Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunu boşver de genel olarak da baya iyi maçtı
orta/sonlara dogru olan rat kısmı bayıktı da onun dışında güzeldi bence

alch'ın ameleliği kesinlikle
salla butterı bkb'yi tut üstünde yani
gerekirse travelı base'e bırak bb atarsan kullanırsın zor değil
Mesaj tarihi:
mouz fnatic macını izleidm şimdi
notail ağır hatalı
gg push a gidiyorsun traveli götüne mi sokucan be adam? cour ile bkb taşımak bu kadar mı zor

izlerken sinir oldum
kick notail win ti4
Mesaj tarihi:
hiçbir saygım yok ya şu takımlara

hero pool 20den ibaret resmen. her maç aynı pickler

banlarda hep aynı banlar.

yeni bir şey denemeye çalışan yok hiç

yeni bir şey olmamasını, sıkıcı olmasını geç, oyunlarda bariz meh oynanıyor. noob noob hatalar yüzünden milyon tane throw dönüyor.

izleyicileri eğlendirmenin 1. planda olduğunu unutmuş bunlar

yok kaç milyon dolar ödülmüş filan bir izleyici olarak bu benim umrumda değil

inanılmaz overrated bir turnuva şu.
Mesaj tarihi:
yuh, şu ilk round'da seçilmeyen sadece 11 hero oldu. Geri kalan hepsiyle en az 1 defa oynandı. Nası sınırlı havuz?

bo1 her zaman sürprizlere açık olur. Bence ilk tur formatı tam olmamış. Ha oyunlarına bakarasak yazık oldu diyeceğim de takım yok açıkçası çıkamayanlardan.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar selam, dotayla başladık herkes gibi oynadık 4 yıl kadar falan ama sonra lol baya bi facepaced user-friendly ne bileyim mekanikler falan daha hızlı derken lole döndüm, bu kararımı sorguluyorum bu aralar bilemedim, biri içimi rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi dotayla ilgili, cidden source engine'in oyunu bitiridiğini düşünenlerdenim.
Mesaj tarihi:
Hacı ayıptır sorması nerenle izliyon Internationali?

Hiç kullanılmayan Sky, Meepo, Void geri geldi, Razor, Venge gibi herolar daha sık picklenmeye başlandı. Hali hazırda kullanılan pek çok hero çok farklı pozisyonlarda picklenmeye başlandı.(Support kunkka, Offlane Void gibi)

Bi zahmet geçen seneki International ile karşılaştır. (Noob noob brezilya, Hollanda, Italya gibi takımlar dünya kupasına katılıyor zaten. Pas hatası yapıyor adamlar meh...)

Oha araya zilyon tane mesaj girmiş.
Mesaj tarihi:
abi sanki yavaşladı bi oyun, alan çok genişledi, objeleri görmek zorlaştı gibi.

bana öyle geliyor olabilir tabi.

hani bok atmaktansa sizin görüşlerinizi sorayım dedim.

başlık seçimime ben sokarım bu arada np.
Mesaj tarihi:
evet hero pool gerçekten de çok geniş

tabii ki de seçilmeyen sadece 10 hero filan var, her hero en az sky, razor, enigma, wraith king vs. kadar seçiliyor. draftta kesinlikle mümkün değil kimin ne hero pickleyeceğini tahmin etmek.

hatta bazen tinker filan banlıyorlar tam ters köşe oluyorum.
Mesaj tarihi:
kami bir acıdan haklı
early 6.80 metası

şuanki ti4 metasıdan çok daha iyidi
acaip acayip lineuplar görduk
senenin ilk 3 4 ayında

şuan bariz kısır döngü de
6.80 ı aratır
bunun nedeni ti4 stresi mi yoksa
hıyar icefrogun ti4den 1 önce yeni map çıkartıp metanın içine sıçmasını bilemiyorum

ti4 den 1 ay önce niye buff nerf yaparsın? böyle bi saçmalık mı olur ak
Mesaj tarihi:
hero havuzu genişledi, belki 2 kat arttı 2 sene önceye göre. Eleştirini temelsiz buluyorum.

100 maç oynandı, en çok picklenen 20'yle shadow shaman. yani beş maçtan birinde picklenmiş. En çok banlanan da tinker değil, lycan. Dün itibariyle.
  • Yeni Oluştur...