zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 He bu. Bu herif 10k izleniyordu Twitch'de işte sen düşün durumu. Bunların 4 kişi Anakin diye bi tipi yayına çağırıp ders vermeye çalışmaları vardı. Onları izleseniz bi daha Twitch girmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 evet bu baya izleniyodu sonradan bişiler çevirmeye çalışıp patlattı mı kendi kanalını geçen bi ara denk geldiğimde 300 500 viewer görünce şaşırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 https://twitter.com/yatzibarIan/status/978316210248044544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Her aboneye gta5 veriyorum dedi işte. 1kyı geçti abone sayısı, sonra tsde falan beklerken millet bunun modları insanlarla ta*ak geçmiş. 2 arkadaşım da abone olmuştu oradan biliyorum bu muhabbetleri. Sonra neymiş sağlayıcısı yamuk yapmış buna, veremedi gtaları. Öyle bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 lol rezillik peki twitch'in böyle bişi yapan adama bi yaptırımı yok mu abi? kanalı mı kapattılar? yeni kanal mı açtı yani işin sonunda bu adam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Yok ya nabsın Twitch bunlara. Kanalın adını değiştirdi sanırım bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 mokoko said: https://twitter.com/yatzibarIan/status/978316210248044544 asdfasdfasdfasdsad bu ne https://i.hizliresim.com/JQ991B.png jahrein seviyesi konulu tivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 hizliresim engelli :( imgur yok mu göremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 konuşulmuş iyice ya zaten fsd sori. modeZ saçmaladı bir an herhalde senin mesaj son sayfa gibi duruyordu. ananı al taksime gel seviyesinden bahsetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Yayındayım! https://www.twitch.tv/devilmantatv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Olm düşünsene lan Çocuğun var ve Jahrein i öpemedi diye üzülüyo falan Prezervatif reklamı aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 quixef said: Prezervatif reklamı aq aferin la *sabonis chuckles* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Xenocide said: Saeros said: abi o an refleks olarak tepki vermek başka, sonra twitterdan "anan gelsin şey yapalım hep beraber" vs yazmak başka biri insanlık hali diğeri öküzlük tamam onu diyom işte haklıyken haksız duruma düşmek diye. ÖF YA NE AÇIKLATTIRDINIZ :( çocuğu itelemesi gayet normal - HAKLI twitterdan tepki gösterene ANAN GELSİN ÖPEM demesi - HAKSIZ Haklı x Haksız = HAKSIZ ayrıca bu adam da gerçek haklı. öperken şalap şulup çekilelim nedir la. bir de hayır denmesine rağmen tam çekerken öpmeye çalışmak. terslemekte gayet haklı jahrein. ama terslerken siktir git demesi yanlış, üstüne twitterda salak salak küfürler etmesi ana bacı falan karıştırması saçmalık. haklıyken haksız duruma düşmek tam da bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi sktr gt demesi de yanlis degil, cocuk isterse 15 saat beklesin bir seye hayir diyorsan hayirdir ama internette elemana gidip anani taksime getir demek falan tarif edilemeyecek bir varosluk gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 yürü git demek var siktir git demek var.. sence hangisi doğru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ilk defa gördüğüm biri, sarılıp beni dillemeye kalksa sktr git tercihim olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 sorun orda terslemesi değil zaten de twitterda yazdıkları tam aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Yayındayım! https://www.twitch.tv/devilmantatv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 kurumaya çalışan çamaşır yayını var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 çay yapmaya gittim geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 6000 Bitrate ile Yayındayım! https://www.twitch.tv/devilmantatv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ben seni bazen online görüyorum ama izlemek için tıkladığımda yayını kapatmış oluyorsun sanırım sorun vardı. Düzeltmişsindir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 evet evet test yayını yaptım hafta sonu şimdi oturdu herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 pubg :( git git git git git git git git lootla git git git lootla bomba bastan basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 aim pazardan, açtığım gibi öldün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar