k1nJo Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bence baya kötüymüş. gerçi dr.disrespect kim tanımıyorum ondan da kötü bulmuş olabilirim. geçen gün de ninja diye birini öğrendim, 5-6 yıldır twitch'te bir sürü stream izledim, izliyorum ama bunlar ne zaman çıkıp ne zaman bu kadar popüler oldu hiç haberim yok. zaten pubg ve fortnite niye bu kadar izleniyor onu da anlamış değilim. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 senko said: o tiple nası evlenmiş üstüne nasıl aldatmış ya sfd https://pbs.twimg.com/media/DL5uSYcVAAAEwHR.jpg normal tipi bu abi adamın asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 lafımı geri alıyorum iyiymiş bayaa sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ninja tamamen küçüklerin tam favori tipi olduğu için yürüdü üstüne fortnite da f2p zaten tam kitle. fakat öyle çok çok başarılı falan değil. shroud mesela 5'de 1'i kadar oynamıştır ninja'nın, acayip geliştirdi, dün inanılmazdı mesela ninja'dan bile iyi bir seviyeye gelmiş olabilir. dr disrespect ayrı, adamın olayı çok iyi oynama değil. yine iyi de entertainment tamamen onun olayı. fortnite oynarken kamerasının küçük bir tower olması bile ayrı güzel sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ninja mı başarılı değil? oyundaki başarısında bahsediyosan onu bilememde bundan 1 2 ay önce lirik 30 35k izleniyodu günlük ninja bir ara 10k ya kadar düşmüştü. şu anda günlük 100k izleniyo ninja. lirik hala 30 35k mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 başarıdan kastım skill, yoksa izlenme başarısına bir şey demiyorum. onun da sebebini yazdım zaten. h1z1 oynarken de, daha dr disrespect o kadar tanınmazken bile az izleniyordu o çocuk. hitap ettiği kitle tam olarak fortnite kitlesi olduğu için yürüdü gitti. yoksa sabah akşam oynuyor 1k'yı bulmuştur oynama süresi, ama shroud 1-2 haftada aynı seviyeye geldi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 k1nJo said: bence baya kötüymüş. gerçi dr.disrespect kim tanımıyorum ondan da kötü bulmuş olabilirim. geçen gün de ninja diye birini öğrendim, 5-6 yıldır twitch'te bir sürü stream izledim, izliyorum ama bunlar ne zaman çıkıp ne zaman bu kadar popüler oldu hiç haberim yok. zaten pubg ve fortnite niye bu kadar izleniyor onu da anlamış değilim. eyyorlamam bu kadar. dediğin adamın ayada 500k dolar kazanması dışında bir sıkıntı yok oturup saatlerce ninja izlemedim ama adamın oyunculuğu fena değil gibiydi. aimi falan baya iyi, refleksleri sağlam. başarılı değil demek ağır kaçar bence hem oyunculuk hem yayıncılık için. ama net baş ağrısı, çok bağırıyor yüksek sesle falan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kazanan memnun kazandıran memnun bana ne abi niye sıkıntı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 o eleman baya iyi oynuyor, hiç öyle vasat falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 vasat değil de o ilgiyi hakedecek kadar iyi değil. shroud veya crafty gibi adamlar da aynı seviyede oynuyor şu anda. ama ninja'nın harcadığı zaman mesela shroud'un 5-6 katı vardır net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ninja vs Lirik örneği çok bahtsız bi örnek. Ninja şu an hype olduğu için böyle. Yine düşer 10klara Fortnite hypeı bitince. Lirik, Disrespect ve Shroud'un kitle sabit 30 40k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 lirik'in shroud ile karşılaştırılması da gereksiz.. birisi pro cs oyuncusu sadece fps oynuyor, diğeri her oyunu oynuyor özelllikle release günlerinde yani yarın pubg-fortnite hype biter büyük düşür yaşarlar ama oynayacak oyun oldukça lirik sabit kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 shroud cs kariyerini bırakalı çok oldu artık pro oyuncu vs değil. sadece fps de oynamıyor tps oynarken de gördüm, yeni çıkan oyunlara da bulaşıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kariyerini bitirdi ertesi gün yayın açtı 20k kişi izliyordu abi... daha resmen bırakmadan da cs yayını açıyordu. yani cs oyuncusu olmasa kimse elinde para shroud'ı beklemiyordu yani. sponsor olduğununda onun oynunu oynuyor onun dışında %95 tek tip yayın yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Yayındayım! https://www.twitch.tv/devilmanta06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 https://twitter.com/yatzibarIan/status/978316210248044544 asdfasdfasdfasdsad bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 photographer said: Yayındayım! https://www.twitch.tv/devilmanta06 İzledim, meme var dendi. Bekledim fakat OP deliverlamadı. Şaka bir yana, samimi mature hoş sohbet bir ekip. Başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 eyw sipeys :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 mokoko said: https://twitter.com/yatzibarIan/status/978316210248044544 asdfasdfasdfasdsad bu ne twitch dramaaaaaaaaaaaaa devamında dahada mal bir muhabbet olmuş asfasdf https://twitter.com/tweetkavgalari/status/978341132278095872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 seviyeye gel ortaokul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Yazik mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Abi o cevaplar, o kufurler nedir ya. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ventrilodaki a kikili kavga bile bundan seviyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar