JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 mouz-fnatic maçı çok fenaydı, millet kalp krizi geçiriyodu son fightta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 en güzel maçlardan biri oldu, tobiwan da maçın heyecanını en iyi yansıtan spiker bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 çok da heyecanlı değilmiş, bkb siz gitti oraya alchemist disabledan çıkamadı beyinsiz. bkb olsa bi ihtimal indirebilirdi ancientı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 sonunu boşver de genel olarak da baya iyi maçtı orta/sonlara dogru olan rat kısmı bayıktı da onun dışında güzeldi bence alch'ın ameleliği kesinlikle salla butterı bkb'yi tut üstünde yani gerekirse travelı base'e bırak bb atarsan kullanırsın zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 travel yerine bkb ve butterfly ile girseydi maç onlarındı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 sarışın reisler bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 volvonun playofflar boyunca en çok picklenicek herolara playoff öncesi immortal çıkarması http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/52429148.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 mouz fnatic macını izleidm şimdi notail ağır hatalı gg push a gidiyorsun traveli götüne mi sokucan be adam? cour ile bkb taşımak bu kadar mı zor izlerken sinir oldum kick notail win ti4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 puan durumu nerden takip ediyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 dotanın kendi sayfasında var watch sekmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qHpyYYwiRIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Flassh said: http://www.youtube.com/watch?v=qHpyYYwiRIQ Of sen ne kötü bir carry'sin ya allahın cezası herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hiçbir saygım yok ya şu takımlara hero pool 20den ibaret resmen. her maç aynı pickler banlarda hep aynı banlar. yeni bir şey denemeye çalışan yok hiç yeni bir şey olmamasını, sıkıcı olmasını geç, oyunlarda bariz meh oynanıyor. noob noob hatalar yüzünden milyon tane throw dönüyor. izleyicileri eğlendirmenin 1. planda olduğunu unutmuş bunlar yok kaç milyon dolar ödülmüş filan bir izleyici olarak bu benim umrumda değil inanılmaz overrated bir turnuva şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 meta kısır döngü ise takımların ne suçu var icefrog a kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yuh, şu ilk round'da seçilmeyen sadece 11 hero oldu. Geri kalan hepsiyle en az 1 defa oynandı. Nası sınırlı havuz? bo1 her zaman sürprizlere açık olur. Bence ilk tur formatı tam olmamış. Ha oyunlarına bakarasak yazık oldu diyeceğim de takım yok açıkçası çıkamayanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 arkadaşlar selam, dotayla başladık herkes gibi oynadık 4 yıl kadar falan ama sonra lol baya bi facepaced user-friendly ne bileyim mekanikler falan daha hızlı derken lole döndüm, bu kararımı sorguluyorum bu aralar bilemedim, biri içimi rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi dotayla ilgili, cidden source engine'in oyunu bitiridiğini düşünenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Hacı ayıptır sorması nerenle izliyon Internationali? Hiç kullanılmayan Sky, Meepo, Void geri geldi, Razor, Venge gibi herolar daha sık picklenmeye başlandı. Hali hazırda kullanılan pek çok hero çok farklı pozisyonlarda picklenmeye başlandı.(Support kunkka, Offlane Void gibi) Bi zahmet geçen seneki International ile karşılaştır. (Noob noob brezilya, Hollanda, Italya gibi takımlar dünya kupasına katılıyor zaten. Pas hatası yapıyor adamlar meh...) Oha araya zilyon tane mesaj girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 1 kere picklenmesi metaya girdi anlamına gelmiyor ki playoff formatı bok gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 sky geri geldi de 120 oyunun neredeyse 90ında olucak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Lectre said: , cidden source engine'in oyunu bitiridiğini düşünenlerdenim. ne acıdan bitirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Flassh said: sky geri geldi de 120 oyunun neredeyse 90ında olucak lol Sky'ın %45 winrate'i olduğunu farkettiklerinde azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 abi sanki yavaşladı bi oyun, alan çok genişledi, objeleri görmek zorlaştı gibi. bana öyle geliyor olabilir tabi. hani bok atmaktansa sizin görüşlerinizi sorayım dedim. başlık seçimime ben sokarım bu arada np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 evet hero pool gerçekten de çok geniş tabii ki de seçilmeyen sadece 10 hero filan var, her hero en az sky, razor, enigma, wraith king vs. kadar seçiliyor. draftta kesinlikle mümkün değil kimin ne hero pickleyeceğini tahmin etmek. hatta bazen tinker filan banlıyorlar tam ters köşe oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 kami bir acıdan haklı early 6.80 metası şuanki ti4 metasıdan çok daha iyidi acaip acayip lineuplar görduk senenin ilk 3 4 ayında şuan bariz kısır döngü de 6.80 ı aratır bunun nedeni ti4 stresi mi yoksa hıyar icefrogun ti4den 1 önce yeni map çıkartıp metanın içine sıçmasını bilemiyorum ti4 den 1 ay önce niye buff nerf yaparsın? böyle bi saçmalık mı olur ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hero havuzu genişledi, belki 2 kat arttı 2 sene önceye göre. Eleştirini temelsiz buluyorum. 100 maç oynandı, en çok picklenen 20'yle shadow shaman. yani beş maçtan birinde picklenmiş. En çok banlanan da tinker değil, lycan. Dün itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar