Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi için otomatik mama kabı

nyks

Öne çıkan mesajlar

2 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyordu. Ne olur ne olmaz diye 3 günlük mama ve su koydum evden çıkarken. İşim erken bitti 1 gün sonra geri geldim. Mamaların hepsi yendiği gibi açız miyavlamalarıyla karşılaştım. Tahminen ilk gece bütün mamaları yediler. Erken gelmesem aç kalacaktı sıpalar.

Neyse internette şöyle bir otomatik mama kabı buldum. Bunu yada benzerini kullanan var mı? Bu paraya değer mi acaba?

http://www.zooplus.com.tr/trixie-pet-otomatik-mama-kabi-tx3?gclid=CJzSxtGDur4CFe3JtAodNSUAEw?gclid=CJzSxtGDur4CFe3JtAodNSUAEw
Sosyal ağlarda paylaş

fazla fazla koymak da sağlıklı değil. yukarıdaki örnekteki gibi hayvan gibi yiyip sonra 2 gün aç gezebiliyorlar.
alete güvenmek de az da olsa bir risk sonuçta.

en iyisi güvenilir birine kediyi/köpeği bırakmak. veya evde yalnız kalacaksa da günde bi yarım saat eve birinin uğraması, yemek vermesi oynaması falan.

ama zor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

fazla fazla koymak da sağlıklı değil. yukarıdaki örnekteki gibi hayvan gibi yiyip sonra 2 gün aç gezebiliyorlar.
alete güvenmek de az da olsa bir risk sonuçta.

en iyisi güvenilir birine kediyi/köpeği bırakmak. veya evde yalnız kalacaksa da günde bi yarım saat eve birinin uğraması, yemek vermesi oynaması falan.

ama zor tabii.

hayvanın alışkanlığı ile alakalı abi bu. bazı hayvan kabında mama oldukca yiyor, bazısı kabında sürekli dolu mama olsun karnı doyduktan sonra dokunmuyor. benim mama kabı hep ağzına kadar dolu, gidip de bitirmişlikleri olmadı daha hiç. günde 10 kere yiyor, gıdım gıdım yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hayvanın alışkanlığı ile alakalı abi bu. bazı hayvan kabında mama oldukca yiyor, bazısı kabında sürekli dolu mama olsun karnı doyduktan sonra dokunmuyor. benim mama kabı hep ağzına kadar dolu, gidip de bitirmişlikleri olmadı daha hiç. günde 10 kere yiyor, gıdım gıdım yiyor.

Bir tanesi seninkiler gibi ama diğeri sürekli aç. Abartmıyorum kusana kadar yer. Veteriner uyardı obez olabilir dikkat diye. Korkum ondan. Benim de aklıma geldi yani devirebilirler, bozulabilir vs. Ama hani gene normal mama kabında koyarım bu da yedek olur diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Evet öyle olması gerekiyor. Hala karar veremedim alıp almama konusunda. http://www.7x24petshop.com/trixie-tx4-otomatik-mama-kabi-2-l-998.html?gclid=CIzOveDh874CFSjpwgodnakAIA Bu sanki daha kullanışlı. Bu arada yukarıda doyunca dururlar yazmışlar ama sokaktan aldığım tekir kabında mama olduğu sürece yiyor sıpa.
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

Evet öyle olması gerekiyor. Hala karar veremedim alıp almama konusunda. http://www.7x24petshop.com/trixie-tx4-otomatik-mama-kabi-2-l-998.html?gclid=CIzOveDh874CFSjpwgodnakAIA Bu sanki daha kullanışlı. Bu arada yukarıda doyunca dururlar yazmışlar ama sokaktan aldığım tekir kabında mama olduğu sürece yiyor sıpa.

bunun olayı ne belli saatlerde açılıp kapanıyo mu, hayvan tam yemeğe geldi löp diye suratına kapanmasın :D onun yerine böyle belli aralıklarda belirli miktar yemi hayvanın yemek yiyebilceği bi açıklığa bırakan sistemler varsa daha güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...