ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ne bulsak izliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Aynen iyi ne varsa izleniyor. Pardon izletiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Kaede said: shounenden cok shoujo izleyicisi var patide galiba shoujo ile alakasi yok sanirim Mangaka-san to Assistant-san benziyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ya bırakın allasen, haikyuu'ya gay pron diyen bir adamdan bahsediyorsunuz burada sdfsdfsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 haikyuda karı yok mu ya daha yeni başlamıştım ilk bölüm bitti şimdi, bırakayım mı napayım asdoja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 1 tane var manager ama oda efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ayrıca hatunlar takımı var çok arka planda kalsalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bi de mortits, viki, sam falan var josei tayfasi resmen kari forumu olmusuz da haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Lectre said: haikyuda karı yok mu ya daha yeni başlamıştım ilk bölüm bitti şimdi, bırakayım mı napayım asdoja karı var mı diye izliyosan yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ahahaha geyiğine yazmıştım ilk bölümden çok hoşuma gitmemişti anime, şuan 19.dayım allam yareppim bitmesin adamlar voleybolu sevdirdi bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hah şöyle adam ol kdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi hangi gün yayınlanıyor bu haikyu hayır adam gibi takip ettiğim bir şey yoktu, izledim şimdi başka birşey izleyesimde gelmiyor, geyiğine ft devam ediyorum ama yani.. anime önerin yahut bana, konusu var biliyorumda böyle denk geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 pazar-pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 küsüyorum o zaman hayata müdahale eden yoksa :< gidip voleybol oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Uchouten Kazoku Kokoro Connect Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora Shin Sekai Yori Seirei no Moribito Samurai Champloo Sakurasou no Pet na kanojo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha Log Horizon 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Magi Full Metal Alchemist - Brotherhood Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Sabagebu Aldnoah Zero Baby Steps Unutma ama, anime izlemenin asıl tadı sezon sezon takip etmekle çıkar. Alıştığımızın aksine her sezon yeni karakterler, öyküler görmek asıl olay. Anime kavramını bağımlılık yapıcı kılan da bu. Öncelikle güncel sezonu takip etmeye çalış, yukardakileri zaman buldukça izle. Yeni başlayan biri için iyi tavsiye bence budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 teşekkürler gerge magi fma falan izlemiştim/izliyorum zaten. işte sao izledim bu ara sonra direk haikyuya atladım sanırım aldoah zero ya da baby stepse geçicem buradan ama nedense yeni bir şeye başlamak istemiyorum sanki kötü gelecekmiş gibi ^^ narutoyu izledim zaten komple sonra 2 ay kadar önce baydı mangadan devam ettim günceldeyim flm bakalım. açıkcası code geass'ı baya sevmiştim steampunk falanda var, aldoaha geçerim sanırsam, ya da girls und panzer :p typo: aldnoah** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 toradora nın ilk bolumunde acayip sıkılıp devam edememistim bi ara izliyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 nyaa, horriblesubs siteleri filan aynı anda çökmüş. A/Z izliycem izleyemiyorum. Şuradan da kontrol ediyorum da bayağı bi anime sitesi down gözüküyor her refreshlediğimde. http://www.issitedownrightnow.com/status/nyaa.se http://www.issitedownrightnow.com/status/horriblesubs.info tepelerine devlet mi çöktü, cyber saldırı mı var, hepsi aynı serverdaydı da bi makine çökünce hepsi mi gitti ne olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?10,7693498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 onunla alakalı değildir ya, siteler az önce düzelmişti, şimdi yine çöktü. gidip geliyorlar sanırım. Aldnoah daha çıkmamış zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 korkutmak için bi tek nyaa yı banlamıslar galiba mangahere fox hepsi açık. sao 9 http://tokyotosho.info/?cat=1 korsana karsıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 şikayet ettim inşallah banlanırsın REPİNİ VERDİM KARDEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 aldnoah crunchy'de de gec cikti, hayirdir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Aldnoah tokyotoshoda bir tek zero subs diye bi grubun var, onlar da RIP nyaa diye koymuşlar zaten ^^ nasıl bu? hiç kullanmadım daha önce. indirmeye değer mi, bilinen bi grubu beklemek mi lazım? Horrible ve nyaa hala kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 zero subs raw grubuydu yanlış hatırlamıyorsam. anidb de down bakamıyorum şu an. japonya pearl harbor düzenledi galiba korsan sitelerine lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar