Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an

stone 30/30
iron 3/10
wood 7/10

çok az bir şey kaldı ama para suyunu çekti tamamen.

pvp ile ilgili 1.0'ı bekliyorum ya. şu an gerçekten keyifsiz geliyor bana small scale pvp. toplu olarak yapılırsa ok de, 1v1'de tek comboda 8k dmg yemekten gına geldi. herkes caster, herkes bubble trap, herkes burst dps. öldüremeyen adam stealth basıp kaçıyor falan saçma sapan bir düzen.

1.0 değişikliklerinden sonra yine pvp'e ağırlık veririm. 1.0 gelene kadar da işte akşamları oynarız onun dışında wildstar'a bakıyorum. kaliteli pve çekiyor canım ne zamandır.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

1.0 patch noteları koredekilerle aynı değil dimi? Biri postlayabilir mi değişiklikleri kesin olacak?

trion'un nasıl geleceğini genel hatlarıyla anlattılar ama daha listesi yok bunlar geliyor gibisinden

1.0'de oyunun sandbox temalarını yok edip, grindfest ve p2w'e çevirmişlerdi. bunu yapmayacağımızı garanti ediyoruz dediler falan her hafta twitch de yayın yapıyormuş producer tayfası oradan hintler vardır ama hala liste yok.
Mesaj tarihi:
Bi yan taraftaki teraslı evin güzelliğine bak, bide sizin kerpiç gecekondunun şekilsizliğine. Şu dandik ahır için mi haftalardır uğraşıp bu kadar labor ve resource harcadınız? Hiç mi akıl yok olm sizde, açıp bakmadınız mı nasıl bi "ev" çıkacak diye? Toki yapsa daha güzel olurdu lan bu ne

Blueprinti kim aldıysa önce forumdan logout > akabinde oyunu silsin. Belki unuturuz bu garabeti
Mesaj tarihi:
heh benim kalite orta seviyede ztn,ssler kötü olabilir.

makine ısınıo çok soğutucu alcak para kalmadı hepsini oyuna yatırdım :D
bi tane küçük fan var masada onu da kasaya dayadım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...