0ne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Ve biz hala yumurtamı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan devam edelim. http://www.thaivisa.com/forum/topic/715463-wireless-electricity-to-be-launched-in-bangkok/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 yorum : Wireless power distribution was always my dream, any indication of the power levels being proposed? The equipment that was experimented with in the US would not be permitted under modern public health rules (something to do with frying the brain). lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 30 60 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 yooo yoo, 90 60 90 favorim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Biz geçsek doğuda nasıl kanca atıcaklar wireless elektriğe? DÖVLET BİZE BAHMİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 3 gün önce tesla müzesinde denedim, rehberin dediğine göre, tesla yatırımcı olsun diye jp morgana gidiyor, ancak kimin ne kadar elektrik kullanacağını belirleyecek bir yol bulunamadığı için nonprofitable buluyorlar ve hala kullanılmıyor. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/ScreenShot2014-05-10at144230.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Sene 2014 youtube yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 he alete kendi sayacını koyacaksın onlar da uretici firma uzerinden elektrik ureticilerine aktarılacak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Zaman makinasını buldum ama ilk kimin bineceğini bulamadıkları için proje iptal oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 abi taylandda kablo hatlarını gormeyen anlamaz dur resim bulabilir miyim bakem bangkok dahil su sekilde http://anthrome.files.wordpress.com/2010/05/img_2510.jpg http://tastythailand.com/wp-content/uploads/2011/09/thai-electricity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bunlar geç bile kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 #direndirek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bangkokta yok ya o kadar kablolu direk vietnamda o resimlerdeki gibi her sokak köşesi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 nası yok la ben kendim cektim akc tane 2 elektrik muhendisi evlenip balayına taylanda gidince bunnarı resimliyo tabe kendi resimlerimi bulamadım bakıyım bi daha bulabilirsem efsane bi kac resim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Amcam Bangkok belediye başkanı; yok öyle bir şey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 BonePART said: nası yok la ben kendim cektim akc tane 2 elektrik muhendisi evlenip balayına taylanda gidince bunnarı resimliyo tabe kendi resimlerimi bulamadım bakıyım bi daha bulabilirsem efsane bi kac resim var allah mesut etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 BonePART said: nası yok la ben kendim cektim akc tane 2 elektrik muhendisi evlenip balayına taylanda gidince bunnarı resimliyo tabe kendi resimlerimi bulamadım bakıyım bi daha bulabilirsem efsane bi kac resim var Aranızda güçlü bir elektrik vardır sizin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Bangkok kablo ve pislik cennetidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sekste iyi para var dmeek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 şimdi bu tesla'nın meşhur world wide procesi var tamam da acaba bunun iklime ve manyetosfere etkisi ne olur diye araştıran olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 BonePART said: abi taylandda kablo hatlarını gormeyen anlamaz dur resim bulabilir miyim bakem bangkok dahil su sekilde http://anthrome.files.wordpress.com/2010/05/img_2510.jpg http://tastythailand.com/wp-content/uploads/2011/09/thai-electricity.jpg arachne'nin yuvası mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 wireless internetin bile kronik hastalıklar için sağlam riski bulunuyor, elektriğin etkisi ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Söyledikleriniz yalan. Bangkokta neler yapıldığını biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 vay seks turizmcileri nasıl da belli ediyor kendini. sfasdafasda fırsat olsa ben de giderim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar