyarım onu da. son 10 dakka 2 kere karşı faction geldi. son 5 dakka herkes (6-7kişi) birbirine dalıyordu. en son 30 sn fln kala bi kenara kaçıp stealth bastim %10 can kala hah dedim şimdi millet kapışırken koyarım başladım spammlemeye, sonra bi baktım meğerse hemen yanındaki gene boş olan farmın üzerinde spamlemişim ak kargaşadadan ve uzakta olduğumdan biraz asıl idoc olan farmı kaçırmışım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 cinderstone'dan aldı bizde orada idoc bekledik ama olmadı :( akirafes said: aaa nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bingildak said: 16x16 ı aldım MWHAHAHAHAHAHA nasıl aldın lan kaç gündür arıyorum ben.. keşke benim olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 adam şanslı ya boş arazi denk getirdi bide idoc flnda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 utanmadan yanına bir de 8x8'lerimi taşıdım asdassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yer kaldıysa akşama bana da alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 8x8 bir sürü var benim orada cinder'da fakat 16x16 dün bir tane boşaldı bizim ekip kapıştı ama alamadılar. nea'nın 16x16 sının olduğu yerde bu akşam 2 spot açılıyor. orası pvp bölgesi de değil hızlı atılan kapar malı. ayık olun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 nea'nın farmı nerdeydi? akşam kaçtaydı o bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 akşam ordayız guildce bana yer kapıyoruz.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 solzreed'de nymp bölgesinden sonra deniz kenarından bu arada benim tarlanın orada bu akşam 19'da yine boşalan var bir tane. dün kapıştığınız yerin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bi tanesini denk getirirz heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 takip edeceksiniz abi yıkılacakları başka türlü olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ne yapılması nasıl yapılması ne zaman yapılması gerektiğiyle ilgili baya bir şey öğrendim ya. taşlar baya baya yerine oturdu. release'e giriş için hazırım asdad. anladığım kadarıyla 1 adet 16x16 ve 2 adet 8x8 kazandığın laborun hemen hepsini eritiyor her gün eker biçersen. potato ile başladım ama üretimi cotton'a çeviricem bundle olarak, cottom hem normal yield olarak hem rare yield olarak daha değerli. fabric yapıp bir sürü şey için kullanıp satabiliyorsun patates direkt vendora gidiyor 3 kuruş paraya. fishing'i deneyeceğim şimdi. 500 worm oldu, şöyle 1000 worm olduğunda yandaki makineye bağlayacağım bakalım ne kadar loot çıkacak 1000 worm karşılığında (100 worm 8 gold desek, en azından 80 goldluk drop çıkarması gerekiyor). clipper'ın recipe'ı 9g'dan aldım bu arada. 30 nui harcamak baya saçma. release'de tabii fiyatlar çok daha yüksek olacak ama guildde aktif bir adam aldıktan sonra dayanışma halinde kullanılıp nuiler save edilebilir 100'lukler için. evlerin oyundaki rolünü pek anlamadım. pvp bölgesinde yıkılıyorsa pek bir işlevi yok sadece RP ağırlıklı gibi. zaten UO'da da pvp bölgesinde değilse öyle oluyordu. 24x24 evlerde deli gibi farming alanı var, onun için alınabilir. onun dışında customization, eğlenceden ibaret. lvl 30'u geçtiğimiz için artık pvp bölgelerinde level kasıyoruz. pvp bölgesi senin alliance'ına ait olmasına rağmen "crim mode" açıp kendi faction'ını kesebiliyorsun. bir gelir elde etmiyorsun fakat bu süreçten crim point biriktirmek dışında. dün bir trade pack taşıyan adam kestim, onu lootladım onun dışında hiçbir artısını görmedim factiondan adam kesmenin. işin kötü tarafı lvl 50'ler korsan olmak için (crim point biriktirmen gerekiyor baya yüksek bir seviyede) gelip kendi factionlarını reskill'e bağlıyorlar. iyi olan tarafı ise 3 tane 4, 1 tane 50'i çok rahat tokatlıyor. diğer oyunlardaki gibi adam 10 level yüksek herşey iskalar, damage vurmaz, vursa da ölmez gibi bir durum yok gördüğüm kadarıyla. kendimden 10 level adamları 1v1'de kestiğim oldu. adamlar çok iyi gearlıysa 2v1'de bile ağlatabilir ama 3v1'de level farkı ne kadar olursa olsun alıyorsun, gearı iyi veya değil. düşman adasına veya savaş olan 3. adaya gidip orada pvp yapmak eğlenceli olacaktır honor point geldiği için. onun dışında pvp'den gelir elde etmek istiyorsan tek yolu sanırım denizde korsanlık yapmak çünkü pvp bölgesi olan yerlerde karada trade yapan adam bulsa şansın sanırım 1% fln. kimse o riske girmiyor. gördüğünde kesip alıyorsun trade pack'ını. o da direkt olarak gelire dönüşmüyor zaten. eşşek kadar yükü alıyorsun - yere bıraksan biri alır, taşısan nereye götüreceksin bankaya atılmaz, vendora satılmaz - ancak trade route'u tamamlayabilirsin ki pvp bölgesinde bunu yapana kadar 10 defa keserler adamı. belki gemiyi summon edip, içine atarak trader a yardırabilirsin. viable değil yani gelir elde etmek için karada pvp. 3. adada durumlar nedir daha bilmiyorum ama faction adalarında böyle. ha bu arada tradeskillerin ne kadar uzun süreli olduğunu belirtmek için bir örnek vereyim. oyunu aldığımdan beri her gün ekip, biçip, üretiyorum. şu an en iler skillim 2000 oldu. o da apprentice'ın 10%'una denk geliyor hehe. aylar sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 1 saat içinde yıkılacak 16x16 farm yeri buldum ama alabileceğimi zannetmiyorum zaten şimdiden başında bekleyen 4-5 kişi oldu bile ben işyerinden teamviewer ile ev bilg. bağlanıp denicem almayı ama hiç ümidim yok. 16x16 arayanlar varsa gelsinler onlarda yeri resimde gözüküoo location [img=http://s27.postimg.org/s300oa1fz/idoc.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar