Osirix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 17 DING DONG THE WITCH IS DEAD http://www.youtube.com/watch?v=PHQLQ1Rc_Js Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ShadowFury said: Ya Bols un yeterince death flagi vardı ama. Böyle aile babası, yaptığı kötülüklerin farkında, efendi filan, onun ölümüne itirazım yok. Bols u da seviyordum, en oturaklı karakterlerden biriydi ama ona hazırlıklıydım en azından. Ağzı burnu yamulmadan köpükler saçmadan konuşabilen bütün villainlar başarılı gerçi, ama Bols onlar arasında bile bayağı iyiydi. Ama Chelsea çok feci geldi ya. Tamam ikisini birden öldürmesi abartı olurdu da ne biliyim bütün death flagleri tek bölüme sıkıştırmayıp önceden 1-2 tane serpiştirselermiş bari ya, nasıl olsa bu yeni daha butcherlamazlar diye masum masum izliyordum. Son sahneyi görene kadar da inanmadım bir şekilde kurtulmuştur filan diye bekliyorum, gördükten sonra da Tatsumiden daha beter oldum herhalde. Seviyordum da bayağı, çok sağlam karakterdi (Esdeath ve Leoneden sonraki favorim olmuştu hatta). Hayır bir de niye yaptılar ki bunu? Mine var, Lubbock var, önce bi gitsinler onları kessinler. Chelseaden ne istediniz lan! Hadi öldürdünüz bari o kadar pis öldürmeyin. Sırf izleyiciyi gıcık etmek üzerine kurulu bir bölümdü, Chelsea de tam böyle izleyiciye sevdirip sonra öldürmek için koyulmuş herhalde mezbahalık karakter. Şerefsiz mangaka, tam dayaklık. Ayrıca Leoneye dokunmasın, döverim. mine gıcık diye onu öldürmeyecek de lubb gidebilir, "görev bitsin najenda'ya açılacam" dediği anda göndere çekti bayrağı ölüm için ehu. preview'da da najenda'yı hayal ediyordu sanırım ahah chelsea'yi çabuk harcadılar ama gene tatsumi yüzünden işte, onun naifliği bulaşan kim vardıysa gg oluyor. bülent de öyle onu koruyacam derken gittiydi. yol yakınken esudesu tarafına geçsin nasılsa içeriden sabote ediyor ehu. mangaka tam böyle walking dead izleyip izleyip "bu bölüm kimi zombilere yedirsem.. ay, öldürtsem" diye yazıyor kesin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yazan arsenal liymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 /a/da gezerken dikkat edin cok pis spo yiyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 4chan'da gezen hak eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 18 Kurome bir daha kendine gelemeyecek bence. Guzel bolumdu yine, bu sezon bitiyor olmasi kotu ama, umarin Log Horizon tarzi devam eder, son zamanlarda ik ya da biri sezon ara verip gitmek moda oldu zaten uzun seri yerine. Lubbock'u da gorduk sonunda, yine erkekligin 10'da 9'unu secti derken isi bitirdi. Preview da aciydi, nasil bekleyeegiz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 lubbock tırt dursada fena dövüşmedi kurome manayı bitirdi bide kritik yedi öyle kalır heralde bundan sonra cleanse falan kasacaklarken esdeath öldürebilir onu no place for weak diyerekten najenda bişi yapıyor mu power up için hiç göstermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 afferim lan lubbock, şaşırttı beni kereta. ben gg olur diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bölümün yarısı boyunca Lubbock gg diye diye izledim ahahahah. Dövüş sahnesi çok iyiydi. Biçmediler ama nedense. Ama tabi dikkatli olmak lazım, karakter harcamadan önce hep böyle yapıyolar. Karakteri sevdirecek epik bir şeyler yaptırıp sonra lolpwnedggnormk çekiveriyolar. Gerçi Lubbock ölse pek koymaz, tamamen nötr. Ama önce Mine ölsün, açık ara en rezil karakter. Gerçi previewa bakılırsa önümüzdeki bölüm de onu sevdirecek birşeyler yapıcaklar, badass poz vermiş halde bitirdiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 mine a laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 18 Lubbock Walter(Helşingten)laşıp tatlı tatlı kesince milleti hoş oldu da bu Najenda nın nesini sever anlamıyorum bide Mine ölse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 18 http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20110904213844/hellsing/images/7/7b/Walter_C_Dornez_1.jpg labok tel olayının bütün karizmasını bitiriyor cidden waltaa-san o kadar zirveye çekmişken ama gene iyi yendi. lakin telleri halberd'e çevirmek cidden yapılabilecek en mantıksız olay filan. :p bütün kawaii'leri ona öldürtüyorlar hakikaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 18 ben o kestikleri demonların ayaklanmasını bekliyordum da olmadı, bildiğin sinek gibi yapıştılar lan.. o kadar da beklentiyi büyüttüler bence o ölmeyen sonuncunun puppetları gibibir şeyler çıkacaklar.. neyse görecez mine niye ölsün lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 FİNAL SPOSU Akame final fightta ölecek. Tatsumi, Mine'a çakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 daha yeni başladım buna yarıldım gülmekten sağlammış valla :D Şu ön sayfadaki resimden dolayı fazla ciddi birşey bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 19 Harkonnen toplu Hellsing seryu victoria gitti, bu mine gene ölemedi ya. ulan tatsumi, iyi çarları kurtaramadın, gittin şunu kurtardın ya. yuh sana. 4 iblis de mal gibi dağılmasalarmış etrafa iş yaparlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 seryu geberdi kurtulduk sonunda mine sevmesemde ölsün istemedim pek ama ya overheat detayı güzel olmuş pumpkin'in. najenda'nın toto nası yedi esdeathin karşısına çıkmaya sdf wing mi ne o kayıp bide gözükmedi son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Çok şaşırdım Mine'nin kurtulmasına ama night raid şu an avantaja geçti kesin sonraki bölüm gg geliyor birinin (previewda labba vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mangaka resmen bir sağdan butcherladık bir soldan diye diye yazmış mangayı ya ahahahahah Gerçi şu noktada üç bizden üç sizden noktasında da olabiliriz ^^ Skor kaç kaç oldu? Mine ı ne diye kurtardılar ki ama? Biç gitsin, gereksiz karakter. Ama neyse, okuyucuya sevdirmeye çalıştıkları birkaç sahne vardı demek ki gidici eheh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mangadan koca bir arc i skiplediler anime only ending geliyor eger arcların yerini degismedilerse manga sdeath najendanın karsılasması mangada mine hariç bütün night raid geliyor oyle çıkıyolarda esdeath in karsına borick i esdeath korurken indiriyolardı yanlıs hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mine lubba gidici kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mine sorulari icin gogo manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 seryunun beynini alıp yerine bomba koymuşlar lan anlaşıldı neden salak olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mine gitmesin ya tatsumiye sevdalı bütün hatunlar ölüyor esdeath hariç bi istisna daha olsun emenike seru kavaşesinin gebermesine de içimin yağları eridi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar