Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Pişmanım ona ben, hayvanlar var diye gidemedim, meğer arabayla hayvanları evden alıyolarmış. Bunu söylemediler bana.

Ama onun da hypeı gitti. Katılan herkes 1k 2k izlendi başlarda, şimdi tekrar eski izlenmelere döndüler.

edit: İzlenme kasmanın yanında 1 ayda 30k paradan oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

zipzip said:

Yok bu izlenmeyle bile normal çalışacağım işten çok kazanıyorum. Benim derdim para değil, izlenen tipleri gördükçe takılıp kaldığım yer.

abi yapacak bisi yok dunyanin tamami boyle yani.

onunde iki yol var ya nabza goree serbet vercen ya da cok iyi oynican bi oyunu.

bu sekilde izlenirsin. simdi dafrani falan izlemek varken niye denonun overwatch ini izliyim mesela?

Çünkü Deno faktörü diye bir şey var.
Sosyal ağlarda paylaş

Canın sağ olsun abi, senin tavsiyeler iyi oluyor.

Kanada'da Sony'de çalışan arkadaş ile konuştum, 2 haftaya logo ve yayın görselleri de hazır olacak. Orjinal görseller olacak yani, kendi çizecek.

Raid/Host olayı çok iyi olur ama. Şu aptal ortalama izleyici achievement'ı %80'lerde hala, o yüzden affiliate olamadım hala. Third party program da kullanmak istemiyorum sıkıntı olmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aralar en çok Twitch ile ilgili canımı sıkan oynayacak oyun konusu ama.

Şu bir gerçek ki, yeni streamer isen oynamak istediğin oyunu değil, izlenecek oyunu oynaman gerekiyor. Bir sürü oynamak istediğim oyun vardı bu aralarda, ama bariz bir şekilde onları oynasam çok az adam gelip izleyecek. Misal This War of Mine, 3 kişi zor izliyor yayının başında onu açarsam.

İlla gidip top 25 oyundan bişiler oynaman lazım gibi yeni isen bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

totemic said:

zipzip youtube videoların çok uzun eskiden 35-40 dakikalık video atardın şimdikiler maşallah 1.5-2 saat..

Yayın tekrarı onlar.

biliyorum ama editleyip 2'ye, 3'e bölsen daha iyi olmaz mı? eski prison artitek videolarını ne keyifle izliyordum ya. çok iyiydi onlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Bathory said:

Bilgi yarışması iyiydi zipzip'in. Genç dimağları bilgimizle tokatlıyorduk, keyifli oluyordu.

Bathorized sen misin lan harbiden ? Çok sövdüm sana dsfgsdfgfds

Eren depresif takılıyor son zamanlarda malesef. Çok da uğraşıyor ama belki de yayın ve izleyicier için en çok uğraşanlar içinde top 3 de falandır.

TL:DR: Eren seni seviyoruz ama kuru kuruya, abone olmadan, bağış yapmadan seviyoruz sdfgsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...