Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

16 najenda

cidden edo tensei ile zanka no tachi arası ehu.

najenda'ya niye güçsüz dediniz ya, kolu sadece düz robot. she never asked for this. ona rağmen dayak attı, imperial arm da kalan az gücünü emdi zaten. gai sensee gibi gate açınca gördük zaten lvl 99 persona oldu.tek attı skeletal dragona. daha ne yapsın kadın, herkesten çok iş yaptı sayılır.

Sosyal ağlarda paylaş

bu ne lan tam aslan karı ölmedi ne güzel diye sevinirken chelsea'yi öldürdüler.nasıl anime abi bu sürekli tetikte geziyorsun her an birinin ölme ihtimali var. karakter arkasını döndüğü anda "aha öldü aha şimdi ölecek,öldürecekler" diye düşünüyorsun

Sosyal ağlarda paylaş

17

serinin ismi death flag ga kill! filan olsaymış, aynı bölümde flashback'ler, çat ölüm. chelsea kadar death flag'i aynı bölümde açan char azdır. yazık oldu ama belliydi bayağı maalesef. o patlamadan herkesin sağ çıkması yeterince belli etti biri gidecek diye ehu. bols da gg, efendi çocuktu.

leone'nin kurtulması büyük sürpriz oldu, ona sevinirken onun diyetini chelsea ödedi. :/

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

17

serinin ismi death flag ga kill! filan olsaymış, aynı bölümde flashback'ler, çat ölüm. chelsea kadar death flag'i aynı bölümde açan char azdır. yazık oldu ama belliydi bayağı maalesef. o patlamadan herkesin sağ çıkması yeterince belli etti biri gidecek diye ehu. bols da gg, efendi çocuktu.

leone'nin kurtulması büyük sürpriz oldu, ona sevinirken onun diyetini chelsea ödedi. :/

Ya Bols un yeterince death flagi vardı ama. Böyle aile babası, yaptığı kötülüklerin farkında, efendi filan, onun ölümüne itirazım yok. Bols u da seviyordum, en oturaklı karakterlerden biriydi ama ona hazırlıklıydım en azından. Ağzı burnu yamulmadan köpükler saçmadan konuşabilen bütün villainlar başarılı gerçi, ama Bols onlar arasında bile bayağı iyiydi.

Ama Chelsea çok feci geldi ya.
Tamam ikisini birden öldürmesi abartı olurdu da ne biliyim bütün death flagleri tek bölüme sıkıştırmayıp önceden 1-2 tane serpiştirselermiş bari ya, nasıl olsa bu yeni daha butcherlamazlar diye masum masum izliyordum. Son sahneyi görene kadar da inanmadım bir şekilde kurtulmuştur filan diye bekliyorum, gördükten sonra da Tatsumiden daha beter oldum herhalde.
Seviyordum da bayağı, çok sağlam karakterdi (Esdeath ve Leoneden sonraki favorim olmuştu hatta).
Hayır bir de niye yaptılar ki bunu? Mine var, Lubbock var, önce bi gitsinler onları kessinler. Chelseaden ne istediniz lan!
Hadi öldürdünüz bari o kadar pis öldürmeyin.
Sırf izleyiciyi gıcık etmek üzerine kurulu bir bölümdü, Chelsea de tam böyle izleyiciye sevdirip sonra öldürmek için koyulmuş herhalde mezbahalık karakter. Şerefsiz mangaka, tam dayaklık.

Ayrıca Leoneye dokunmasın, döverim.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada daha büyük bir tehlike var :D

17 ve sonrası

Chelsea'nin imp silahı parçalandı gibiydi sanırım da eğer reslenirse Kurome'nin kuklası olabilir. Gücüyle birlikte çok feci işler döndürebilirler.

edit:

Gerçi öyle bir ihtimal yok ya, imp silahı kullanamıyordu kuklalar yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...