Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

ShadowFury said:

Ya Bols un yeterince death flagi vardı ama. Böyle aile babası, yaptığı kötülüklerin farkında, efendi filan, onun ölümüne itirazım yok. Bols u da seviyordum, en oturaklı karakterlerden biriydi ama ona hazırlıklıydım en azından. Ağzı burnu yamulmadan köpükler saçmadan konuşabilen bütün villainlar başarılı gerçi, ama Bols onlar arasında bile bayağı iyiydi.

Ama Chelsea çok feci geldi ya.
Tamam ikisini birden öldürmesi abartı olurdu da ne biliyim bütün death flagleri tek bölüme sıkıştırmayıp önceden 1-2 tane serpiştirselermiş bari ya, nasıl olsa bu yeni daha butcherlamazlar diye masum masum izliyordum. Son sahneyi görene kadar da inanmadım bir şekilde kurtulmuştur filan diye bekliyorum, gördükten sonra da Tatsumiden daha beter oldum herhalde.
Seviyordum da bayağı, çok sağlam karakterdi (Esdeath ve Leoneden sonraki favorim olmuştu hatta).
Hayır bir de niye yaptılar ki bunu? Mine var, Lubbock var, önce bi gitsinler onları kessinler. Chelseaden ne istediniz lan!
Hadi öldürdünüz bari o kadar pis öldürmeyin.
Sırf izleyiciyi gıcık etmek üzerine kurulu bir bölümdü, Chelsea de tam böyle izleyiciye sevdirip sonra öldürmek için koyulmuş herhalde mezbahalık karakter. Şerefsiz mangaka, tam dayaklık.

Ayrıca Leoneye dokunmasın, döverim.

mine gıcık diye onu öldürmeyecek de lubb gidebilir, "görev bitsin najenda'ya açılacam" dediği anda göndere çekti bayrağı ölüm için ehu. preview'da da najenda'yı hayal ediyordu sanırım ahah

chelsea'yi çabuk harcadılar ama gene tatsumi yüzünden işte, onun naifliği bulaşan kim vardıysa gg oluyor. bülent de öyle onu koruyacam derken gittiydi. yol yakınken esudesu tarafına geçsin nasılsa içeriden sabote ediyor ehu.

mangaka tam böyle walking dead izleyip izleyip "bu bölüm kimi zombilere yedirsem.. ay, öldürtsem" diye yazıyor kesin ahah.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

18

Kurome bir daha kendine gelemeyecek bence. Guzel bolumdu yine, bu sezon bitiyor olmasi kotu ama, umarin Log Horizon tarzi devam eder, son zamanlarda ik ya da biri sezon ara verip gitmek moda oldu zaten uzun seri yerine.

Lubbock'u da gorduk sonunda, yine erkekligin 10'da 9'unu secti derken isi bitirdi.

Preview da aciydi, nasil bekleyeegiz simdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Bölümün yarısı boyunca Lubbock gg diye diye izledim ahahahah. Dövüş sahnesi çok iyiydi. Biçmediler ama nedense.
Ama tabi dikkatli olmak lazım, karakter harcamadan önce hep böyle yapıyolar. Karakteri sevdirecek epik bir şeyler yaptırıp sonra lolpwnedggnormk çekiveriyolar.
Gerçi Lubbock ölse pek koymaz, tamamen nötr. Ama önce Mine ölsün, açık ara en rezil karakter.

Gerçi previewa bakılırsa önümüzdeki bölüm de onu sevdirecek birşeyler yapıcaklar, badass poz vermiş halde bitirdiler ^^

Sosyal ağlarda paylaş

18

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20110904213844/hellsing/images/7/7b/Walter_C_Dornez_1.jpg
labok tel olayının bütün karizmasını bitiriyor cidden waltaa-san o kadar zirveye çekmişken ama gene iyi yendi. lakin telleri halberd'e çevirmek cidden yapılabilecek en mantıksız olay filan. :p

bütün kawaii'leri ona öldürtüyorlar hakikaten lol.

Sosyal ağlarda paylaş

Mangaka resmen bir sağdan butcherladık bir soldan diye diye yazmış mangayı ya ahahahahah
Gerçi şu noktada üç bizden üç sizden noktasında da olabiliriz ^^
Skor kaç kaç oldu?

Mine ı ne diye kurtardılar ki ama? Biç gitsin, gereksiz karakter. Ama neyse, okuyucuya sevdirmeye çalıştıkları birkaç sahne vardı demek ki gidici eheh ^^

Sosyal ağlarda paylaş

mangadan koca bir arc i skiplediler
anime only ending geliyor eger arcların yerini degismedilerse

manga sdeath najendanın karsılasması

mangada mine hariç bütün night raid geliyor oyle çıkıyolarda esdeath in karsına borick i esdeath korurken indiriyolardı yanlıs hatırlamıyorsam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...