Bathory Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Ne çok sevenim varmış ya asdkşjfh Valla ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum düzgün yayın yapan pati streamerlarına. Hepsi online'sa hepsini bi tabda açıp sesi kısıp arkada wiever olarak kalıyorum, sub olunabiliyosa sub oluyorum, vs. Ama son zamanlarda farkettiğim izleyici sayısı azsa interaktif yayınlar hem daha keyifli oluyor hem de daha çok izleyici çekiyor. Bir de gerçekten yayıncının modu çok etkiliyor. Bence Ninja'nın başarısı en çok burdan geliyor. Adam haplı gibi her yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Benim beceremediğim kısmı o. Alert ötmeyince mod direkt düşüyor. Onu geçtim, geçenlerde Council oynadım, baya da sardı oyun. Bi alttab yaptım 130 kişi izliyor. O kadar moral bozucu ki şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Belli oyunlarda alt tab yapınca sıçıyor OBS ve oyun bende. NVENC kullanıyorum diye sanırım. Hep olmuyor da, oldu mu tam rezillik kalabalık izleyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 kalabalık derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 3ten fazla iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 130 kişi görsem ben havalara uçarım adam 130 u beğenmiyor :D Yalnız o kadar goygoy falan yaptık ama bu sıra twitch izleyici sayısının en dipte olduğu zamanlar zaten sadece Erenle alakalı değil diğer bütün yayınlarda da izlenmeler düşük. Malüm sınav zamanları vizeler vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 çoğul demek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 -Deno- said: Hep olmuyor da, oldu mu tam rezillik kalabalık izleyen varsa. dreagloth said: kalabalık derken aquila said: 3ten fazla iste. Edit: sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Abi sahibi geldi. Abi naysayer'lar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 mmmmm benedict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 koca memeli ve dans pedinde dark souls oynayabilen biri olsa izlerdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 koca memeli dans eden cok ama dark soulsu yanda ayri acman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 fiziksel ve zihinsel sağlığı yerinde bir erkek zaten o anda yanda açtığı dark soulsu oynayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zipzip said: Ben nabza göre şerbet veremiyorum ya. Turkish Deep Web falan açıp izlemem gerekiyor. O da bana uymuyor. Aboneleri bile getiremiyorum yayına fads bir ara monster hunter oynuyordun.. aciyor musun arada? onu oynarken izleyici dusuyor mu cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Single player oyunlarda genellikle düşük oluyor izleyici sayısı (benim gözlemlediğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 O bizim gibi newbie streamer'larda öyle. Ninja Baldur's Gate oynasa gene 50k adam izler aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zipzip said: Hep var o bende. İzlenen tipleri gördükçe canım sıkılıyor. Çok boktan döngü içindeyim. İzlenme, abone, bağış düşük geliyor, kafaya takıyorum, yayına yansıyor, sonuncunda izlenme, abone, bağış düşüyor. abov. abi sen böyleysen biz ölelim :( zipzip said: Ben yayın sonu denk gelirsem atıcam size host. Gelen 10dkya kalmaz gider ama en azından takip gelir. Kendime çok faydam olmadığı için size de çok faydam olamıyor, üzgünüm. yani şu an hakikaten tek derdim follower. kimse izlemese bile giren follow atıp çıksa bana moral oluyor baya. geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. her gün yeni bi şey ekliyorum falan UI'a. En son follower goal ekledim de pek sallayanı olmadı. o yüzden hostlarsan minnet duyarım valla hahah hatta asıl mesleğim video editing. o konuda desteğe ihtiyacın olursa HALLEDERİK. You scratch my back and i'll scratch yours sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Spyro said: bir ara monster hunter oynuyordun.. aciyor musun arada? onu oynarken izleyici dusuyor mu cok? Yok ya bitti o. Pcye çıkınca anca. Hem izlenmiyor, hem de 4leyemiyodum, sıkıyodu bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zipzip said: Benim beceremediğim kısmı o. Alert ötmeyince mod direkt düşüyor. Onu geçtim, geçenlerde Council oynadım, baya da sardı oyun. Bi alttab yaptım 130 kişi izliyor. O kadar moral bozucu ki şu. Allahsızlığın luzumu yok 130 kişi izlese beni soyunurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Cohh bu saatte yayinda mesela, 21k izleyeni var, kim izliyo olm bu adami kendi saatiyle sabah vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 gavuristanda şirketler sitelre block koymuyordur belki insanlar işte izliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Twitch yayini yapanlar, bos zamanlarinda, diger yayin yapanlari izliyor heralde. organik izleyici kalmadi lan. zaten cogu kisinin izlerken "aaa lan ben bunun aynisini evde de yaparim" kafasinda gidip hemen kanal aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 amazon prime'i olanlar twitch prime'a linkleyip beles oyunlari indirizleyebiliyor. yeni kesfettim. bi boka yaramadi gerci sadece windows platform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yayına son 10 twitch.tv/devilmanta06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 olm adam motion blur ile PUBG oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar