nyks Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 2 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyordu. Ne olur ne olmaz diye 3 günlük mama ve su koydum evden çıkarken. İşim erken bitti 1 gün sonra geri geldim. Mamaların hepsi yendiği gibi açız miyavlamalarıyla karşılaştım. Tahminen ilk gece bütün mamaları yediler. Erken gelmesem aç kalacaktı sıpalar. Neyse internette şöyle bir otomatik mama kabı buldum. Bunu yada benzerini kullanan var mı? Bu paraya değer mi acaba? http://www.zooplus.com.tr/trixie-pet-otomatik-mama-kabi-tx3?gclid=CJzSxtGDur4CFe3JtAodNSUAEw?gclid=CJzSxtGDur4CFe3JtAodNSUAEw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben şahsen güvenmem asla böyle bir kaba. çalışmadı, arıza yaptı, içinde mama kaldı vs. hayvan açlıktan ölecek mi? ben şehirdışına giderken hep fazla fazla 6-7 kaba mama koyuyorum. hiç bittiğini görmedim, 2 kedi var bir de tosun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi bunların yerine kuş suluğu gibi olan şeyler vardı ben görmüştüm petshopta bi onları araştır istersen 200 lira çok para yav. kullanışlı olabilir öbürleride bittikçe mama itekler içeriden dışarıya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 fazla fazla koymak da sağlıklı değil. yukarıdaki örnekteki gibi hayvan gibi yiyip sonra 2 gün aç gezebiliyorlar. alete güvenmek de az da olsa bir risk sonuçta. en iyisi güvenilir birine kediyi/köpeği bırakmak. veya evde yalnız kalacaksa da günde bi yarım saat eve birinin uğraması, yemek vermesi oynaması falan. ama zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 mamalayı ole kuyarda gorurse devırır yer hepsını yıne ac kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Tavuklar için kullanılan nanelerden al istersen ama onlarında boyutları biraz büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sabonis said: fazla fazla koymak da sağlıklı değil. yukarıdaki örnekteki gibi hayvan gibi yiyip sonra 2 gün aç gezebiliyorlar. alete güvenmek de az da olsa bir risk sonuçta. en iyisi güvenilir birine kediyi/köpeği bırakmak. veya evde yalnız kalacaksa da günde bi yarım saat eve birinin uğraması, yemek vermesi oynaması falan. ama zor tabii. hayvanın alışkanlığı ile alakalı abi bu. bazı hayvan kabında mama oldukca yiyor, bazısı kabında sürekli dolu mama olsun karnı doyduktan sonra dokunmuyor. benim mama kabı hep ağzına kadar dolu, gidip de bitirmişlikleri olmadı daha hiç. günde 10 kere yiyor, gıdım gıdım yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Gündüzleri canan karatay izletin kedilerinize, adam gibi beslensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bingildak said: hayvanın alışkanlığı ile alakalı abi bu. bazı hayvan kabında mama oldukca yiyor, bazısı kabında sürekli dolu mama olsun karnı doyduktan sonra dokunmuyor. benim mama kabı hep ağzına kadar dolu, gidip de bitirmişlikleri olmadı daha hiç. günde 10 kere yiyor, gıdım gıdım yiyor. Bir tanesi seninkiler gibi ama diğeri sürekli aç. Abartmıyorum kusana kadar yer. Veteriner uyardı obez olabilir dikkat diye. Korkum ondan. Benim de aklıma geldi yani devirebilirler, bozulabilir vs. Ama hani gene normal mama kabında koyarım bu da yedek olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Tavuk yemlikleri devrilmiyor hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Online petshop sitelerinden rahatlıkla bulabilirsin lakin fiyatları tuzlu, mesela http://www.petburada.com/index.php?Kid=129&ModelId=&MarkaId=&Tag=&Tid=&prcid=&B=&Arama=&Sr=3&St=&Gr=&s=&fMarka= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Para verme bence böyle bişi yap yeter artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 olm bu dedikleriniz hayvan mamayı yedikçe o göz dolacaksa işe yaramaz ki? stoku bitiriene kadar yer hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 balık mı hacım bu? doyduğunu biliyor hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Abi bilhassa barınaktan gelme açlık görmüş kedilerde var o kıtlık sendromu varsa çatlayana kadar yiyor kapta duracağına midemde dursun diyor. bizim kedi de öyle gecenin bir yarısı panikle koşup yemek yiyip geri uyuyor sanarsın uykusunda açlıktan ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Laraken said: balık mı hacım bu? doyduğunu biliyor hayvan. nyks said: Tahminen ilk gece bütün mamaları yediler. buna mukabil dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 koyduğu mama yetersizdir bir gün için n kadar kediye. yoksa, tüm mamayı yemezler, doyduklarını biliyor zibidiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 biraz kediden kediye de değişiyor beslenme alışkanlığı. tek tip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bu aletin sensörlü olması beklenmiyor di mi, yapması gereken belirli zaman aralıklarında yemi bırakmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Evet öyle olması gerekiyor. Hala karar veremedim alıp almama konusunda. http://www.7x24petshop.com/trixie-tx4-otomatik-mama-kabi-2-l-998.html?gclid=CIzOveDh874CFSjpwgodnakAIA Bu sanki daha kullanışlı. Bu arada yukarıda doyunca dururlar yazmışlar ama sokaktan aldığım tekir kabında mama olduğu sürece yiyor sıpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bizim kedi 10kg amk kaplan gibi bişi bide kabnda mama bırakmıyorum sürekli, yoksa 20kg falan olmuştu şimdiye diet mama falan verioz bazı kediler doymuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nyks said: Evet öyle olması gerekiyor. Hala karar veremedim alıp almama konusunda. http://www.7x24petshop.com/trixie-tx4-otomatik-mama-kabi-2-l-998.html?gclid=CIzOveDh874CFSjpwgodnakAIA Bu sanki daha kullanışlı. Bu arada yukarıda doyunca dururlar yazmışlar ama sokaktan aldığım tekir kabında mama olduğu sürece yiyor sıpa. bunun olayı ne belli saatlerde açılıp kapanıyo mu, hayvan tam yemeğe geldi löp diye suratına kapanmasın :D onun yerine böyle belli aralıklarda belirli miktar yemi hayvanın yemek yiyebilceği bi açıklığa bırakan sistemler varsa daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar