Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kurome op ötesi night raid solo atacak utanmazsa. najenda çok tırt çıktı bide = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 eğer aslan karı ölürse yakarım bu gezegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Aslan karı gg zaten ya, Akame ölmeyeceğine göre min son bölüme kadar onun için kendini feda edecek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 najenda gerçekten tırtmış ya, o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 %40 iyileştim diyordu naje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aynen, gücümün %40'ı bu diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 DarKRideR said: aynen, gücümün %40'ı bu diyordu. adamın bi tekmede kafasını kopardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 15 bölüm izledim bir oturuşta ne güzelmiş ya. ayrıca esudesu çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 16 najenda cidden edo tensei ile zanka no tachi arası ehu. najenda'ya niye güçsüz dediniz ya, kolu sadece düz robot. she never asked for this. ona rağmen dayak attı, imperial arm da kalan az gücünü emdi zaten. gai sensee gibi gate açınca gördük zaten lvl 99 persona oldu.tek attı skeletal dragona. daha ne yapsın kadın, herkesten çok iş yaptı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 17 leone gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yaaaaaaaaaaaaaaaaa Yepisyeni karakter butcherlanır mı lan öyle çok fenaydı bu bölüm ya. içime oturdu sonu Leone sağlam ya, bişey olmadı ona, kolunu da geri diktireceklermiş zaten. Ama Chelsea gg Leoneye dokunmasınlar, döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bölüm başı gazla yazdım onu 10 numara assasin harcadılar lan bok yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 17 sirf dram olsun diye chelsea'yi oldurduler. nsa'da chelsea'nin ikisini de aldigi bolum tam bu serinin ihtiyaci olan seydi. zorla twist yaptirmislar yani, rezalet. bols'u fena oldurdu ama ahahalkfjsdal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bulşlagh ağa başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bu ne lan tam aslan karı ölmedi ne güzel diye sevinirken chelsea'yi öldürdüler.nasıl anime abi bu sürekli tetikte geziyorsun her an birinin ölme ihtimali var. karakter arkasını döndüğü anda "aha öldü aha şimdi ölecek,öldürecekler" diye düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yazık oldu ya. Lvl farkı çok ama bakalım nolcak. Bu böyleyse esdethi merak ediyorum ciddi savaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 17 Chelsea fazla güçlüydü ama ya genel olarak, ama iki pro'yu indirip aynı bölümde böyle saçma şekilde res ile ona kıymaları vs. saçma oldu. Bari birlikte götürselerdi diyeceğim de işte Kurome vs. Akame yapacaklar belli ki... Ağlaya zırlaya kardeşini indirecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 17 serinin ismi death flag ga kill! filan olsaymış, aynı bölümde flashback'ler, çat ölüm. chelsea kadar death flag'i aynı bölümde açan char azdır. yazık oldu ama belliydi bayağı maalesef. o patlamadan herkesin sağ çıkması yeterince belli etti biri gidecek diye ehu. bols da gg, efendi çocuktu. leone'nin kurtulması büyük sürpriz oldu, ona sevinirken onun diyetini chelsea ödedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2014/199/5/5/chelsea___akame_ga_kill___kiru_by_akiyamaaoi-d7r8bh1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 before after fotosu lazim gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 17 yi izlemeyen açmasın http://z.mhcdn.net/store/manga/9229/033.0/compressed/fakame_ga_kill_ch033_042.jpg?v=11358731329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 :( böyle animeye kafam girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Sam said: 17 serinin ismi death flag ga kill! filan olsaymış, aynı bölümde flashback'ler, çat ölüm. chelsea kadar death flag'i aynı bölümde açan char azdır. yazık oldu ama belliydi bayağı maalesef. o patlamadan herkesin sağ çıkması yeterince belli etti biri gidecek diye ehu. bols da gg, efendi çocuktu. leone'nin kurtulması büyük sürpriz oldu, ona sevinirken onun diyetini chelsea ödedi. :/ Ya Bols un yeterince death flagi vardı ama. Böyle aile babası, yaptığı kötülüklerin farkında, efendi filan, onun ölümüne itirazım yok. Bols u da seviyordum, en oturaklı karakterlerden biriydi ama ona hazırlıklıydım en azından. Ağzı burnu yamulmadan köpükler saçmadan konuşabilen bütün villainlar başarılı gerçi, ama Bols onlar arasında bile bayağı iyiydi. Ama Chelsea çok feci geldi ya. Tamam ikisini birden öldürmesi abartı olurdu da ne biliyim bütün death flagleri tek bölüme sıkıştırmayıp önceden 1-2 tane serpiştirselermiş bari ya, nasıl olsa bu yeni daha butcherlamazlar diye masum masum izliyordum. Son sahneyi görene kadar da inanmadım bir şekilde kurtulmuştur filan diye bekliyorum, gördükten sonra da Tatsumiden daha beter oldum herhalde. Seviyordum da bayağı, çok sağlam karakterdi (Esdeath ve Leoneden sonraki favorim olmuştu hatta). Hayır bir de niye yaptılar ki bunu? Mine var, Lubbock var, önce bi gitsinler onları kessinler. Chelseaden ne istediniz lan! Hadi öldürdünüz bari o kadar pis öldürmeyin. Sırf izleyiciyi gıcık etmek üzerine kurulu bir bölümdü, Chelsea de tam böyle izleyiciye sevdirip sonra öldürmek için koyulmuş herhalde mezbahalık karakter. Şerefsiz mangaka, tam dayaklık. Ayrıca Leoneye dokunmasın, döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bu arada daha büyük bir tehlike var :D 17 ve sonrası Chelsea'nin imp silahı parçalandı gibiydi sanırım da eğer reslenirse Kurome'nin kuklası olabilir. Gücüyle birlikte çok feci işler döndürebilirler. edit: Gerçi öyle bir ihtimal yok ya, imp silahı kullanamıyordu kuklalar yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar