Komutan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aket-Atum said: yukarıdaki spoiler kafamı karıştırdı Earth-1 deki Jay Garrick'e ne olduğunun anlatıldığı bölümü hatırlayamıyorum, öldü mü diyordu adını mı değiştirmişti? Neydi? Earth-1'deki Jay Garrick'in ismi Hunter Zolomon. Bir bölümde Jay Caitlin'e parkta bunu göstermişti. Bu arada çizgi romanlarda Hunter Zolomon Zoom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 cok dusunmeyin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Komutan said: Aket-Atum said: yukarıdaki spoiler kafamı karıştırdı Earth-1 deki Jay Garrick'e ne olduğunun anlatıldığı bölümü hatırlayamıyorum, öldü mü diyordu adını mı değiştirmişti? Neydi? Earth-1'deki Jay Garrick'in ismi Hunter Zolomon. Bir bölümde Jay Caitlin'e parkta bunu göstermişti. Bu arada çizgi romanlarda Hunter Zolomon Zoom. Wikipediadan falan oraları anladım da, hangisi hangisi neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Neler olduğunu ben de anlamadım zaten. Olasılıklar: 1- İşin içinde ikiden fazla earth olabilir. 2- Zaman yolculuğu ile ilgili bir şeyler olabilir. 3- Jay Garrick ile Hunter Zolomon arasında bir işbirliği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Cdr8_IQqT-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 s2ep16 bi kere de birinden hızlı koşsun Flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 "I'm the fastest man alive". yeah, yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Daha dün şunu okumuştum: http://www.cracked.com/blog/5-tropes-that-seem-to-always-ruin-movie-tv-plots_p2/ 5 Movie And TV Plots That Mean The Writer's Out Of Ideas ... Even a small child knows that if they sit down to watch my new series Pierre Nutfang: Fart Psychic that Pierre himself isn't going to die -- his name is on the show. They likewise know that if, in this episode, he loses the ability to predict the future with his farts, he will regain said ability by the end of next week's episode. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Patates ettiler koskoca flash'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Ne kadar kötü bir sondu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 cay eksikti bir tek. muhabbet lak lak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 meh birde DD ye laf ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 -abi simdi bi fikrim var. cok iyi ha, kesin kazanicaz olm. en cok biz kazanicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Redeagle said: Ne kadar kötü bir sondu o. sonun nesi varmış yav? kötü adam kazandı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 =/ milyon tane zeki olması gereken kiși. Zoom'dan hızlı koștuğu iddia edilen bir flash. Sonda yaptığımız șeyi yapalım kesinlikle hiçbir șey yanlıș gitmez kafası. Hikaye olsun diye bir oda dolusu dahinin gerizekalı gibi davranması. Daha ne olsun bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Belki Wally'e geçecek speedforce, ne biliyonuz yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 adamlarin plani PREZERVATIF YERINE POSET KULLANIYOM! YIKIYOM TEKRAR KULLANIYORUM! diyen afrikali zenci fahise kadar zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 meeh sabahtan beri izliyorum son bölumu hala dk20ye anca gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 artık bu diziyi de izlemeyi bırakmanın zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bu bölüm çok yavaş geçiyor ya, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bolumde bisi olmuyor zaten. bi siteden recap okusaniz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 wally bok gibi karakterdi, iyice başımıza sardılar kurturamıcaz belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ep20 http://media.fyre.co/w5GcvQvkQCOkYMmC00Vo_image.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 SNOOCHIE BOOCHIES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Son iki bölümde ne olacaksa, Kevin Smith öve öve bitiremedi. https://www.youtube.com/watch?v=TqXZWZDnbEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar