BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 burdan biraz nefret kusup rahatlamam lazım adamla gittigidiyor üzerinden alışveriş yaptık, 10 soru sordu hepsini cevapladım, satın aldıktan 10 saat sonra kargoya teslim ettim, kargo da 3 gün sonra ulaştırmış yaptığı yoruma bak. iletişim kurmaktan aciz haysiyetsiz insan sıçmışı. ben aradım "memnun kalmamışsın iade alabilirim, mağdur olma para verdin" diyorum telefonda "yok vææællaaaææh gullaniyohz artıh" diyor. yazdıklarına bak. ırççılıktan arındırıldı/müdüriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ne sattın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 telefon kılıfı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Adamın kürt olmasıyla bu durumun hiç bir ilgisinin olmadığını biliyorsun değil mi yani bu ayrımı yapabiliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kürtlükle ne alakası var cidden. kazma her yerde kazma. ırkçılık iyi bir şey değil, anlamanız gerek artık. bu arada geçmiş olsun, adam gerçekten geri zekalının tekiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ırkçılıkta çığır açtın, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 idilik said: ırkçılık iyi bir şey değil Irkçılık son derece eğlenceli, eğlenceli olan herşeyin de içinde et olduğuna göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sonundaki "OUT" a bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 buna benzer 3 sorun yaşadım. 600 satışım var. 3 üde kürt'tü, üçü de benzer tavırlar sergiledi. insan gibi laf anlatıyorsun, en ucuz fiyat, en hızlı hizmet. adamın telefonda dediği bi ayrı, yazdığı bir ayrı sığırlık. iade de etmiyor "sıhkınthıh yohk kullanıyomhm" diyor çünkü aldığı mal dandik değil göz var nizam var. bunların kültürü, ailesinden gördüğü bu. böyle sorunlar elbette olacak mercedes bile bozuk araba satıp geri alabiliyor, nasıl olmasın. 50 kere oldu iade aldım ya da yenisini yolladım çözdüm her seferinde. bu ırkına sıçtıklarım her seferinde aynı, insanlıktan ZERRE nasip almamışlar. yani TAMAMEN ırk ile alakalı. ırkçılık iyidir, çok güzeldir. hayatta bazı kötü şeyler var, ve olmak zorunda yapacak bir şey yok, bunlar böyle kötü, ben de pure safkan ırkçıyım kötü ve yanlışsa da sonuna kadar arkasındayım. bunların kökünü kazıyacak hitler vari bir yaklaşımı bile desteklemezsem adam değilim. (pkk'nın koyduğu bombanın 5 metre ötemde patlayıp 7 yerimden 30 dikiş yiyip 3 gün hastanede yatmış olmamın da etkisi büyüktür). bunların ADAM olması için 3 nesil geçmesi gerek ve ben o günleri göremeyeceğim. o yüzden o ırkın tamamını kökten silkeleyim. yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 aman silkelerken seni silkelemesinler dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Adam burayı okuyorsa örgütü yığabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ticaret bu, bu işin getirisinin bedeli budur. müşteri herzaman haklıdır. memnun edememişsin işte adamı. ister yoh gullanıoz der yok kullanıyorum der ayem yusing for nov da der. aybettin BaaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ırkçılık yakışmıyor insan olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: aman silkelerken seni silkelemesinler dikkat et. antalya'nın merkezinde patlayan bomba sayesinde güzel silktiler insanları sen merak etme. cayır cayır yandı esnaf dükkanın önünde otururken. için rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bu ülke tarihinde kimlerin katledildiği, yoksayıldığı gayet açık. ırkçı bir başlığın altında bile gelip "türklük" taslamak ise paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 türklük taslamak değil dikkat et seni silkmesinler dedin ya silktiler işte onu söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 internet alışverişiyle antalya'daki bombanın ilgisi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://profil.gittigidiyor.com/bessa1/yaptigi-yorumlar/alis#yorum adamın yaptığı diğer yorumlara baktım ve genel olarak kötüleme eğiliminde olmadığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: aman silkelerken seni silkelemesinler dikkat et. ilgisi bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bu ırkçı yaklaşım YAYGIN ama bakın burada paticikte nifusu temsil etmiyoruz. Bilgisayar oyunu oynayan internet kullanan bilgi okur yazarı bir grubuz burada. Bir örnek de ben paylaşayım. Kuşadasında bir otelde kaldık bikaç gün. Eşim çıkarken müdüre teşekkür etti ve personeliniz çok nazik kutlarım dedi. Müdür denen öküz -elbette çünkü ödemişin doğusundan kimseyi işe almıyoruz sırf bu sebeple bize gelen çok müşterimiz var bakın siz de fark etmişsiniz Dedi. Eşim nafile bir ığraşa girdi adamla - yok ben nereli olduğuyla ilgili bişey demedim. Ben bambaşka bişey anlatamaya çalıştım .... Falam fişman ama nafile, müdür muzaffer bir komutan edasıyla bizi uğurladı. Bi daha da gidersem o otele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 üzgünüm ama ırkçılık = cahillik. hiç ırkçı bir tutumla itilip kakalmadınız ya da dışlanmadığınızı varsayıyorum. dikişler falan için de geçmiş olsun Baal zira yaptığın için ne yazık ki bir bahane değil yani bu. Benim de dedemi Hollanda da oranın yerlileri korkunç şekilde çalıştığı sürece mobbing (detay vermek istemiyorum ama dayak atmaya kadar gittikleri olmuş) yapmış ama hala ben oraya gittiğimde. Nasıl memleket ama insanların nezaketi falan. Şaşırtıcı değil mi diyor. liseyi zor bitirmiş birinin yaşadıklarını göz önünde bulunduruyorum şimdi. Bir de senin tavrını. Skandalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kürt olmasıyla ne ilgisi var? bu nasıl bir cahillik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar